jim_p Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Βασικα, το deb που προταθηκε παραπανω πρεπει να ειναι για το ubuntu 19.10, μιας και εκει εχει περασει η 2019.07.02 https://packages.ubuntu.com/eoan/youtube-dl
jim_p Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη στον samba σερβερ που εχω εδω στο σπιτι αποθηκευω πολλα προγραμματα για windows ωστε να τα εχω αμεσα διαθεσιμα οταν τα χρειαστω, πολλες φορες μπλεκομαι και δεν ξερω ποια εκδοση εχω κατεβασει απο το καθενα. Για οσα εχω σε msi, ειχα βρει παλιοτερα το msitools που δουλευει ετσι, αν και λεει πολλα αχρηστα $ msiinfo suminfo browsers/GoogleChromeStandaloneEnterprise64.msi Title: Installation Database Subject: Google Chrome Installer Author: Google LLC Keywords: Installer Comments: 75.0.3770.100 Copyright 2019 Google LLC Template: x64;1033 Revision number (UUID): {A4244A89-1657-40F5-A9E6-E62B266973FA} Created: Tue Jun 18 03:47:00 2019 Last saved: Tue Jun 18 03:47:00 2019 Version: 200 (c8) Source: 2 (2) Application: Windows Installer XML Toolset (3.8.1128.0) Security: 2 (2) Και σημερα βρηκα το pev, που ειναι για τα .exe, πχ $ peres -v utils/TeamViewer_Setup.exe File Version: 14.4.2669.0 $ peres -v utils/kodi-18.3-Leia-x64.exe File Version: 18.3.0.0 αλλα δεν πιανει σε ολα τα exe $ peres -v utils/SetupVirtualCloneDrive.exe $ http://pev.sourceforge.net/ (το peres ειναι υποεφαρμογη του pev) Για οποιον κατεβαζει και apk για το android κινητο του, υπαρχει το apkinfo, πχ $ apkinfo Downloads/QP\ Gallery\ 7.5.apk APK: Downloads/QP Gallery 7.5.apk App name: Gallery Package: com.alensw.PicFolder Version name: 7.5 Version code: 7000000 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από jim_p
mphxths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καλως τα δεχτηκαμε..ο αντικαταστατης του antergos ειναι εδω.Πρωτες εντυπωσεις θετικες..σαν το antergos με λιγοτερες παρεμβασεις , αρα πιο κοντα στο archlinux . Δυστυχως προς το παρον ο installer ειναι offline , αρα δεν σου δινει την δυνατοτητα επιλογης DE και σου περναει μονο τον xfce (κατα την εγκατασταση παντα μιλαω).
Oxygene Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Αν θυμάσαι και το Antergos με ένα γραφικό περιβάλλον ξεκίνησε (Cinnamon). Εξού και το αρχικό όνομα Cinnarch...
comfuzio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Πρόσφατα άλλαξα από Pop! OS σε Manjaro 18.1 (RS7), μπορώ να πω ότι μου αρέσει πιο πολύ από το PoP/Ubuntu, βασικά στα ubuntu* distros έβαζα συνέχεια ppa για πολλά προγράμματα, στο manjaro με ενεργοποίηση του AUR είναι όλα 1 κλικ μακρυά! Επίσης μου αρέσει το freeoffice που βάλανε στα νέα RS σε σχέση με libre office. Και όσα ms office alts και να έχω δουλέψει το freeoffice μου φαίνεται ότι πιο κοντινό σε ms office! Το endeavouros πόσο κοντά είναι στο manjaro;
mphxths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, comfuzio είπε Το endeavouros πόσο κοντά είναι στο manjaro; Το endeavouros..ειναι σαν το antergos...ελαχιστη παραμετροποιηση...δηλ εχει ενα εξτρα ρεπο για κανα theme/background και μεχρι εκει...καμμια σχεση με το manjaro. 1
jim_p Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα θεμα με το qbittorrent τις τελευταιες μερες. Ορισμενα απο τα magnet λινκ που θα βαλω, ειτε δεν ξεκινανε καν, ειτε ξεκινανε με 10kb/s, φτανουν στο 0 και σταματανε. Αν τα βαλω στο transmission, κατεβαινουν κανονικα και ας εχουν ελαχιστους (<5) seeders. Στο log δεν λεει τιποτα ουσιαστικο, περα απο το οτι ξεκινησε να κατεβαζει το ταδε τορρεντ. Οι πορτες που χρησιμοποιω φαινονται ανοιχτες και κατεβαζω παντα απο την ιδια σελιδα. Επειδη δεν θελω να σβησω τα πραγματα στο ~/.config/qBittorrent/ και να τον ξαναστησω απο την αρχη, πειτε καμια ιδεα... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από jim_p
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 κατάρχην για πάρε ένα backup στον κρυφό φάκελο του και ξεκίνα με έναν καινούργιο για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι κάποιο update του qbittorrent που σου κάνει την ζημιά.
jim_p Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Το εκανα και αυτο πριν λιγο, το ξαναρυθμισα αλλα παλι τιποτα. Μετα το εσβησα, τον ξαναξεκινησα εντελως στοκ αλλα και παλι δεν θελει να κουνηθει, μενει στο downloading metadata. Qbittorrent 4.1.6 που δεν θα ενημερωθει συντομα σε 4.1.7 λογω αργοσχολων maintainers, οποτε ψαχνω για torrent client. Θα πρεπει να εχει απαραιτητα: web interface, alternative speed limits και επιλογη για τερματισμο οταν τελειωσει το κατεβασμα. Ειδικα το τελευταιο ειναι ο σημαντικοτερος λογος που εχω qbittorrent στο desktop και οχι transmission. Vlc 3.0.8 απο σημερα, χωρις ανακοινωσεις κλπ ακομα.
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, jim_p είπε Το εκανα και αυτο πριν λιγο, το ξαναρυθμισα αλλα παλι τιποτα. Μετα το εσβησα, τον ξαναξεκινησα εντελως στοκ αλλα και παλι δεν θελει να κουνηθει, μενει στο downloading metadata. Qbittorrent 4.1.6 που δεν θα ενημερωθει συντομα σε 4.1.7 λογω αργοσχολων maintainers, οποτε ψαχνω για torrent client. Θα πρεπει να εχει απαραιτητα: web interface, alternative speed limits και επιλογη για τερματισμο οταν τελειωσει το κατεβασμα. Ειδικα το τελευταιο ειναι ο σημαντικοτερος λογος που εχω qbittorrent στο desktop και οχι transmission. Vlc 3.0.8 απο σημερα, χωρις ανακοινωσεις κλπ ακομα. Για ψαξου με το deluge.Λιγο απλοικο το βλεπω σε θεμα ρυθμισεων/επιλογων , αλλα βλεπω οτι κυκλοφορουν παμπολλα plugins οπως π.χ. webgui , shutdown after download κλπ κλπ κλπ
jim_p Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το deluge το ειχα βαλει παλιοτερα, οταν ψαχνομουν να εχω τον ιδιο torrent client στο pc μου και στο μπρικι. Μου την δινει το σκεπτικο που εχει, το οτι το βασικο προγραμμα ειναι απλα ο client και συνδεεσαι στον σερβερ για να κανεις δουλεια, οποτε πρεπει να στησεις και τον σερβερ στο ιδιο συστημα (εικονα). Μιας και δεν εχει ουτε σαν προτεινομενο πακετο την libtorrent που ζηταει, τι θα βαλω? Εχω ηδη το libtorrent-rasterbar9 απο το qbittorrent, αλλα μαλλον δεν του κανει. Ουτε με την libtorrent20 θελει να δουλεψει. ---edit Τελικα δεν ηθελε μονο την libtorrent, ηθελε και τη βιβλιοθηκη της python (python-libtorrent) για να χρησιμοποιησει την libtorrent... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από jim_p
chek2fire Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 εγώ τα torrent τα έχω στο qnap και η εκεί εφαρμογή είναι άψογη και έχει τα πάντα
jim_p Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Ποιον torrent client τρεχεις στο qnap? Να μαντεψω transmission?
chek2fire Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, jim_p είπε Ποιον torrent client τρεχεις στο qnap? Να μαντεψω transmission? νομίζω δεν είμαι σίγουρος γιατι πουθενά δεν γράφει ποιος είναι και τον δείχνει σαν custom της qnap.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα