Pnevmatikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα παιδια, Εβαλα και εγω οπως πολλοι αλλοι προσφατα τη συνδρομη της HOL απο το RAM αφου πρωτα εβαλα μια γραμμη ADSL.Η χαρα μου για την γραμμη δυστυχως δεν κρατησε πολυ.Προς μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κατεβαζω με ταχυτητα ανω τον 29 Kb/s.Ενω η ταχυτητα στο upload ειναι κανονικη στο download εχει αυτα τα χαλια.Την ταχυτητα αυτη την εχω μετρησει απο site που εχουν speed tests και δοκιμαζοντας να κατεβασω απο ftp server της HOL.Εννοειται οτι ολα τα firewall και antivirus ειναι κλειστα.Απο torrents η ταχυτητα ειναι λγιο πιο χαμηλη. Το αλλο φαινομενο που παρατηρω σε torrents που κατεβαζω ειναι ενα διαρκες ανεβοκατεβασμα της ταχυτητας! Μπορειτε να με βοηθησετε??? Θα το εκτιμουσα πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPiTFiRE Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Σχετικά με τις ταχύτητες δοκίμασε να δοκιμάσεις άλλους ISPs (Πάρε DEMO ή αγόρασε μια κάρτα που πουλάνε στα περίπτερα). Αν οι ταχύτητες συνεχίζουν να είναι οι ίδιες τότε φταίει ο ΟΤΕ (το πιο πιθανό). Αν οι ταχύτητες δεν έχουν διαφορά τότε είναι θέμα HOL Όσο για τα torrents πολλά μπορούν να συμβαίνουν. Κατεβάζεις από public ή από private trackers (θέλουν registration)? Επίσης αν το seeder/leecher είναι μεγάλο και εξακολουθείς να παρατηρείς ανεβοκατεβάσματα πολύ πιθανό να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα που συζητάμε εδώ. Ελπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pnevmatikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 φιλε spitfire, κατ'αρχην ευχαριστω για την απαντηση σου. Δοκιμασα να συνδεθω και με otenet αλλα τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια. Τηλεφωνησα και στον οτε και μου ειπαν οτι ο κομβος μου ειναι υπερφορτωμενος.Ισχυει κατι τετοιο ή απλα μου το λενε για να με ξεφορτωθουνε? Ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 αν σου ειπαν αυτο, θα ελεγα οτι ειναι απο τις λιγες φορες που ειναι ειλικρινεις κ δεν λενε οτι φταιει: ο isp σου, ο υπολογιστης σου, ο καιρος, ο Κρονος που ειναι ανάδρομος. πρεπει να επεσες σε πολυ σωστο υπαλληλο για να παραδεχτηκε οτι το dslam της περιοχης σου ειναι pittaρισμένο. το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει λυση για αυτο, αν δεν προσθεσει dslam ο οτε δεν μπορεις να κανεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 koita eilikrineia ston ote ..... ts ts ts ts ... Ayto pou sou eipe o ote einai file mou .Oloi ligo poli ta idia adimetopizoun . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pnevmatikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 τι να πω ρε παιδια...Ο ιδιος υπαλληλος μου ειπε οτι θα γινει αναβαθμιση σε αυτο το κομβο.Ελπιζω και αυτο να ειναι αληθεια. Τελικα ευρυζωνικες συνδεσεις παλευαμε να αποκτησουμε και ευρυζωνικες συνδεσεις δε βλεπουμε πουθενα. Τουλαχιστον το surfing ειναι μια χαρα...Κατι ειναι και αυτο.. Σας ευχαριστω και παλι παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vageco Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 oson afora me ta torrents etsi paei,,,einai mexri na piaseis kanenan me kalh grammi....diaforetika exeis skabanevasmata.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joinme Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Paidia mipws 3erete an symvainei to idio provlima xamilis taxititas enw exeis adsl, otan katevazeis apo to megaupload? Kathe fora pou katevazw apo ekei i taxytita pou mou dinei einai 11kb :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tex439 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 esi ise kalos me 11kb ego me 3-4kb katevazo apo to megaupload. Alla sta download ine mia xara.Katevazw me 40-43kb/s me 384 forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 ...ο καιρος' date=' ο Κρονος που ειναι ανάδρομος. ....[/quote'] πολύ καλό!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.