jim_p Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΓΙα να το κανεις τελικα χρειαζεται να ειναι στον ιδιο φακελο και τα 2 πανελ του mc, αλλιως κανει μετακινηση απο τον ενα στον αλλο... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από jim_p
mphxths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, jim_p είπε ΓΙα να το κανεις τελικα χρειαζεται να ειναι στον ιδιο φακελο και τα 2 πανελ του mc. αλλιως κανει μετακινηση απο τον ενα στον αλλο... Γιατι λογικα παιρνει τον αλλον φακελο σαν default προορισμο..οποτε εκτος απο rename γινεται και μετακινηση.Αν και τα δυο panels ειναι στον ιδιο φακελο..παιρνει αυτοματα τον ιδιο φακελο σαν προορισμο οποτε γινεται μονο το rename. Kακως που εχουν το rename να γινεται με πλαγιο τροπο...μεσω του move δηλ...
jim_p Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη οι αργοσχολοι maintainers της διανομης μου κρινανε αυτες τις μερες το leafpad σαν dead from upstream, μονο ΕΝΝΙΑ χρονια μετα την τελευταια φορα που εβγαλε νεα εκδοση απο upstream, ψαχνω για ΑΠΛΟ text editor, ομοιο του leafpad. Απορριπτονται απο τωρα αυτο του kde (kate?) και το mousepad του xfce, λογω εξαρτησεων. Για τα δυσκολα εχω το geany σαν μη απλο text editor, γιαυτο τονιζω το "απλο" παραπανω. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από jim_p
mphxths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, jim_p είπε Επειδη οι αργοσχολοι maintainers της διανομης μου κρινανε αυτες τις μερες το leafpad σαν dead from upstream, μονο ΕΝΝΙΑ χρονια μετα την τελευταια φορα που εβγαλε νεα εκδοση απο upstream, ψαχνω για ΑΠΛΟ text editor, ομοιο του leafpad. Απορριπτονται απο τωρα αυτο του kde (kate?) και το mousepad του xfce, λογω εξαρτησεων. Για τα δυσκολα εχω το geany σαν μη απλο text editor, γιαυτο τονιζω το "απλο" παραπανω. Gedit ? Kwrite ? Απο ο,τι βλεπω μια μικρη σαβουριτσα την κουβαλανε (DE-σαβουρα εννοω)...και μετα βλεπω και το notepadqq που εχει γενικες εξαρτησεις , αλλα υφισταται μονο στο unstable...
chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το kate όσο και να ψάχνετε
tritonas00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) leafpad μονο δες και abiword Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από tritonas00
jim_p Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Το notepadqq το εχω απορριψει γενικα επειδη κουβαλαει ολες τις libqt5web* βιβλιοθηκες, οποτε για μια εφαρμογη των 5mb σερνεται 200mb σαβουρα. Ομοιως και για τα kwrite και kate που θελουν το μισο kde. Ομοιως και για το gedit που θελει το μισο gnome και dictionaries. Το abiword απορριπτεται γιατι δεν ειναι απλος text editor. Παω να δω τα featherpad και juffed.
mphxths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, jim_p είπε Το notepadqq το εχω απορριψει γενικα επειδη κουβαλαει ολες τις libqt5web* βιβλιοθηκες, οποτε για μια εφαρμογη των 5mb σερνεται 200mb σαβουρα. Ομοιως και για τα kwrite και kate που θελουν το μισο kde. Ομοιως και για το gedit που θελει το μισο gnome και dictionaries. Το abiword απορριπτεται γιατι δεν ειναι απλος text editor. Παω να δω τα featherpad και juffed. Λοιπον ωρα να σοβαρευτουμε και να γινουμε αντρες Ο editor ειναι ενας.. vi. Κανουμε τα στραβα τα ματια αν καποιος παει στον vim Αν ειναι φιλος μας τον αφηνουμε να παει και στον nano! Περα απο την πλακα , θα σου προτεινα τον gvim , αλλα δεν υπαρχει στο debian...ημαρτον με την διανομη αυτη , γιατι τον παιζει ετσι ? Επισης κοιτα τους geany/bluefish. Βλεπω πολυ λιγες εξαρτησεις σε σχεση με τους υπολοιπους που αναφερθηκαν. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από mphxths 1
jim_p Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Geany εχω ηδη, για τα δυσκολα που θελουν και syntax highlighting Το bluefish το δοκιμασα καποτε που εψαχνα wysiwyg editor και με απογοητευσε.
mphxths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, jim_p είπε Geany εχω ηδη, για τα δυσκολα που θελουν και syntax highlighting Το bluefish το δοκιμασα καποτε που εψαχνα wysiwyg editor και με απογοητευσε. Ελα το κουρασαμε..παρε τον απολυτο απο εδω. 1
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, jim_p είπε Geany εχω ηδη, για τα δυσκολα που θελουν και syntax highlighting Το bluefish το δοκιμασα καποτε που εψαχνα wysiwyg editor και με απογοητευσε. εγώ σου λέω μην το κουράζεις και βάλε kde και kate να κάνεις την δουλειά σου. Στο γράφω δεν υπάρχει δεύτερος έκει έξω. Και το kde έχει βελτιωθεί αφάνταστα. Μην ξεχνάμε ότι είναι το μόνο project που έχει λάβει τα τελευταία δύο χρόνια ισχυρή χρηματοδότηση από ιδιώτες
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Mpv 0.31 χτες https://github.com/mpv-player/mpv/releases/tag/v0.31.0 https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MPV-0.31-Released
billyg599 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2019 στις 7:49 ΜΜ, mphxths είπε Λοιπον ωρα να σοβαρευτουμε και να γινουμε αντρες Ο editor ειναι ενας.. vi. Κανουμε τα στραβα τα ματια αν καποιος παει στον vim Αν ειναι φιλος μας τον αφηνουμε να παει και στον nano! Περα απο την πλακα , θα σου προτεινα τον gvim , αλλα δεν υπαρχει στο debian...ημαρτον με την διανομη αυτη , γιατι τον παιζει ετσι ? Επισης κοιτα τους geany/bluefish. Βλεπω πολυ λιγες εξαρτησεις σε σχεση με τους υπολοιπους που αναφερθηκαν. To gvim το έχει στο debian. Το λέω γιατί έχω μόνο τα deafault repos και το χρησιμοποιώ. Απλώς το πακέτο είναι το vim-gtk νομίζω. Και εγώ συμφωνώ με την πρότασή σου. Πάντως στο ΜΑΤΕ DE έχει τον pluma το οποίο άρχισα να χρησιμοποιώ έναντι του leafpad όταν άφησα το xfce. Αρκετά καλό για έναν απλό editor. edit: Τώρα είδα ότι έβαλες λινκ στο πακέτο του debian! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από billyg599
chek2fire Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 ήθελα να το γράψω εδώ και καιρό για το πόσο φοβερά λειτουργικό έχει γίνει πλέον το kde connect σου έρχονται τα πάντα από ειδοποιήσεις από το κινητό στον υπολογιστή ακόμα και σε sms μπορείς να απαντήσεις μέσω του pc η να κάνεις κλήσεις σε αριθμους κτλ. Φοβερή δουλειά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα