DIMERR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 PAidia egw eimai tis gnwmis na perimenete ligo gia to plextor 760A.Tha exei tis megaliteres taxitites eggrafis otan bgei
Martini Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 de theloume plextor 100eurw re paidia eipame.... Twra me mperdeuete an poume tria. Nec 3540 pou opws lete einai dokimasmeno kai exei hacked firmwares ktl, Nec 4550 pou einai pio kainourgio(auto exei hacked firmwares kai tetoia???), H to BenQ 1620 pou brika sto e-shop????
haHa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Η λυση ειναι 1: plextor 740 με 78 ευρω τελική και δωρο 50 δισκακια taiyo yuden 8x αξιας 20 ευρω. Αρα το plextor 740 ερχεται τελικη 58 ευρω. Τσαμπα πραγμα για plextor και 2 χρονια εγγυηση!!
qspock Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 de theloume plextor 100eurw re paidia eipame.... Twra me mperdeuete an poume tria. Nec 3540 pou opws lete einai dokimasmeno kai exei hacked firmwares ktl' date=' Nec 4550 pou einai pio kainourgio(auto exei hacked firmwares kai tetoia???), H to BenQ 1620 pou brika sto e-shop????[/quote'] Το καινουργιο NEC 4550. Firmwares κλπ θα βγουν λιαν συντομως (αν δεν εχουν ηδη βγει), μαλιστα πλεον θα σταματησουν να βγαζουν firmware για τα παλιοτερα οπως το NEC 3540 αφου καταργουνται... Απορω γιατι το ψαχνεις ακομα. Τα NEC ειναι δοκιμασμενα και πουλανε πολυ. Προσωπικα με το 3500 δεν εχω ουτε ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Τι DVD-ROM εχεις για απλο reader?
kalaeimaigr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Το γεγονος οτι κατι πουλαει πολυ δεν σημαινει παντα οτι ειναι το καλυτερο .Μην ξεχναμε στην υποστηριξη πελατων ποσα μοντελα εχει αλλαξει η εταιρεια τα τελευταια δυο χρονια και ποσα επαψε να υποστηριζει.Απλως ειναι φτηνα και για να δουλεψουν θελουν hacked firmware .H ποιοτητα φαινεται οχι στο ποσο πιο γρηγορα γραφεις απο την ονομαστικη ενα dvd μα ποσο καιρο μετα μπορεις να το διαβασεις κιολας.Εξαρταται τι ζηταει ο καθενας cheap and quick η data and mind security.Η επιλογη ειναι κατι το προσωπικο.
Sorath Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 to idio exo an kai simfono oti einai kalo graftiri diafono sto thema tou reader.oti xeirotero exei perasei apo ta xeria mou. den diavazei diskakia pou exei grapsei prin apo 5 lepta. alla to thema mas den einai auto. Φίλε μου, όπως είπε και ένα άλλο παιδί, μάλλον σου έτυχε η περίπτωση. Καθώς εμένα οτι δεν διαβάζει στο reader μου (Samsung SD 616E) το βάζω στο NEC. Πραγματικά, εγώ το έχω λατρέψει αυτό το DVD-RW. Φτου μην το ματιάσω.... :wink:
qspock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Η επιλογη ειναι κατι προσωπικο και το παιδι λεει οχι Plextor αλλα κατι φτηνο. Αυτο δε σημαινει οτι τα NEC δεν ειναι καλα. Παροτι ειναι τα πιο φτηνα, εχουν αναμφισβητητα κορυφαια ποιοτητα εγγραφης. Και μαλιστα ακομη και τα παλια τους μοντελα αντεχουν στο χρονο πολυ καλα. Δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο. Το οτι τα μοντελα αλλαζουν καθε λιγο εχει να κανει καθαρα με την πολιτικη της εταιριας. Δεν το κανουν γιατι τα παλιοτερα ηταν ελλατωματικα, ισα ισα, ο,τι εχει βγαλει μεχρι τωρα ηταν αψογο οσον αφορα τις εγραφες.
sotirisl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 παιδια εγώ πήρα σήμερα το 3540. Δυο δισκακια που έγραψα μια χαρά ήταν. Θεωρείτε σκοπιμο να πειράξω το firmware? και αν ναι γιατι και με ποια έκδοση;
accipio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Η γνώμη μου είναι, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη, μην το πειράζεις, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Απλώς φρόντιζε να έχεις πάντα το νεότερο επίσημο firmware.
Martini Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 a re paidia me mperdepsate o kathenas allo antigrafiko leei
skevo_kos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 H diki moy empeiria: Plextor, LG, NEC, Lite-On (i seira pou ta bazw den einai tuxaia)...ayta ta recorders exoun dokimastei apo poly lao, osoi filoi kai gnwstoi ta eixan den eixan pote problima. Episis o kanonas ton teleutaio kairo leei oti me ena recorder me teleytaio firmware kai poiotika diskakia eisai kata 99% kalumenos
dertillis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 an grafeis 5 dvd to mina pare nec,alla an to skizeis stis egrafes pare to skili plextor!!!den pezete me tipota Αισχος.....Αισχοςςς...Μιλας σοβαρα,Κοιτα ειμαι κατοχος του θρυλικου Plextor 24/10/40 εχω γραψει πανω απο 2000 σιντια και οκ ακομα δουλευει αψεγαδιαστα.Εχω ομως Και το nec 3520 DVD-r. εχει γραψει so far πανω απο 500 dvd και το εχω λιωσει στα ριπς..Δουλευει τελεια.Τα νεκ ειναι γνωστα για την αξιοπιστια τους και για τις ποιοτικες αντιγραφες τους..Τσεκαρε στο σιντιφρικς.Και γιαυτο το προτιμουν παρα πολλες εταιρεις για rebrand και ειναι αλλωστε best seller.Δε λεω προσκυνω την πλεξτορ αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. για μενα 1)πλεξτορ 2)νεκ 3)λαιτ ον (οτι πρεπει για αντιγραφες) 4)μπεν κιου 5)ελ τζι φιλε σου προτινω nec..θα εχεις καθε βδομαδα modified firmware apo liggy & dee.Ασε που το καινουργιο γραφει/διαβαζει και dvd-ram.Τι αλλο θες?Οσο για ποιοτητα εγγραφης υποστηριζει τουλαχιστον το 3520 μου PI/PIF Scans.Τσεκαρε στο σιντιφρικς να δεις τεστ σε διαφορα δισκακια
talos_2002 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 To kako me ta BenQ kai ta lite on einai oti den polygoustaroun ta DVD-R diskakia. To kako me ta nec einai oti an exei gratsounies to diskaki sxedon stamatan na to diabazoun. To kako me ta lg einai oti den exoun firmware pou na ta ksekleidonei, kai oti misoun ta ftyniarika diskakia. To kako me ta plextor einai oti den exoun peiragmeno firmware (ektos oson einai BenQ oem) kai einai akriba. me thn eukairia. Eidate to review sto cdfreaks tou neou Samsung? Poly kalo to rimadi! Kai me ola ta diskakia!
Slammer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Γιατί τοση σημασία στα πειραγμένα firmwares? Για να γράφετε σε υψηλές ταχύτητες με αμφίβολη ποιότητα? Για rpc1 free αναγνωση δισκων? Δεν μου έχει τύχει ποτέ DVD με region διαφορετικό του 2. Για υποστήριξη νέων media DVD? Προσωπικά με το plextor 716, ποτέ δεν χρειάστηκε να γράψω δισκάκι πιο γρηγορα από την ονομαστική. Παντα γράφω σε 6x ή 8x, για δυο λεπτά παραπάνω δεν αξίζει να ρισκάρω μειωμένη ποιότητα εγγραφής. Το Plextor υποστηρίζει το autostrategy που μαθαίνει νέα media χωρις να υπάρχουν στο firmware. KAI φυσικα υπάρχει γι αυτούς που θέλουν rpc1 free firmware για 716. Τωρα αν κάποια drive (Βλέπε nec) εχουν ελλειπή features που ερχονται τα πειραγμένα firmwares να τα λύσουν, δεν ειναι δυνατό αυτο να θεωρηθεί πλεονέκτημα. Όσο για τα benq (που και τετοιο έχω) εχω να πω ότι χτυπάει στα ίσα το plextor σε ποιότητα εγγραφής φθηνών DVD (datawrite, cmc, infodisk κλπ) τοσο σε -R όσο και σε +R. Για μένα η επιλογή ειναι απλή: - Αν διαθέτεις τα 100+ euro πέρνεις Plextor 716 - Aν θέλεις κατι φθηνώτερο, πέρνεις το 740 (που ειναι benq 1640 με υποστηριξη plextor) με περίπου 70 euro. - Aν θέλεις να δαπανήσεις το ελάχιστο δυνατό πέρνεις Benq 1620/40 με 45+ euro (αραγε τυχαία είναι το Νο 1 drive στις προτιμήσεις των μελών του cdfreaks με διαφορά?) Τωρα για υποστήριξη DVD-RAM, δεν γνωρίζω κανέναν να τα χρησιμοποιεί, ουτε κανέναν να πληρώνει τα 8 euro που κοστίζει το δισκάκι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.