Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω είναι το κατάλληλο νήμα για να το γράψω αυτό εδώ

Εχει χρησιμοποιήσει κανείς TPM σε linux και αν ναι είναι εύκολο το σετάρισμα του? Γιατί σκέφτομαι να βάλω αυτό εδώ το module μια και το υποστηρίζει η μητρική

https://www.amazon.com/Gigabyte-Motherboard-Accessory-GC-TPM2-0_S-Bulk/dp/B07815MJVT?SubscriptionId=AKIAILSHYYTFIVPWUY6Q&tag=duckduckgo-d-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07815MJVT

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/8/2019 στις 11:16 ΜΜ, haris013 είπε

αναλογα τι ακριβως θες να κανεις? encrypt τους δισκους?

ναι για encrypt τους δίσκους το θέλω και δεν ξέρω αν γίνονται και encrypt folder συγκεκριμένα

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chek2fire είπε

ναι για encrypt τους δίσκους το θέλω και δεν ξέρω αν γίνονται και encrypt folder συγκεκριμένα

Αν το υποστηρίζει η μητρική δεν θα πρέπει να έχεις θέμα, παίζω σε λάπτοπ με linux και ενσωματωμένο Tpm στην μητρική με LUKS χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εστω οτι θελω να τρεξω ενα .bat αρχειο σε λινουξ, το οποιο δεν κανει τιποτα περισσοτερο απο μερικα rename και καποιες διαγραφες. Τι επιλογες εχω εκτος απο το wine (wine cmd), γιατι δεν θελω να βαλω wine σε σερβερ μιας και σερνει ενα σκασμο αχρηστες εξαρτησεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jim_p είπε

Εστω οτι θελω να τρεξω ενα .bat αρχειο σε λινουξ, το οποιο δεν κανει τιποτα περισσοτερο απο μερικα rename και καποιες διαγραφες. Τι επιλογες εχω εκτος απο το wine (wine cmd), γιατι δεν θελω να βαλω wine σε σερβερ μιας και σερνει ενα σκασμο αχρηστες εξαρτησεις.

xmmm δεν γνωρίζω κάτι , μήπως απλά να έβαζες freedos με qemu?

Είναι τόσο περίπλοκο το .bat ? Αν έκανες rename τις αντίστοιχες εντολές του DOS σε Linux ?

(Φαντάζομαι τα σκέφτηκες και εσύ τα παραπάνω αλλά είπα να ρωτήσω :D )

Δημοσ.

Δοκιμασα αυτο και ακομα 2 σελιδες που κανουν μετατροπες αλλα το bash που κανανε δεν επαιξε. Τελικα εκανα την δουλεια μπαινοντας απο windows.

Αλλο θεμα τωρα. Κανεις με megadown ή megadl να μου πει με τι ταχυτητα του κατεβαζει αυτο? Εδω κατεβαζει με 100kb/s το πολυ.

https://mega.nz/#!5350hQKa!0SCfzw7MSMpsMS3-HXZFh_HOXHl5Sut7FNU9IiZvtsM

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jim_p είπε

Δοκιμασα αυτο και ακομα 2 σελιδες που κανουν μετατροπες αλλα το bash που κανανε δεν επαιξε. Τελικα εκανα την δουλεια μπαινοντας απο windows.

Αλλο θεμα τωρα. Κανεις με megadown ή megadl να μου πει με τι ταχυτητα του κατεβαζει αυτο? Εδω κατεβαζει με 100kb/s το πολυ.

https://mega.nz/#!5350hQKa!0SCfzw7MSMpsMS3-HXZFh_HOXHl5Sut7FNU9IiZvtsM

Ουτε το megadown , ουτε το megadl μπορουν να διαχειριστουν το λινκ.Εννοω οτι κολανε στο "#!5350"...εβαλα και εισαγωγικα στο λινκ αλλα τιποτα...μου διαφευγει κατι?

Δημοσ.

Θελουν ' στην αρχη και στο τελος του url, και τα 2.
Πλεον δεν καιγομαι να το κατεβασω απο mega γιατι το βρηκα σε τορρεντ, αλλα αν μπορεις να το τσεκαρεις...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jim_p είπε

Θελουν ' στην αρχη και στο τελος του url, και τα 2.
Πλεον δεν καιγομαι να το κατεβασω απο mega γιατι το βρηκα σε τορρεντ, αλλα αν μπορεις να το τσεκαρεις...

To megadl κατεβαζε με ~100kb/s. To megadown με 10-20kb/s.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wps 11.1.0.8865 πριν λιγες μερες. Για την αθλια εμφανιση αυτου του ποστ ευθυνεται ο σαπιος rte του φορουμ. Οποιος mod εχει χρονο, ας το διορθωσει, γιατι εγω δεν μπορω.

Αναφορά σε κείμενο

WPS Office for Linux

[2019-09-11]

What's new:

1. Support formulas insertion and editing
  2. Support inserting DOC/DOCX/XLS/XLSX/PPT/PPTX files as OLE objects
  3. Support Document encryption through accounts
  4. Optimize printing settings to solve problems of inconsistency between real printing effects and settings.
  5. Optimize Printing Efficiency
  6. Fixed a bug that vectorgraph changed to bitmap when output to PDF
  7. Fixed a bug of typeset that area is error in character measurement
  8. IO in DBF format is encoded by GBK
  9. Support guessing coding when open DIF file
  10. Optimize the Opening Efficiency of XLSX Files
  11. Optimize Calculation Efficiency
  12. Fixed a issue that the projection has no top setting when open PPS/PPSM/PPSX projection format file
  13. Fixed a issue of pop-up black box when PDF is projected by slide mode.
  14. Fixed a bug that WPS PDF crashes when font loading failure

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ρωτησω εδω

Εχει κανεις εμπερια με nouveau προσφατα? 

Στον server/media player τρεχω μονο X+kodi, εχει nvidia ION και ο 340xx εγινε dropped. Ο nouveau ειναι ικανος να τρεξει kodi οπως πρεπει? Δεν χρειαζομαι τιποτε αλλο.

Επεξ/σία από tritonas00

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...