Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/5/2024 στις 11:51 ΜΜ, monoxromos είπε

Γεια σας επειδή θέλω να βρω μια πολύ ελαφριά έκδοση linux και κυρίως να μου βρεί  συσκευές ήχου και δικτύου και να δέχεται και κάρτα ήχου ειτε της μητρικής είτε μιας εσωτερικής πχ sound blaster PCI express,να αναγνωρίζεται από το anydesk...

Αν εχετε την καλοσύνη προτείνετε μου μια έκδοση εύκολη.

Είμαι αρκετά χρόνια στα windows (από τα W 95) και  θα δυσκολευτώ να μπώ στι κλίμα  των linux.

Ευχαριστω πολύ.

Linux mint cinnamon 

άψογο σε όλα υποστηρίζει τα πάντα από τα περιφερειακά στα pc 

από 2.3 Ghz επεξεργαστή και με 4 ράμ πάει τάπα 

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 9:15 ΜΜ, ZorbX είπε

Linux mint cinnamon 

άψογο σε όλα υποστηρίζει τα πάντα από τα περιφερειακά στα pc 

από 2.3 Ghz επεξεργαστή και με 4 ράμ πάει τάπα 

Συμφωνώ το εχω σχεδόν 4 χρονια πολυ καλο και σταθερό λειτουργικό. Πλέον έμαθα πολλα σε αυτο και θα περάσω συντομα στο Ubuntu LTS καθοτι μου αρέσει ποιο πολύ το DE Gnome.  

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, υπάρχει κάποιο software για να τρέχει android apps το οποίο να γίνετια εγκατάσταση εύκολα; πχ να ειναι flatpak ή κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
Στις 23/1/2025 στις 9:51 ΠΜ, Hawk_K είπε

Καλημέρα, υπάρχει κάποιο software για να τρέχει android apps το οποίο να γίνετια εγκατάσταση εύκολα; πχ να ειναι flatpak ή κάτι τέτοιο?

Δεν ξερω τι διανομη εχεις, δοκιμασε το Waydroid (δεν το εχω βαλει) δες εδω ενα βιντεο

Δημοσ.
Στις 16/10/2023 στις 8:08 ΜΜ, Petros Electron είπε

Feeling finder, ωραιο προγραμματακι για να βρίσκετε γρηγορα και εύκολα τα emojs το βρήκα πρακτικό και δουλεύει αψογα. 🤠😁
https://github.com/Merrit/feeling_finder

Screenshot from 2023-10-16 20-05-16.png

Αυτο ... μια ερώτηση. Μολις κάνεις κλικ το icon, σε γυρίζει πίσω στο textbox που έγραφες απευθείας; ή πρέπει να κανω κλικ το εικονίδιο,να μπει στο clipboard να κλείσω την εφαρμογή να παω στο textbox και να κάνω επικόλληση;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Volga είπε

Αυτο ... μια ερώτηση. Μολις κάνεις κλικ το icon, σε γυρίζει πίσω στο textbox που έγραφες απευθείας; ή πρέπει να κανω κλικ το εικονίδιο,να μπει στο clipboard να κλείσω την εφαρμογή να παω στο textbox και να κάνω επικόλληση;

To κανει copy στο clipboard και έπειτα ειτε το κανεις minimized ειτε το κλείνεις. Με το ctrl+v το κάνεις επικόλληση στα γρήγορα 🙂

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

To κανει copy στο clipboard και έπειτα ειτε το κανεις minimized ειτε το κλείνεις. Με το ctrl+v το κάνεις επικόλληση στα γρήγορα 🙂

Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο που με το που επιλέγεις το emoji απλώς να το μεταφερει κατευθειαν στο textbox? ψάχνω ψάχνω αλλα δεν βρίσκω τιποτα. Θέλω κάτι όπως στα windows 11 . win + . διαλέγεις emoji, τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...