DIMITRISG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 οποιος αντιμετωπιζει προβληματα με firefox μπορει να δοκιμασει τον midori ο midori ειναι εναε παναλαφρος browser , εχει γραφτει σε GTK +2 και χρησιμοποιει την μηχανη WebKit . Τον δοκιμασα γαι λιγο και διαπιστωσα πως ειναι παναλαφρος, ταχυτατος, και ακομα ποιο ταχυτατος στο youtube. Υπαρχουν πακετα για τις περισσοτερες διανομες http://www.twotoasts.de/index.php?/pages/midori_summary.html
flik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μετά την πρώτη μου μάλλον αποτυχημένη προσπάθεια (δεν δούλευε το ασύρματο ρούτερ) με το Ubuntu 8.04, είμαι πολύ ευτυχισμένος που όλα πηγαίνουν καλά με το 8.10. Απλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν αξιόλογα προγράμματα όπως το imgburn (ξέρω το k3b, αλλά θέλω να έχει επιλογή για ορισμό layerbreak για double layer dvds), όπως επίσης και για μετατροπή και ριπάρισμα (εδώ το k3b δουλέυει καλά ήχου. Για μετατροπέα video βάζω winff; Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή λέτε; Κα για dc++ βάζω linuxdcpp; Ευχαριστώ, απ ότι έχω καταλάβει, το μόνο πρόγραμμα που δεν θα με βολέψει είναι το office. Είναι απο τα λίγα που θαύμαζα στα windows. Απλά το χρησιμοποιώ πολύ συχνά για εργασίες, και ξέρω οτι το OpenOffice είναι πιο κουραστικό
tea1984 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Για τα microsoft office μπορεις να δοκιμασεις να τα τρεξεις μεσω wine..Για εργασιες βεβαια αν και στην αρχη θα σου φανει λιγο περιπλοκο το καλυτερο που μπορεις να χρησιμοποιησεις ειναι το latex που υπαρχει (απ'οσο ξερω) για ολες τις διανομες στα αποθετηρια.
flik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Για τα microsoft office μπορεις να δοκιμασεις να τα τρεξεις μεσω wine..Για εργασιες βεβαια αν και στην αρχη θα σου φανει λιγο περιπλοκο το καλυτερο που μπορεις να χρησιμοποιησεις ειναι το latex που υπαρχει (απ'οσο ξερω) για ολες τις διανομες στα αποθετηρια. Δεν φανταζόμουν οτι θα έτρεχε καλά μέσω wine ολόκληρο το office. Το γνωρίζω το latex, απλά στην παρούσα φάση βολεύομαι με τα εργαλεία του office. Ευχαριστώ. Τίποτα για τα υπόλοιπα που ανέφερα; Για μετατροπέα ήχου και ριπάρισμα τρέχω dbpoweramp μέσω wine.
Members gsarig Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Members Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Είχα κι εγώ το ίδιο κόλλημα με το MS Office 2007, αλλά στο Ubuntu με έχει βολέψει μια χαρά το OpenOffice, σε σημείο που προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτό παρά το 2007 με Wine. Δε λέω, εξακολουθώ να θεωρώ καλύτερο το MS Office, αλλά το ότι το OpenOffice είναι native τελικά μετράει περισσότερο για μένα Άσε που βρήκα πολύ βολική τη δυνατότητα autocomplete του ΟΟ. Α, επίσης, ένα ωραίο πρόγραμμα που βρήκα ψάχνοντας αντικαταστάτη του Camstudio είναι το RecordMyDesktop, με το οποίο μπορείς να τραβάς σε βίντεο ότι συμβαίνει στην επιφάνεια εργασίας σου.
BonJovi1000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) οποιος αντιμετωπιζει προβληματα με firefox μπορει να δοκιμασει τον midoriο midori ειναι εναε παναλαφρος browser , εχει γραφτει σε GTK +2 και χρησιμοποιει την μηχανη WebKit . Τον δοκιμασα γαι λιγο και διαπιστωσα πως ειναι παναλαφρος, ταχυτατος, και ακομα ποιο ταχυτατος στο youtube. Υπαρχουν πακετα για τις περισσοτερες διανομες http://www.twotoasts.de/index.php?/pages/midori_summary.html ορθογραφικο ελεγχο εχει? για τον galeon , links , epiphany τι λες? Μετά την πρώτη μου μάλλον αποτυχημένη προσπάθεια (δεν δούλευε το ασύρματο ρούτερ) με το Ubuntu 8.04, είμαι πολύ ευτυχισμένος που όλα πηγαίνουν καλά με το 8.10. Απλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν αξιόλογα προγράμματα όπως το imgburn (ξέρω το k3b, αλλά θέλω να έχει επιλογή για ορισμό layerbreak για double layer dvds), όπως επίσης και για μετατροπή και ριπάρισμα (εδώ το k3b δουλέυει καλά ήχου. Για μετατροπέα video βάζω winff; Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή λέτε; Κα για dc++ βάζω linuxdcpp; Ευχαριστώ, απ ότι έχω καταλάβει, το μόνο πρόγραμμα που δεν θα με βολέψει είναι το office. Είναι απο τα λίγα που θαύμαζα στα windows. Απλά το χρησιμοποιώ πολύ συχνά για εργασίες, και ξέρω οτι το OpenOffice είναι πιο κουραστικό τι ακριβως δεν κανει στα D-layer o kb3?? επισης για εγγραφες επιφανειας εργασιας--->http://www.eecho.info/Echo/linux/record-a-video-of-your-sleek-desktop-linux/ Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2009 από BonJovi1000
ge0rge007 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 50 εφαρμογές αντικαταστάτες πολύ γνωστών! http://laptoplogic.com/resources/top-50-linux-alternatives-to-popular-apps
vasilisL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 καλημέρα παιδιά πιθανόν να είμαι σε λάθος χώρο για τα προβλήματα που έχω, αλλά είμαι νέος στο είδος και συγχωρήστε με. έχω το asus eee pc1000h, μόλις έβαλα τα eeebundu mbr και έχω κάποια προβλήματα: καταρχήν, ενώ το λαμπάκι του wifi είναι αναμένο δεν έχω internet και δεν ξέρωπώς και απο που να το ρυθμίσω. επίσης δεν ξέρω απο πού ανοίγει η κάμερα. θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω να τα δουλεύω ,και κάθε βοήθεια που μπορείτε να μου δώσετε είναι συμαντική!!!ευχαριστώ πολύ
ge0rge007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Βασικα είσαι σε εντελώς λάθος θέμα... Εδώ δεν νομίζω να το δεί κανένας,αν θέλεις φτιάξε ένα νέο θέμα.Εκεί θα έχεις απαντήσεις!
Αδμιν Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ψαχνω ενα προγραμματακι. Θελω να επεξεργαστω ενα αρχειο υποτιτλων .ass. Δοκιμασα το Gnome Subtitles και το Subtitle Editor αλλα αγνοουν το styling και το διαβαζουν σαν απλο srt. Βρηκα το Aegisub αλλα δεν εχει ετοιμα binaries, και δεν εγκαθηστω απο source, ουτε καθομαι να γραψω spec file για να φτιαξω πακετο rpm (χθες εφαγα 3 ωρες για να γραψω για ενα αλλο προγραμμα. Δεν αντεχω ξανα) Προτασεις;
DIMITRISG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 το Opensuse και το Mandriva εχουν rpm για το Aegisub. Εγω εχω βαλει πολλες φορες rpm απο fedora χωρις κανενα προβλημα.
Αδμιν Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) το Opensuse και το Mandriva εχουν rpm για το Aegisub. Εγω εχω βαλει πολλες φορες rpm απο fedora χωρις κανενα προβλημα. Dimitri δώσε με μου link προς τα rpm αν μπορείς. Αν είναι srpm ακόμη καλύτερα. Με ελάχιστες αλλαγές στο spec θα παίξει στη Fedora. Είναι προτιμότερο από το να γράψω spec file from scratch. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2009 από Αδμιν
Members gsarig Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Members Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 50 εφαρμογές αντικαταστάτες πολύ γνωστών!http://laptoplogic.com/resources/top-50-linux-alternatives-to-popular-apps Ενδιαφέρον προγραμματάκι φαίνεται αυτο το Phatch Photo Batch Processor που αναφέρεται στο παραπάνω link. Το δοκίμασα λίγο και είδα ότι έχει αρκετές επιλογές για μαζική επεξεργασία φωτογραφιών. Phatch is a batch processor for photos, making it easy to resize, crop, rotate, add rounded corners, change perspective, or a wide array of other features in just a few minutes.
DIMITRISG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Dimitri δώσε με μου link προς τα rpm αν μπορείς. Αν είναι srpm ακόμη καλύτερα. Με ελάχιστες αλλαγές στο spec θα παίξει στη Fedora. Είναι προτιμότερο από το να γράψω spec file from scratch. το sprm ftp://ftp.proxad.net/pub/Distributions_Linux/MandrivaLinux/official/2009.0/SRPMS/contrib/backports/aegisub-2.1.6-0.2618.1mdv2009.0.src.rpm και το rpm ftp://ftp.proxad.net/pub/Distributions_Linux/MandrivaLinux/official/2009.0/i586/media/contrib/backports/aegisub-2.1.6-0.2618.1mdv2009.0.i586.rpm ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι το gtranslate http://www.qt-apps.org/content/show.php/gtranslate?content=97863 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2009 από DIMITRISG Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Members gsarig Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Members Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δύο πολύ καλά προγραμματάκια που βρήκα πρόσφατα: Shutter Πολύ καλό πρόγραμμα για να παίρνετε screenshots. Έχει πολλές επιλογές, editor, tabbed interface και γενικά όλα τα απαραίτητα κι ακόμη περισσότερα. Πλέον δεν μου λείπει καθόλου το (πολύ καλό) FSCapture που χρησιμοποιούσα στα Windows. Website | Οδηγίες εγκατάστασης CheckGmail Για κάποιο λόγο οι notifiers του Firefox δεν μου δούλευαν σωστά κι έψαχνα ένα προγραμματάκι που να με ειδοποιεί για τα νέα e-mail του Gmail, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε mail client. Το CheckGmail ειδοποιεί για νέα e-mails, εμφανίζει τα μη αναγνωσμένα μηνύματα μεταφέροντας τον κέρσορα πάνω από το εικονίδιο του προγράμματος, ενώ στο δεξί κλικ έχει επιλογή "compose new mail". Website
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα