Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε τι αγαπη εχω για τα .iso εγκαταστασης που σου προσφερουν κατι εντελως μινιμαλιστικο ωστε να φτιαξεις το λειτουργικο σου οπως ακριβως το θες εσυ, πχ debian netinstall.

Απο σημερα λοιπον, sabayon core με τα απολυτως απαραιτητα.

http://wgo.wolf911.us/?p=194

Κατι μου λεει οτι θα μπω στα νερα του gentoo, με την οπισθεν :P

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενα πολυ ωραιο open source προγραμμα για να βλεπετε τις HD ταινιες σας , να κατεβαζετε βιντεο απο το youtube και αλλες ιστοσελιδες με 5 φορες περισσοτερα pixels αλλα και να κατεβαζετε τα torrent σας

Miro Video Player

στις οδηγιες ακολουθηστε και το τελευταιο βημα που ειναι για τα codecs αλλιως τα video δεν θα παιζουν

Δημοσ.

Είμαι ένας φρέσκος Linux - Ubuntu user και σήμερα βρήκα ένα πολύ ωραίο Music Player.

Audacious λέγεται και απότι φαίνεται είναι και όμορφο και κάνει καλά τι δουλειά του.

Το εγκατέστησα με αυτή τι εντολή σωτ Terminal

>sudo apt-get install audacious

Δημοσ.

Εισαι οντως πολυ φρεσκος.

Σιγα σιγα θα καταλαβεις οτι το audacious προσφερει μονο ενα τμημα των δυνατοτητων του παντοδυναμου amarok και οτι ειναι τιγκα στο bug.

Βασικα, το μονο που το σωζει ειναι η ομοιοτητα με το winamp, τιποτε αλλο.

Audacious εχω και ξερω απο 1ο χερι τα προβληματα του.

Δημοσ.
Είμαι ένας φρέσκος Linux - Ubuntu user και σήμερα βρήκα ένα πολύ ωραίο Music Player.

Audacious λέγεται και απότι φαίνεται είναι και όμορφο και κάνει καλά τι δουλειά του.

Το εγκατέστησα με αυτή τι εντολή σωτ Terminal

>sudo apt-get install audacious

εψαχνα κατι τετοιο ...

Δημοσ.
ενα πολυ ωραιο open source προγραμμα για να βλεπετε τις HD ταινιες σας , να κατεβαζετε βιντεο απο το youtube και αλλες ιστοσελιδες με 5 φορες περισσοτερα pixels αλλα και να κατεβαζετε τα torrent σας

Miro Video Player

στις οδηγιες ακολουθηστε και το τελευταιο βημα που ειναι για τα codecs αλλιως τα video δεν θα παιζουν

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω από veoh με αυτό το πρόγραμμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω από veoh με αυτό το πρόγραμμα;

ναι υπαρχει τροπος αν πας στην αναζητηση βιντεο εκει που γραφεις το βιντεο που θες να βρεις διπλα εχει εναν φακο πατα πανω του και διαλεξε google video και απο εκει θα βρεις βιντεακια και απο το veoh

screenshotrw.png

Επεξ/σία από gega
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η M+M Works, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην εργονομία των προγραμμάτων ανοιχτού λογισμικού, σκέπτεται πολύ σοβαρά το μέλλον του διάσημου λογισμικού επεξεργασίας εικόνας Gimp.

To πρόβλημα είναι το εξής: πολλοί χρήστες (περίπου 1 στους 2) ζητάνε μια διεπαφη μονού παραθύρου για το Gimp. είναι αλήθεια οτι η σημερινη διεπαφη με τα πολλά παράθυρα δεν δημιουργει πρόβλημα σε χρηστες Linux ή MacOS, αλλά δεν ισχυιε το ίδιο και για τους χρήστες Windows για τους οποίους δεν είναι καθόλου βολικό.

Τελικά για να μην δυσαρεστηθεί κανείς, η Μ+Μ works σκέπτεται τη λύση μιας γραφικής διεπαφης με διπλή λειτουργία, ένα παράθυρο ή πολυπαραθυρική

lgmsingleL.jpg

Μετάφραση απο εδώ :

http://blog.e-node.org/2009/09/les-petites-nouvelles-du-samedi-n°3/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ----------

έκανα λάθος ήθελα να το ποστάρω στο θέμα «επικαιροτητα», παρακαλώ ένας συντονιστής να το μεταφερει (εκτός και δεν υπάρχει προβλημα εδω που ειναι)

Επεξ/σία από DIMITRISG
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...