Προς το περιεχόμενο

Οθόνη TFT για Παιχνίδια και Ταινίες.

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος θέλει να αγοράσει μια οθόνη TFT και θέλει να έχει DVI να έχει τέλεια εικόνα σε παιχνίδια και ταινίες και γενικά θέλει ότι έχει σχέση με γραφικό να του το δείχνει πολύ καλά. Από όσα έχω διαβάσει το Panel της LG δεν πρέπει να του κάνει δουλειά. Αν είναι εύκολο δώστε κανένα link για να του δείξω και αν γνωρίζετε και κατάστημα για αγορά θα είμαι ευγνώμων. Τιμούλα δεν έχει δώσει και δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει κιόλας(να μην είναι και τερατώδες έτσι;)).

Το πότε θα κάνει την αγορά δεν το γνωρίζω αλλά μου είπε να αρχίσω να ψάχνω.

Δημοσ.

Τώρα που είπες για Fujitsu-Siemens η C19-7 τι λέει καλή είναι;

Εγώ την δική μου την πείρα με 300 και απο ότι του είπα δεν νομίζω να θέλει κάτι τόσο ακριβό όπως τα παραπάνω. Πολύ καλά μεν αλλά και κάτω απο 600 δεν ήταν καμία.

H C19-7 που είδα μου φαίνεται καλή τι λέτε;

Κάνει για την δουλειά του;

Είναι και οικονομική.

Δημοσ.

H C19-7 δεν εχει DVI.Επισης ειναι ενα ερωτημα τι panel φοραει,ειναι η εξελιξη της C19-4 η οχι?Αν εχει το ιδιο με την VP191B τοτε ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της,αξιζει με 1000...

Εγω εχω την Ρ19-2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τελεια χρωματα(κανονικο μαυρο στις ταινιες),γωνιες αψογες και καθολου ghosting στα παιχνιδια....

Δημοσ.

exw tin vp191s 2 mines peripou kai eimai apolyta ikanopoiimenos. Teleia xrwmata, gwnies 8easis kai taxytita. Kanena ghosting sta paixnidia kai stis tainies kai genika exei tromeri apeikonisi. Kanena kammeno pixel episis... An mporeis na dwseis kati parapanw a3izei!!!

Δημοσ.

Πολύ καλή και η Viewsonic VP191s, αλλά απο εγγύηση τι ισχύει ακριβώς? Η EIZO δίνει zero pixel εγγύηση για 6 μήνες, αν αγοραστεί οποιοδήποτε monitor της απο επίσημο αντιπρόσωπο.

Κακά τα ψέματα, επενδύοντας τόσα χρήματα για τα μάτια σου (γιατί περί επένδυσης πρόκειται!) έχεις και κάποιες παραπάνω απαιτήσεις πέρα απο responce times κτλ...

Δημοσ.

MiXXiM είσαι πολύ σωστός αν και αυτόν τον έχω για πολύ τρέλο και μπορεί να πάρει κάποια τόσο ακριβή όπως οι παραπάνω.

Δημοσ.

Έχει απαντηθεί πολλές φορές σε διάφορα threads το ερώτημά σου... Η διαφορες μεταξύ LG - EIZO είναι εμφανέστατες! Όταν με το καλό ο φίλος σου αγοράσει την EIZO και της ρίξεις μια ματιά απο κοντά θα πιστείς και μόνος σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...