firewalker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 2) αυτο πως το κανω εγκατασταση? Δεν το κάνεις εγκατάσταση. Είναι python script. Που σημαίνει ότι πρέπει να έχει εγκατεστημένη την γλώσσα python. Αποσυμπιέζεις και τρέχεις το αρχείο greeklify.py (./greeklift.py).
capthookb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 1)καποιο προγραμμα για δημιουργια thumbnails των βιντεο; Δες εδώ, τι χρησιμοποιώ εγώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2214336&postcount=37
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Κάποιον torrent client στο στυλ του utorrent; Έχω δοκιμάσει ktorrent και azureus..
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ...Και εγώ μονο αυτό θα χρησιμοποιώ από τώρα..
ftso Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 O ktorrent είναι λίγο καλύτερος πάντως! Αν είσαι με gnome όμως deluge και πάλι deluge!!!
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Linux tools to convert file formats http://www.linux.com/feature/141378 .
Cygnus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Παιδιά έβαλε κανείς την έκδοση 0.9.04 του Deluge; Δεν μου βλέπει με τίποτα την πόρτα...
Cygnus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Καμιά ιδέα; Έχω κάνει allow την πόρτα στο firewall και πάλι κανένας client δεν την βλέπει..
ftso Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Έχω φτιάξει δυο εφαρμογές σε kommander. Η μια είναι το kgrtv2 το οποίο εμφανίζει το πρόγραμμα των καναλιών της Ελληνικής τηλεόρασης και πληροφορίες για μερικούς τίτλους. Η άλλη είναι το kalasnikof με το οποίο μπορείτε να σκοτώσετε: 1)Την ώρα σας σκοτώνοντας Billides. 2)Processes δίνοντας το όνομα τους ή αρχικά γράμματα του ονόματός τους. 3)Zombie processes 4)A client by its X resource (xkill) 5)Την εφαρμογή που χρησιμοποιεί την περισσότερη CPU εκείνη την στιγμή. 6)The X Window System Μπορείτε να τις βρείτε στα "Αρχεία" του φόρουμ και στο kde-apps( kgrtv2 , kalasnikof ) , όπως και πληροφορίες και screenshots. Θα χαρώ πολύ να ακούσω εντυπώσεις και κυρίως προτάσεις αναβάθμισης. Ευχαριστώ! Νέα έκδοση για το kgrtv2 (2.5) Εδώ (http://www.kde-apps.org/content/show.php/kgrtv2?content=77098) screenhots, video preview και φυσικά το πρόγραμμα. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι kommander 1.3 (και wget που έχουμε σχεδόν όλοι). Δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Έχει δοκιμαστεί και δουλεύει και σε kde και σε gnome. Παρακαλώ, εντυπώσεις και προβλήματα απο όσους το δοκιμάσουν! Παρακαλώ οι δάσκαλοι να μην με μαλώσουν αν βρούνε κάποιο λαθάκι στον κώδικα
DIMITRISG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Description: KCheckGMail is a simple KDE systray application that notifies when new email is received in a Gmail/Google Mail account. KCheckGMail 0.5.7.5 hasn't been tested on KDE versions prior 3.5.x Comments/suggestions/bug reports welcome! Changelog: 0.5.7.6 ===== * Added Catalan, Greek, and Simplified Chinese translations * Updated Hungarian translation * Add missing ending semi colon in Categories * Report correct version * Updated admin/config.{guess,sub} http://kde-apps.org/content/show.php/show.php?content=57992&vote=good&tan=66719831 Το χω δοκιμασει στο 4 , τρεχει μια χαρα εκτος οτι δεν συνεργαζεται με το kdialog του 4 κατα τ αλλα μπαινει στο tray κανονικα αν εντοπισετε τιποτα λαθη στην μεταφραση πεστε μου να τα διορθωσω
ftso Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Description:KCheckGMail is a simple KDE systray application that notifies when new email is received in a Gmail/Google Mail account. KCheckGMail 0.5.7.5 hasn't been tested on KDE versions prior 3.5.x .... Το είχα δοκιμάσει πριν κάμποσους μήνες αλλά crashare αρκετά συχνά και γι'αυτό πλέον χρησιμοποιώ kGmailkNotifier που αν και ποιο λιτό, ως τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα.
DIMITRISG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το είχα δοκιμάσει πριν κάμποσους μήνες αλλά crashare αρκετά συχνά και γι'αυτό πλέον χρησιμοποιώ kGmailkNotifier που αν και ποιο λιτό, ως τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Tο ειχα δοκιμασει και το kgmailknotifier αλλα δεν εχει τις δυνατοτητες του kcheckgmail μαλλον θα ειχες καποια εκδοση που κρασαριζε το χρησιμοποιω ενα χρονο χωρις προβλημα και δουλευει στο kde4 αν και ειναι σε qt3 ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα