Voorhees Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν καταρχάς δεν γνωρίζω γιατί όταν βάζω την κάρτα μου σε ένα nForce 2 σύστημα την αναγνωρίζει κανονικά και στο νέο μου nForce 4 την αναγνωρίζει μεν αλλά είχει γραφικό άστα να πάνε. Παίζει κάτι με το nForce 4 ή αλλού πρέπει να το ψάξω; Η κάρτα είναι internal και σκέφτομαι να πάρω μια άλλη external μπάς και δώσει καλό γραφικό. Αν το πρόβλημα είναι στο nForce 4 τότε παίζει το ίδιο πρόβλημα και με τους nForce 3; Παιδιά τα φώτα σας.
NeTeD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Είναι αλήθεια ότι έχουν παρατηρηθεί κι άλλες περιπτώσεις ασυμβατότητας μεταξύ nForce4 και tv/sat tuners. Κάνε ένα search και θα βρεις αρκετά. Ήδη στα προτεινόμενα θέματα αυτής της σελίδας: Nforce4: Ακατάλληλο για κάρτες tv και βίντεο: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120308 Τώρα το ποια πλευρά δεν τηρεί τα πρότυπα (nVidia ή λοιποί manufacturers) και δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα... καλή ερώτηση. Έχει ανακοινώσει τίποτα η nVidia;
Voorhees Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δεν γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ και τίποτε άλλο. Ανάμεσα σε όσα nForce 4 & 2 έχω κάνει τεστ την κάρτα παίζει καλά μόνο στο 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.