jim_p Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 17/8/2019 στις 8:39 ΠΜ, jim_p είπε Vlc 3.0.8 απο σημερα, χωρις ανακοινωσεις κλπ ακομα. https://www.videolan.org/vlc/releases/3.0.8.html 1
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Νομίζω είναι το κατάλληλο νήμα για να το γράψω αυτό εδώ Εχει χρησιμοποιήσει κανείς TPM σε linux και αν ναι είναι εύκολο το σετάρισμα του? Γιατί σκέφτομαι να βάλω αυτό εδώ το module μια και το υποστηρίζει η μητρική https://www.amazon.com/Gigabyte-Motherboard-Accessory-GC-TPM2-0_S-Bulk/dp/B07815MJVT?SubscriptionId=AKIAILSHYYTFIVPWUY6Q&tag=duckduckgo-d-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07815MJVT
haris013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 αναλογα τι ακριβως θες να κανεις? encrypt τους δισκους?
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2019 στις 11:16 ΜΜ, haris013 είπε αναλογα τι ακριβως θες να κανεις? encrypt τους δισκους? ναι για encrypt τους δίσκους το θέλω και δεν ξέρω αν γίνονται και encrypt folder συγκεκριμένα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από chek2fire
haris013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, chek2fire είπε ναι για encrypt τους δίσκους το θέλω και δεν ξέρω αν γίνονται και encrypt folder συγκεκριμένα Αν το υποστηρίζει η μητρική δεν θα πρέπει να έχεις θέμα, παίζω σε λάπτοπ με linux και ενσωματωμένο Tpm στην μητρική με LUKS χωρίς πρόβλημα. 1
jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Εστω οτι θελω να τρεξω ενα .bat αρχειο σε λινουξ, το οποιο δεν κανει τιποτα περισσοτερο απο μερικα rename και καποιες διαγραφες. Τι επιλογες εχω εκτος απο το wine (wine cmd), γιατι δεν θελω να βαλω wine σε σερβερ μιας και σερνει ενα σκασμο αχρηστες εξαρτησεις.
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, jim_p είπε Εστω οτι θελω να τρεξω ενα .bat αρχειο σε λινουξ, το οποιο δεν κανει τιποτα περισσοτερο απο μερικα rename και καποιες διαγραφες. Τι επιλογες εχω εκτος απο το wine (wine cmd), γιατι δεν θελω να βαλω wine σε σερβερ μιας και σερνει ενα σκασμο αχρηστες εξαρτησεις. xmmm δεν γνωρίζω κάτι , μήπως απλά να έβαζες freedos με qemu? Είναι τόσο περίπλοκο το .bat ? Αν έκανες rename τις αντίστοιχες εντολές του DOS σε Linux ? (Φαντάζομαι τα σκέφτηκες και εσύ τα παραπάνω αλλά είπα να ρωτήσω )
jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Το qemu, αν δεν κανω λαθος, απαιτει virtualization extensions για να τρεξει, που δεν εχει ο επεξεργαστης μου. "Μετατροπη" των εντολων δεν ξερω να κανω. Το bat εινια αυτο https://pastebin.com/Ru7U5Jg6
dancer_69 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δοκίμασε αυτό μήπως κάνει: https://www.onlinetoolsportal.com/online-batch-file-shell-script-converter/
jim_p Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δοκιμασα αυτο και ακομα 2 σελιδες που κανουν μετατροπες αλλα το bash που κανανε δεν επαιξε. Τελικα εκανα την δουλεια μπαινοντας απο windows. Αλλο θεμα τωρα. Κανεις με megadown ή megadl να μου πει με τι ταχυτητα του κατεβαζει αυτο? Εδω κατεβαζει με 100kb/s το πολυ. https://mega.nz/#!5350hQKa!0SCfzw7MSMpsMS3-HXZFh_HOXHl5Sut7FNU9IiZvtsM
mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, jim_p είπε Δοκιμασα αυτο και ακομα 2 σελιδες που κανουν μετατροπες αλλα το bash που κανανε δεν επαιξε. Τελικα εκανα την δουλεια μπαινοντας απο windows. Αλλο θεμα τωρα. Κανεις με megadown ή megadl να μου πει με τι ταχυτητα του κατεβαζει αυτο? Εδω κατεβαζει με 100kb/s το πολυ. https://mega.nz/#!5350hQKa!0SCfzw7MSMpsMS3-HXZFh_HOXHl5Sut7FNU9IiZvtsM Ουτε το megadown , ουτε το megadl μπορουν να διαχειριστουν το λινκ.Εννοω οτι κολανε στο "#!5350"...εβαλα και εισαγωγικα στο λινκ αλλα τιποτα...μου διαφευγει κατι?
jim_p Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Θελουν ' στην αρχη και στο τελος του url, και τα 2. Πλεον δεν καιγομαι να το κατεβασω απο mega γιατι το βρηκα σε τορρεντ, αλλα αν μπορεις να το τσεκαρεις...
mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, jim_p είπε Θελουν ' στην αρχη και στο τελος του url, και τα 2. Πλεον δεν καιγομαι να το κατεβασω απο mega γιατι το βρηκα σε τορρεντ, αλλα αν μπορεις να το τσεκαρεις... To megadl κατεβαζε με ~100kb/s. To megadown με 10-20kb/s.
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Wps 11.1.0.8865 πριν λιγες μερες. Για την αθλια εμφανιση αυτου του ποστ ευθυνεται ο σαπιος rte του φορουμ. Οποιος mod εχει χρονο, ας το διορθωσει, γιατι εγω δεν μπορω. Αναφορά σε κείμενο WPS Office for Linux [2019-09-11] What's new: Support formulas insertion and editing Support inserting DOC/DOCX/XLS/XLSX/PPT/PPTX files as OLE objects Support Document encryption through accounts Optimize printing settings to solve problems of inconsistency between real printing effects and settings. Optimize Printing Efficiency Fixed a bug that vectorgraph changed to bitmap when output to PDF Fixed a bug of typeset that area is error in character measurement IO in DBF format is encoded by GBK Support guessing coding when open DIF file Optimize the Opening Efficiency of XLSX Files Optimize Calculation Efficiency Fixed a issue that the projection has no top setting when open PPS/PPSM/PPSX projection format file Fixed a issue of pop-up black box when PDF is projected by slide mode. Fixed a bug that WPS PDF crashes when font loading failure Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από jim_p
tritonas00 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας ρωτησω εδω Εχει κανεις εμπερια με nouveau προσφατα? Στον server/media player τρεχω μονο X+kodi, εχει nvidia ION και ο 340xx εγινε dropped. Ο nouveau ειναι ικανος να τρεξει kodi οπως πρεπει? Δεν χρειαζομαι τιποτε αλλο. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από tritonas00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα