sikaztarek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Χαίρεται παίδες, Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα μόνος μου μία μνήμη Kingston DDR 512ΜΒ και έναν σκληρό δίσκο IDE Western Digital 250GB. Έκτοτε κάνει το μηχάνημα μόνο του επανεκκίνηση, κυρίως όταν είναι "φορτωμένο" - αλλά όχι πάντα. Έχετε καμία ιδέα του τι μπορεί να φταίει; Έχω την υποψία ότι μετά την τοποθέτηση του σκληρού άρχισε ο υπολογιστής και παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες. Όποιες συστάσεις δεκτές.
kalaeimaigr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Τι τροφοδοτικο εχεις? γιατι μπορει το psu μετα την προσθηκη των καινουργιων κομματιων να μην ανταπεξερχεται πια ,ειδικα σε full load ,στις απαιτησεις του συστηματος.Δεν τσεκαρεις καλου κακου με καποιο προγραμμα οπως το speedfan η' το motherboard monitor τις τασεις σου σε idle και full.Ελπιζω να βοηθησα
laskos0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Πήγαινε στα εξής: Ο Υπολογιστής μου->δεξί κλικ->Ιδιότητες->Για προχωρημένους->(Εκκίνηση και Αποκατάσταση)Ρυθμίσεις->Αυτόματη Εκκίνηση...Ξετίκαρε το τελευταίο και θα είσαι οκ.. Ολα αυτά βέβαια με την λογική ότι το σύστημα σου δεν παρουσιάζει άλλα προβλήματα σταθερότητας ή κάτι άλλο..Στο παρελθόν όταν άνευ λόγου μου έκανε επανεκκίνηση το σύστημα και δεν είχε ωστόσο άλλο πρόβλημα (τη συμπεριφορά του μηχανήματος τη κρίνεις γενικά),τότε με είχε σώσει αυτή η επιλογή.. Καλή τύχη
HaPagan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται. Δοκίμασα αυτό που λες laskos0 και ελπίζω να ισχύει γιατί αυτό το πρόβλημα με την επανεκκίνηση είναι πολύ αγχωτικό.
sikaztarek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 ok to ekana kai egw. as proseyxh8oume oloi mazi na pane ola kala logika den exei alla provlhmata sta8erothtas. an eksaireseis vevaia oti kamia fora pagwnei ola ta'lla einai ok. alla pagwmares eixe apo kairo. thanx filos!
laskos0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Άντε θα προσευχηθώ και εγώ απόψε για πάρτυ σας μάγκες!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 an kanei apotoma kai xoris proidopiisi restart... isos eine provlima trofodosias volt apo to trofodotiko..
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Πήγαινε στα εξής:Ο Υπολογιστής μου->δεξί κλικ->Ιδιότητες->Για προχωρημένους->(Εκκίνηση και Αποκατάσταση)Ρυθμίσεις->Αυτόματη Εκκίνηση...Ξετίκαρε το τελευταίο και θα είσαι οκ.. Ολα αυτά βέβαια με την λογική ότι το σύστημα σου δεν παρουσιάζει άλλα προβλήματα σταθερότητας ή κάτι άλλο..Στο παρελθόν όταν άνευ λόγου μου έκανε επανεκκίνηση το σύστημα και δεν είχε ωστόσο άλλο πρόβλημα (τη συμπεριφορά του μηχανήματος τη κρίνεις γενικά)' date='τότε με είχε σώσει αυτή η επιλογή.. Καλή τύχη[/quote'] na rotiso file lasko an xriazete gia logous prostasias na kanei reboot ,..kai de mporei ti ginete? keme kati? i den yparxei provlima ? :???:
Costinio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 μου το κανει κι εμενα τώρα εδώ και 2 μέρες :evil: οπότε κι εγώ προσωρινά δουλεύω με win2000 που είναι εγκατεστημένα σε άλλο διαμέρισμα του σκληρού και δουλεύει κανονικά! το πρόβλημα παρουσιάστηκε χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στο σύστημα, συγκεκριμένα όταν έτρεξα το spybot και έβγαλα κάτι μαλακιούλες που είχαν μπει στον ΙΕ! θα δοκιμάσω restore 3-4 μέρες πριν και registry clean και βλέπουμε... :?
laskos0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 na rotiso file lasko an xriazete gia logous prostasias na kanei reboot ' date='..kai de mporei ti ginete? keme kati? i den yparxei provlima ? :???:[/quote'] Σου επαναλαμωανω ότι είχα γράψει στην αρχή φίλε: "Ολα αυτά βέβαια με την λογική ότι το σύστημα σου δεν παρουσιάζει άλλα προβλήματα σταθερότητας ή κάτι άλλο ....Τώρα εγώ ας πούμε όταν είχε προκύψει τέτοιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου , αφού είχα σιγουρευτεί ότι τίποτα άλλο δεν συνέβαινε (δοκίμασα μνήμες,τροφοδοτικά κτλ...) ενεργοποίησα την επιλογή και είδα την υγειά μου...Τελικά βρήκα μετά από λίγο καιρό ότι έφταιγε ένα bluetooth kit που είχα πάρει το οποίο δε συνεργαζόταν καλά με SP2... Π.χ ο φίλος Costinio που λέει ότι το σύστημα του λειτουργεί άψογα κάτω από 2000 Win ,τότε μπορεί να συμπεράνει ότι δε φταίει το hardware του, απλά κάπου μπλοκάρει η διαχείριση αυτού από τα WIN XP ... ΥΓ:Μη ζητήσεις νομικές ευθύνες από εμένα αν έχει πρόβλημα το hardware σου και τα 'κακαρώσει' ξαφνικά!!! :grin: (φτου φτου!)
sikaztarek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Επανέρχομαι στο θέμα και αναφέρω ότι αφού απενεργοποίησα την αυτόματη επανεκκίνηση, ο υπολογιστής πλέον δεν κάνει επανεκκίνηση μόνος του πλέον αλλά μου έχει βγάλλει δύο φορές μπλέ οθόνη, με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες και με έναν κώδικα (προφανώς σφάλματος) όπου και πάγωσε. Φίλος insomniac πρότεινε να κάνω update στον υπολογιστή όπως και έκανα. Αν συνεχιστεί η κατάσταση, μάλλον θα δοκιμάσω να βάλλω καινούριο τροφοδοτικό κατόπιν συμβουλών δικών σας. Ίδωμεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.