Προς το περιεχόμενο

Mobo Asrock+AMD64 Venice

Sorana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, θελω να ζητησω τη βοηθεια σας οσον αφορα την αγορα καινουργιου mobo+cpu. Σκεφτομαι λοιπον τον Athlon 64 3000+ Venice λογω επιδοσεων κ τιμης. Για Mobo σκεφτομαι το Asrock 939 dual sata το οποιο κ φτηνο ειναι (70ευρο) κ υποστηριζει AGP k PCI-E. Ο λογος που το επελεξα ειναι οτι εχω καλη καρτα γραφικων (6600 GT) κ δεν θελω να την αλλαξω τωρα αλλλα θελω να μπορω αργοτερα να βαλω μια PCI-E χωρις να ξαναλλαζω mobo. Θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε γνωμες για τη συγκεκριμενη μητρικη(η αν γνωριζετε καμια εναλλακτικη). Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω καταλήξει και εγώ σε αυτόν τον επεξεργαστή.

Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που έχεις βρεί και πού?

Προβλήματίζομαι για την mobo έχοντας ακριβώς την ίδια λογική (AGP) ποια είναι αυτή πού λες?

Δημοσ.

To mobo pou proteineis einai para poly kalo kai a3izei ta lefta tou mexri telikhs dekaras.To 8ema einai oti egw to vrhka mono se ena katasthma e-shop enw athlon 64 3000+ pou les de vriskw pou8ena an kai 8a h8ela enan!Mporeis na voh8hseis kai na peis pou ton vrhkes?Se merika katasthmata yparxei san stock alla de dinw 170 eurw pou mou zhtane enw otan kykloforouse eixe gyrw sta 140 eurw!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...