karib Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Με ποιο προγραμμα μπορω να παρακολουθω τι συμβαινει στο pc μου την ωρα που δεν το χειριζομαι εγω? Οχι κατ' αναγκη keylogger, πολυ καλα κρυμμενο κλπ. Κατι που να δειχνει τι εφαρμογες ανοιχθηκαν, τι δεδομενα διαβαστηκαν, και φυσικα τι πληκτρολογηθηκε κλπ Τι προτεινετε?
kyros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Στο path C:\Documents and Settings\username\Local Settings\History καταχωρούνται οι ενέργειες σου
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Ριξε μια ματια και κοιτα να βρεις αυτο: http://www.spectorsoft.com/products/SpectorPro_Windows/index.html αλλά υπάρχουν κι παρόμοια μ'αυτο, κάποια πιο *χαζά* και κάποια σχεδον ισάξια. Το πιο εμφανίσιμο και πρακτικό ειναι αυτο. @Kyros: Το history πως σου ..κατέβηκε;;; :? :? :?
Guerriero4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 auto to specsoft programa einai poli trmaxtiko!! big brother kanonika..:s
mjmj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 red30 το προγραμμα ειναι απλα Απαιχτο! Αλλα με προβληματισε οτι εβαλα να δω αν θα το εβρισκε πχ. το adaware(δεν δοκιμασα ολα τα αντιβιοτικα που εχω) και δεν το βρηκε! Ειναι πραγματικα αορατο? Ειναι τρομακτικο. Αφου δεν μπορω να το ανακαλυψω ποιος ξερει αν δεν εχω ηδη εγκατεστημενο στο pc μου απο αλλους κατι αναλογο... Τhanks παντως.
random Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Για ανιχνευση θα χρησιμοποιούσα 1α το Ms antispyware (apla epειδη ειναι δωρεαν), μετά το Spysweeper. και υστερα τα antivirus (να δω ποια δεν το πιάνουν)
MikeNuke Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μια χαζη ερωτηση αλλα, τοσο καιρο δεν εχω βρει που ειναι το εικονιδιο εκκινησης της εφαρμογης MS Antispyware. Για βοηθηστε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.