Προς το περιεχόμενο

High density 1gb μνήμες

deathlok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοίταγα στο ebay για μνήμη pc3200 και υπάρχουν πολλά stick 1gb (ddr) τα οποία είναι σε πολύ καλές τιμές αλλά λένε πως είναι high density και δεν κάνουν για όλα τα motherboard.

δείτε εδώ τι λέω

http://cgi.ebay.com/1GB-PC-3200-DDR-400-Mhz-184PIN-1-GB-PC3200-400Mhz-RAM_W0QQitemZ6814192040QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem

τα ερωτήματα είναι:

1) έχουν χειρότερες επιδόσεις;

2) ο πωλητής λέει πως θα δουλεψει με το mobo μου (MSI K8NM-FISR) και ταυτόχρονα με ένα stick 512mb Low density που έχω τώρα (παίζει η με παραμυθιάζει);

Δημοσ.

Diabase to manual toy mobo ,parolo pou den nomizw na yparxei problhma.

Parepiptontos oi mnhmes pou exei sthn fotografia einai ddr 2700 sta 333.Twra to eida ,leei the picture is just for reference,the actual item will be ddr400.

Apo epidoseis den yparxei problhma ka8ws oi pio arges ddr1 pou kykloforoun einai cas latency 3.

Δημοσ.
Diabase to manual toy mobo ' date='parolo pou den nomizw na yparxei problhma.

Parepiptontos oi mnhmes pou exei sthn fotografia einai ddr 2700 sta 333.Twra to eida ,leei the picture is just for reference,the actual item will be ddr400.

Apo epidoseis den yparxei problhma ka8ws oi pio arges ddr1 pou kykloforoun einai cas latency 3.[/quote']

shumi thanks alla enoite pos exo tsekarei to manual + tin on line lista tis msi gia simbatotita kai den anafereit ipota sxetiko.gia afto rotao bas kai kserei kaneis-exei dokimasei teties mnimes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...