jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/2/2022 στις 7:12 ΠΜ, jim_p είπε Vlc 3.0.17 οσονουπω... Μετα απο 2 μηνες και 2 minor ενημερωσεις επιπλεον (3.0.17 > 3.0.17.3 > 3.0.17.4), ανακοινωθηκε προχτες η τελικη του vlc 3.0.17 https://www.videolan.org/vlc/releases/3.0.17.html Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Φρεσκο wps 2019 11.1.0.10976 χτες, χωρις να περασει ενα εξαμηνο. Αναφορά σε κείμενο WPS Office 2019 for Linux (11.1.0.10976) Update log Globally: 1. Optimize WPS startup and opening performance 2. Support vertical typesetting of text from left-to-right 3. Added support for LoongArch architecture 4. Fixed the occasional copy-paste failure and copy-paste related crash 5. Fixed the issue that WPS scroll too much when using two-finger scrolling on the touchpad, which makes the functionality essentially not usable 6. Fixed the issue that pictures cannot be directly inserted when they are dragged into the WPS process 7. Fixed the issue of incomplete display of SVG pictures drawn by Inkscape in WPS 8. Solve the problem after installing the version There are redundant files in the local file path WPS Writer: 1. Support inserting Mongolian style data after adding Mongolian keyboard 2. Fixed the issue of WPS crash in copying the formula in the sample WPS Presentation: 1. Support remote control slide show on mobile terminal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Στις 16/4/2022 στις 2:56 ΜΜ, Aris_ είπε είναι πιο απλο από το tigervnc server ??? γιατί εχει ολο αυτο να γίνει setup σε linux How To Install and Configure TigerVNC server on Ubuntu - nixCraft (cyberciti.biz) εντωμεταξύ ειμαι mate και δεν ξερω αν θα κάτσει ο οδηγος είναι gnome θέλω κατι απλο, δοκιμασμένο NoMachine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 13/4/2022 στις 9:14 ΜΜ, RTW4ever είπε Για τέτοια θέματα χρησιμοποιώ το tightvnc εδώ και... αιώνες. μερικά προβληματάκια οποίος θελει ας βοηθήσει Install VNC Server on Linux Mint 20 (linuxhint.com) είμαι σε mint 20.2 mate δεν κανω εγκατάσταση xfce4 xfce4-goodies αφου εχω gui mate η πρεπει ? τρεχω vncserver δεν μου φτιαχνει το αρχειο xstartup αν το φτιαξω manual τι αλλαγες να κανω για mate ? οταν φτιαχνω το service μου βγαζει error στο :wq πρέπει να φταίξω κενο αρχειο [email protected] και μετα να το κανω update στο vim ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Aris_ είπε μερικά προβληματάκια οποίος θελει ας βοηθήσει Install VNC Server on Linux Mint 20 (linuxhint.com) είμαι σε mint 20.2 mate δεν κανω εγκατάσταση xfce4 xfce4-goodies αφου εχω gui mate η πρεπει ? τρεχω vncserver δεν μου φτιαχνει το αρχειο xstartup αν το φτιαξω manual τι αλλαγες να κανω για mate ? οταν φτιαχνω το service μου βγαζει error στο :wq πρέπει να φταίξω κενο αρχειο [email protected] και μετα να το κανω update στο vim ? https://www.linuxhelp.com/how-to-setup-vnc-server-on-linux-mint-20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιει κανεις gerbera να ρωτησω για κατι που μου εχει σπασει τα νευρα? ---edit Ας πω καλυτερα τι προβλημα εχω. Εστησα gerbera χτες για να τσεκαρω τι παιζει και τι δεν παιζει μεσω dlna στο kodi και στην τηλεοραση του σπιτιου. Κανω share ενα δοκιμαστικο φακελο που εχει μεσα εικονες (jpg και png), βιντεο (mp4 και webm) και ηχους (m4a και mp3), ενα αρχειο για το καθε ειδος. Απο τα βιντεο, αρχικα ειχα μονο το webm. Μετα το εσβησα και κατεβασα το mp4, αλλα το gerbera συνεχιζει να κανει share το webm. Μπηκα απο το web interface του, το εσβησα αλλα συνεχιζει να φαινεται! Και σαν να μην εφτανε αυτο, δεν δειχνει καν το mp4, με τιποτα, και δεν ξερω πως να το αναγκασω να ξανασκαναρει για αρχεια. Το κουμπι autoscan που φαινετια στο screenshot εδω απλα δεν υπαρχει σε μενα https://docs.gerbera.io/en/stable/ui.html#list-view Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Στις 23/1/2022 στις 8:45 ΠΜ, jim_p είπε Nala is a frontend for apt so that we can have prettier output, faster downloads of packages, and a history! https://old.reddit.com/r/linux/comments/sadehj/nala_v030_a_prettier_frontend_for_apt/ https://old.reddit.com/r/debian/comments/sah5as/nala_v030_a_prettier_frontend_for_apt/ Δουλεψε κανεις το nala? Γιατι εδω το δοκιμασα και μου φαινεται πιο αργο απο το απλο apt-get, πχ στο να επιστρεψει αποτελεσματα απο τις αναζητησεις, στο show που δειχνει τις πληροφοριες ενος πακετου, ακομα και στο update που απλα τραβαει τις λιστες απο το repo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asfodelus Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Προσωπικά το κατάργησα. Χώνει πολλαπλά αποθετήρια και ότι κερδίζεις στην εγκατάσταση το χάνεις πολλαπλά στην ενημέρωση των αποθετηρίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μηπως το ετρεξες με καποια παραμετρο, γιατι βλεπω εχει μια fetch που λεει fetch Fetch fast mirrors to speed up downloads. και θελω να ερευνησω τι κανει. Εδω παντως τα... 2 repos (μαμα και dmo) που εχω σε debian unstable παραμεινανε 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, jim_p είπε Μηπως το ετρεξες με καποια παραμετρο, γιατι βλεπω εχει μια fetch που λεει fetch Fetch fast mirrors to speed up downloads. και θελω να ερευνησω τι κανει. Εδω παντως τα... 2 repos (μαμα και dmo) που εχω σε debian unstable παραμεινανε 2. Το εφτιαξες το error που ειχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Ποιο error ειχα? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jim_p είπε Ποιο error ειχα? 😕 Σε εχει φρενάρει η απεργια που κανεις Αναφορά σε κείμενο ΕΔΩ Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Που κολλαει το ενα με το αλλο? Οποτε το συστημα μου δεν εχει προβλημα, το δουλευω κανονικα. Ελπιζω να μην μου το ματιασες και κολλησει, γιατι μετα θα σε κανω μπλοκ! Καποια στιγμη θα απαντησω και εκει, απλα εινια να γραψω πολλα και βαριεμαι να το κανω αμεσα. Για την "απεργια" που λες, εγω συνεχιζω (οσο μπορω) να μην χρησιμοποιω τις λειτουργιες του rte. Αλλα πλεον εχει βγει ανακοινωση πως ο rte δεν υποστηριζει bbcode. Εγω βεβαια τον εκραζα απο τα μεσα του 2018 που αλλαξε, αλλα οι υπευθυνοι του φορουμ δεησανε να το ανακοινωσουν τελη του 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, jim_p είπε Που κολλαει το ενα με το αλλο? Οποτε το συστημα μου δεν εχει προβλημα, το δουλευω κανονικα. Ελπιζω να μην μου το ματιασες και κολλησει, γιατι μετα θα σε κανω μπλοκ! Καποια στιγμη θα απαντησω και εκει, απλα εινια να γραψω πολλα και βαριεμαι να το κανω αμεσα. Για την "απεργια" που λες, εγω συνεχιζω (οσο μπορω) να μην χρησιμοποιω τις λειτουργιες του rte. Αλλα πλεον εχει βγει ανακοινωση πως ο rte δεν υποστηριζει bbcode. Εγω βεβαια τον εκραζα απο τα μεσα του 2018 που αλλαξε, αλλα οι υπευθυνοι του φορουμ δεησανε να το ανακοινωσουν τελη του 2020. δεν ειπα οτι κολλαει , ερωτηση σ'εκανα αν διορθωθηκε, μην εισαι παραξενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cli22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 wps office rocks! αν βαλουν και ελληνικο συλλαβισμο/ορθογραφικο ελεγχο θα ειναι απιαστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα