dbisbik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 kalispera se olous!yparxei kapoio programma gia ilektrikes egatastaseis?sxedia k.t.l.?
Godfath3r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Τι εννοείς?Να σχεδιάζεις τις εγκαταστάσεις?Δεν πρέπει να έχεις ήδη το σχέδιο του σπιτιού?
dbisbik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 nai!afou pareis to sxedio tou spitiou na mporeis na kaneis ilektrologiki egatastasi!xereis tipota?exw akousei gia ena fovero programma kai sta ellinika to orcad alla einai poly akrivo kai de psinomai na dwsw 2000 eyrw!lew mipws vrw kanena allo alla na yparxei se copia!
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δοκίμασε το Panel Cad της ti-soft. To OrCad από όσο ξέρω δεν κάνει την δουλειά που θέλεις. Είναι περισσότερο για ηλεκτρονικούς. Ίσως κάνω λάθος όμως. http://www.ti-soft.com/panel.htm
Slammer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Το orcad από ότι ξέρω ειναι κυρίως για ηλεκτρονικά. Αν θές καθαρά ηλεκτρολογικά (πίνακες,διανομές κλπ) οι περισσότεροι του χωρου χρησιμοποιούν το Caddy το οποίο δεν ειναι και πολύ ακριβό. Κανει καλή δουλεια, από ότι εχω δει, βγάζει οναματολογία καλωδίων, κλεμμων κλπ.... Ριξε μια ματιά γιατι με το orcad μου φαινεται ότι θα πετάξεις τα 2 χιλιάρικα και δουλεια δεν θα κάνεις.....
tech25 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Apo oso thimamai (diorthoste me an kano lathos), to Orcad einai gia PCB,PLC etc...
Highlander Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 http://www.4m.gr έχει τα πάντα πάνω σε αυτό που ζητάς.
NKod Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 βασικά στην εταιρία που δουλεύω υπάρχει ένα πρόγραμμα σαν αυτό που ζητάς και ειναι αποκλειστικά και μόνο φτιαγμένο για ηλεκτρολόγους και για εγκαταστάσεις...κάνει απότι μου είπαν 400 ευρώ...αν σε ενδαφέρει πές μου για να επικοινωνίσουμε...
Steve_g7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Dokimases katholou to AutoCAD Electrical 2006 exei poly prama, eidika gia sxediash monogrammikoy sxediou, kai exei kai ola ta kala tou autocad (psakse kai ligo ston xeimaro).
dbisbik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 nai to panel cad ennoousa!to orcad einai apokleistika gia ilektronika kai psifiaka!de to vriskw omws se copia to panel cad!to orcad to exw!kserei kanenas pou mporw na to vrw, na to katevasw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.