pantelee Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Έχω βρει οδηγίες για την διαγραφή ενός popup, και δε μπορώ να τις εφαρμόσω διότι η ορολογία αφορά έκδοση των XP στα αγγλικά, και δε γνωρίζω τον αντίστοιχο όρο στα ελληνικά. Στις υπηρεσίες (Start > Run > services.msc ή αλλιώς Έναρξη > Εκτέλεση > services.msc) μου ζητείται να κάνω δεξί κλικ στο "Workstation NetLogon Service". Εγώ που έχω ελληνικά XP, σε ποιο πρέπει να κάνω κλικ; Έχει να κάνει με υπηρεσία, με σύνδεση στο δίκτυο, με σταθμό εργασίας; Τα είδα όλα ένα - ένα και κανένα δε μου έκανε κλικ. Ευχαριστώ
giann.mes Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ψάξε για το EVEREST Ultimate Edition 2005. Στο tab Services θα βρείς αυτό που θες. Εγώ βρήκα μόνο το εξής Service Name: Netlogon Service Discription: Σύνδεση Δικτύου File Name: lsass.exe
Tipos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δεν είμαι σίγουρος, μην σε πάρω στον λαιμό μου, αλλά ρίξε μια ματιά σε αυτό: Όνομα υπηρεσίας: lanmanworkstation Εμφανιζόμενο όνομα: Σταθμός εργασίας Περιγραφή: Δημιουργεί και διατηρεί τις συνδέσεις δικτύου πελάτη σε απομακρυσμένους διακομιστές. Αν η υπηρεσία αυτή διακοπεί, οι συνδέσεις αυτές δεν θα είναι διαθέσιμες. Αν η υπηρεσία αυτή απενεργοποιηθεί, οι υπηρεσίες που εξαρτώνται ρητά από αυτήν δεν θα μπορούν να ξεκινήσουν.
Sorath Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Πολύ απλά χωρίς αυτό το service δεν μπορεί ένα τερματικό που ανήκει σε domain να κάνει log-in. Τώρα που κολλάει αυτό με το pop-up, δεν έχω ιδέα!!!!
pantelee Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Οι οδηγίες έλεγαν: Click Start > Run > type services.msc, then click OK Scroll down and right click on 'Workstation NetLogon Service' Select 'Properties' and set the "Service Status" option to "Stop" Set "Startup type" to "Disabled", click Apply, then OK. ... Είναι οδηγίες για να απαλλαγώ από το popup 540.filost και τελικά η δουλειά έγινε. @Sorath: ...καμμία ιδέα κι από μένα. @giann.mes: Υπάρχουν δύο τίτλοι. "Σύνδεση δικτύου" με service name "NetLogon" και "Συνδέσεις δικτύου" με service name "NetMan". Επειδή οι οδηγιές ζητούσαν την απενεργοποιήση της υπηρεσίας, στράφηκα προς τις "Συνδέσεις δικτύου" διότι η υπηρεσία "Σύνδεση δικτύου" ήταν ήδη απενεργοποιημένη. @Tipos: Αυτήν την περίπτωση ("Σταθμός εργασίας") δεν την είχα δει καν. Δε γνωρίζω αν έχεις ή όχι δίκιο διότι έχω ήδη εκτελέσει τις οδηγίες, απενεργοποίησα τελικά την υπηρεσία "Συνδέσεις δικτύου" και προς το παρόν φαίνεται πως το pc επανήλθε. Αν διαπιστώσω το αντίθετο θα στραφώ και προς αυτήν την επιλογή Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.