Godfath3r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Έχω δύο αρχεία (ταινία είναι) .bin και .cue είναι οι καταλήξεις.Στα ίνφο που είχαν μαζί τα αρχεία ο τύπος που τα έδινε πρότεινε το VLC (Videolan) media player για αναπαραγωγή του αρχείου ή για κάψιμο σε cd με το nero.To πρόβλημα είναι πως το αρχείο είναι μεγάλο για να το κάψω σε cd (750) και επίσης το Nero δεν μπορεί να ανοίξει κανένα απο τα δύο files... Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμα που να κάνει μετατροπή αυτά τα αρχεία σε avi?
freskas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Κατεβασε Daemon Tools ή χρησιμοποιησε το Nero Image Drive. Φορτωσε το bin στο image drive κ' δες τα περιεχομενα του. Αντεγραψε τα απο το bin σε να φακελο κ' χωρισε τα (ή συμπιεστα) για να χωρεσουν σε cd (εναλλακτικα καψε 1 dvd κ' ησυχασες)
Godfath3r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Έχω κάποια περίεργη έκδοση μάλλον του nero που δεν έχει το burning rom.Γιατί όταν πάω να το ανοίξω μου λέει οτι μόνο απο το burning rom διαβάζετε αυτό το είδος αρχείου (.bin)...Περίεργο γιατί το πρόγραμα το είχα βάλει όταν αγόρασα το dvd-r που το είχε μέσα.Θα βάλω άλλη έκδοση και θα πώ νεότερα...
freskas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ε, Godfath3r μη χρησιμοποιεις το buring rom για να φορτωσεις το bin αλλα το nero image drive (ειναι στο start menu/nero/nero 6 ultra/). Η αντιστοιχα το daemon tools (το βρικω καλλητερο). Φορτωνεις εκει το bin κ' βλεπεις τι εχει μεσα. Αντιστοιχα μπορεις να το κανεις κ' με το IsoBuster μονο που σε αυτο δε το φορτωνεις σαν εικονικο cd αλλα βλεπεις μονο το τι εχει μεσα (στην περιπτωση της ταινιας ειναι το ιδιο πραγμα)
sret Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 μπορεις να εξαγεις αρχειο Mpeg απο τα bin με το vcdgear http://www.vcdgear.com και μετα να το μετατρεψεις σε avi.Επισης αν διαλεξεις απο το nero την επιλογη burn image σε cd το bin θα γραφτει κανονικα σε 700mb cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.