Προς το περιεχόμενο

Λίστα Ελληνικών Metal Bands

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Greek Metal Bands...

lol.

Just lol...

Ανώριμοι?

Αυτό και αν είναι το group ανέκδοτο.

Είναι ένα παλικάρι καμμένο στο ΤΕΙ εδώ που ΑΚΟΥΕΙ ( ακόμα ? :D ) το uncommented by me content...

Δημοσ.
Ανώριμοι?
λολ!! καλα τι ειναι αυτοι; μολις κατεβασα 2 τραγουδια τους.. τα γαιδουρια καλυτερα τραγουδανε!!
Δημοσ.
λολ!! καλα τι ειναι αυτοι; μολις κατεβασα 2 τραγουδια τους.. τα γαιδουρια καλυτερα τραγουδανε!!
Μάλλον δεν έχετε συλλάβει το concept... Τα άτομα τον χαβαλέ τους κάνουν, μόνο αυτό, δεν περιμένουν από κανένα να τους πάρει στα σοβαρά, εδώ δεν παίρνουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους στα σοβαρά. Απλά κάνουν την πλάκα τους, that's all. :wink:

Kι εμένα δεν μ'αρέσουν τέτοια group, αλλά από το να ακούσω σκυλάδικα τους προτιμώ, γελάς και λίγο βρε παιδί μου... :-)

ps. billpeppas το πρώτο lol για τις Greek Metal Bands δεν το κατάλαβα να σου πώ την αλήθεια... :roll:

Δημοσ.

[...]

ps. billpeppas το πρώτο lol για τις Greek Metal Bands δεν το κατάλαβα να σου πώ την αλήθεια... :roll:

Μέσα στο μυαλό μου είσαι... :)

Αυτό ακριβώς πήγα να πω κι εγώ και είδα το post σου... :)

Δημοσ.
Μέσα στο μυαλό μου είσαι... :)

Αυτό ακριβώς πήγα να πω κι εγώ και είδα το post σου... :)

I'd rather suicide... μια φορά πήρε το αυτί μου τέτοιο πράγμα εξ' ελλήνων...

Painfull experience

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν βλέπω να γράφετε και μπάντες που παίζουν metal με ελληνικούς στοίχους. Πιστεύω ότι είναι κατά πολύ ανώτερες από τις περισσότερες προαναφερθέντες. Μιλάω για μπάντες του τύπου Olethrio Rigma κτλ.

Επίσης μην ξεχάσετε να ακούσετε το super υπερ καγκούρικο κομμάτι των Marauder The Greek Revolution Begins απίστευτη κομματάρα!!!

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...