Προς το περιεχόμενο

Poio DVD RW na agorasw?????

Martini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ένα άλλο τερατάκι.

PLEXTOR PX-716A

Το έχω και πιο super δεν υπάρχει.

Αν υπάρχει όμως οικονομικό πρόβλημαπάρε το Nec ND4550. Για τα λεφτά του κάνει και με το παραπάνω την δουλειά του. Πάντως το Plextor είναι πολύ καλύτερο.

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα ένα άλλο τερατάκι.

PLEXTOR PX-716A

Το έχω και πιο super δεν υπάρχει.

Αν υπάρχει όμως οικονομικό πρόβλημαπάρε το Nec ND4550. Για τα λεφτά του κάνει και με το παραπάνω την δουλειά του. Πάντως το Plextor είναι πολύ καλύτερο.

Θα συνηγορήσω και εγώ στην επιλογή ενός PLEXTOR το οποίο και απο τεχνικής άποψης είναι καλύτερο.

Μόνο το PX-716A έχει 8MB Buffer + όλα τα άλλα που ενδιαφέρουν έναν απαιτητικό χρήστη.

Για τα υπόλοιπα μοντέλα που αναφέρονται με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο βρήκα πως, στον τομέα του BUFFER ισχύουν τα παρακάτω.

Το LITE ON 1693 έχει μνήμη 2 ΜΒ BUFFER

Το NEC ND4550 επίσης μνήμη 2 MB BUFFER

Το NEC ND3540 και αυτό μια απο τα ίδια.

Θα μου πείτε πως στα σημερινά συστήματα, το παραπανήσιο BUFFER είναι useless. Θα το δεχτώ. Απο εκεί και έπειτα εσείς αποφασίζετε.

Εν κατακλείδι, όλα τα σημερινά DVD Rec's έχουν πάνω κάτω τις ίδιες (ονομαστικές) δυνατότητες. Για την επιλογή ενός θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και παράγοντες όπως πχ. το service σε περίπτωση που μας έρθει ένα εργοστασιακά ελλατωματικό προιόν.Προσωπική μου εμπειρία με PLEXTOR , αφού με αυτή την εταιρεία έχω βρεί την υγειά μου, είναι πως στα (σίγουρα παραπάνω απο..) 15 που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, έχει βγεί 1 ελαττωματικό (πρόσφατο μοντέλο DVD-RW 16απλής) και σας πληροφορώ πως το ζήτημα έληξε σε 3 εργάσιμες μέρες (ούτε ώρα παραπάνω) και μάλιστα κατευθείαν απο Βέλγιο, μέσω courier, μου στείλαν ολοκαίνουργιο, και εγώ δεν έδωσα ούτε Ευρώ παραπάνω.Και αυτό ισχύει για 12 μήνες από την αγορά τους.

Αυτά απο μένα.

Δημοσ.

den thelw plextor giati einai akribo. dipla lefta den kanei??? konta sta 50 ante 60 eurw peite.

to 4550 einai kalitero apo to 3540??? den kserw egw akouga gia to nec 3540 pou legan oloi alla twra eida oti bgike kai pio kainourgio.

kai to lite on pou eipa mou pan.

Apla den kserw pio einai kalitero h an proteinete kati allo sta idia lefta ;)

thannks

Δημοσ.

Αν δεν έχεις λεφτά για Plextor, πάρε το καινούριο Nec 4550.

πχ. το service σε περίπτωση που μας έρθει ένα εργοστασιακά ελλατωματικό προιόν

...

.Και αυτό ισχύει για 12 μήνες από την αγορά τους.

24 ..... ;-)

Δημοσ.

den kserw gia to 4550 tpt den exw akousei enw to 3540 einai dokimasmeno. alla to 4550 einai pio kainourgio opote pisteuw na nai kalitero. ( alla den kserw :/ )

ektos an proteinete to lite on pou eipa h kati allo :)

Δημοσ.

Benq 1620 ή ακόμα καλύτερα 1640 μολις ειναι διαθέσιμο. Μακράν το καλύτερο γραφτηρι σε ποιότητα εγγραφής, περνά και το 716 σε πολλά δισκάκια (εχω και 716 και 1620 και το γνωριζω....)

ΥΓ: Το Plextor 740 είναι όμοιο με το Benq 1640, πληρωνεις κατι παραπάνω αλλα έχεις RMA Plextor, εσυ αποφασίζεις.

Δημοσ.

Για τα χρήματα που διαθέτεις δυο πολύ καλα γραφτηρια είναι το PIONEER 110D στα 49 ευρω, και το BENQ 1620 στα 48 ευρω! Και είναι μακράν καλύτερα και από NEC αλλά και από Lite on!

Δημοσ.

re paidia leme OXI plextor einai panakriba pairnw dio an einai diladi peite gia alla sta 50 eurw kai kati peripou ;)

to BENQ pou lete einai auto??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.346804

Exei kai magazi sti thess to eshop ama einai na to parw apo ekei. kanei 47 eurw!

Mporei kapoios na mou xarakthristika tou epeidi de leei sto site????

Einai kalitero apo ta alla pou eipa prin??? dual layer grafei e???

thanks paidia :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...