Gryzor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Καλημέρα παιδιά! Τώρα που σαν χαρούμενο παιδί αποκτώ DSL θα ήθελα να χειρίζομαι μακρόθεν το μουλάρι (emule στο ελληνικότερον). Θα ήθελα λοιπόν να βρώ ένα πρόγραμμα που να παρακολουθεί τη διεύθυνση ip του πισί μου και να την στέλνει σε μία διεύθυνση email. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ή, υπάρχει κάποια άλλη λύση με άλλον τρόπο; Ευχαριστώ Θ
magma Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω για κάτι τέτοιο αλλά μπορείς να γραφτείς σε ένα dynamic DNS service (no-ip.org, dyndns.com κτλ) και όποτε χτυπάς το gryzor.no-ip.org πχ θα σε στέλνει στην ΙΡ σου. Αυτό προυποθέτει τοι θα έχεις εγκαταστήσει και θα τρέχεις ένα μιρκό προγραμματάκι που σου δίνουν το οποίο όταν αλλάξει η ΙΡ σου τη στέλνει στους DNS.
magma Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 an den to 8es gia epaggelmatiki xrisi, mi valeis static. einai koroidia na dineis 5-10 euro to mina parapanw, apo to na trexeis ena poly mikro kai elafry programmataki pou 8a sou ananewnei tous DNS ka8e fora pou allazei IP.
random Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 και αν εχεις και το Speedtouch 510 με το νεο firmware, δεν χρειαζεσαι ουτε το "μικρο προγραμματάκι". Aπλα την εγγραφή και user/pass και φροντίζει ο ρουτεράκος
Gryzor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν έχει πολύ νόημα να πάρω στατική διεύθυνση, γι αυτό και ψάχνω εναλλακτικές... Δυστυχώς δεν έχω το Speedtouch - αναρωτιεμαι αν το Netroute έχει κάτι τέτοιο... Ξέρει κανείς καμμιά υπηρεσία σαν την DynDNS που να είναι τζάμπα (ζητάω πολλά; ) ; Μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει τέτοιο προγραμματάκι. Θα ήταν τόσο απλό! Ευχαριστώ και πάλι!
random Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 8a mas trelaneis twra... sou edwsan 2 url. Bariesai na pas 'h den ksereis agglika? tsampa einai
Gryzor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 A.... https://www.dyndns.com/support/clients/third-party.html και υπάρχουν μπόλικες λύσεις απ'ό,τι φαίνεται! Cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.