gtsia Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Εχω ενα WD200JB sata συνδεμενο με pci silicon image sil3112 controller!!Εκανα format στο pc μου και αφου εγκατεστησα win και drivers για τον controller μου εμφανιζει το δισκο αυτο οτι ειναι σε μορφη RAW!!! και οτι χρειαζεται διαμορφωση!!Ημαρτον και εχω 15GB τα οποια δεν ειχα προλαβει να τα κανω backup!Ειναι δυνατον να τα εχασα ολα ??Ειχα μεσα 120GB μουσικης και προγραμματα!!Σας παρακαλω βοηθηστε με!!
kalaeimaigr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Εσπασες τις παλιες partitions μηπως?η' τι μικρη που εχει τον καταμερισμο ?Οπως και να ναι δοκιμασε με τα Easy Recovery Professional,File Scavenger και αλλα που θα βρεις με ενα search εδω στο community για data recover και σου ευχομαι καλη τυχη και να σου σωθουν ολα.Αμα δεν εγραψες απο πανω τους υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σωθουν.
gtsia Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Τιποτα δεν εγραψα και τιποτα δεν εκανα σε αυτο τον κωλοδισκο γαμωτο!!Θα κατεβασω αυτα που μου προτεινεις φιλε μου και ελπιζω ολα να πανε καλα!!
gtsia Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ευτυχως ολα ΟΚ με την βοηθεια του GETDATABACK!!Πολυ καλο προγραμμα!Ευχαριστω ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.