Προς το περιεχόμενο

laptop multirama

casious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα.Ειμαι νεος χρηστης στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα λαπτοπ απο moultirama το mobilo sgm 400-180 και θα ηθελα την γνωμη σας μιας και μου φαινεται αρκετα καλο απο θεμα χαρακτηριστικων και τιμης.Με ενδιαφερει να κανω λιγο απο ολα και αν τυχει να παιζω και κανενα παιχνιδακι.Επισης θελω την γνωμη σας και για το σερβις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλά χαρακτηριστικά φαίνονται!

Επίσης 2 χρόνια εγγύηση δύσκολα βρίσκεις και αυτό που μου αρέσει είναι ο 1 χρόνος ασφάλειας κλοπής!!!!! (σαν σωστός Ελληνάρας μου περνάνε απο το μυαλό "απατηλές" σκέψεις.....)

Το κακό είναι οτι δεν ξέρεις απο που κρατάει η σκούφια του μηχανήματος... Με τα ίδια λεφτα αγοράζεις αντίστοιχο μηχάνημα γνωστής μάρκας....

..Είναι ακριβούτσικο....

Όλα τα μηχανήματα που φτιάχνει το Πλαίσιο και το Multirama κατασκεύαζονται από την εταιρεία clevo. (http://www.clevo.com.tw). Το συγκεκριμένο το έχω δουλέψει, έχει αρκετά καλές επιδόσεις και αυτονομία, αλλά ζεσταίνετε πολύ και η οθόνη κινήτε στην μετριότητα. Έχει ανομοιομορφία του λευκού και πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης, σε σημείο να αφήνει "ίχνη" ακόμα και κατά την κίνηση του ποντικιού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...