msnhulk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Έκανα ένα search στο insomnia αλλά δεν βρήκα παρόμοιο με αυτό το Post (ελπίζω να μην κάνω λάθος) Θέλω να ρωτήσω: αν βάλω Norton internet security θα έχω κανένα πρόβλημα με multiplayer games (ενοήτε ότι θα πατήσω Permit στο μήνυμα που θα μου εμφανίσει)Υπάρχει περίπτωση να με κόψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Πια τα προβλήματα ;;; Ευχαριστώ
polaki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Γενικα το internet security έχω διαβάσει οτι υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Η άποψή μου, μην το βάλεις, και απλά βάλε ένα καλο antivirus (πχ Symantec Corporate 10) και αν έχεις DSL και το έχεις συνεχώς online, ένα firewall. Και ένα antispyware (πχ Microsoft Antispyware) θα κάνει δουλειά μιας και κατά καιρούς παίζει να σου γεμίσει το σύστημα ειδικά αν κάνεις install διάφορα προγραμματάκια για δοκιμές κλπ. Οτιδήποτε παραπάνω κατά την άποψή μου είναι υπερβολή.. Να έχεις υπόψη σου ότι το firewall ενδεχομένως να σου ανεβάσει λίγο το lag στα games, αν και δεν ξέρω αν ισχύει και για software firewall αυτό, σίγουρα όμως ισχύει σε περίπτωση hardware firewall.
msnhulk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 euxaristo pili polaki esu pio firewall moy mrotinis? giati exv dsl kai kseris th ginete to PC meta apo ligo kero
Wolfidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Ένα πολύ καλό είναι το Outpost!!! Μείνε μακριά από Norton γενικά
sarisn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Kaspersky Antivirus & Kaspersky AntiHacker. Ο καλύτερος συνδυασμός που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια και ο καλύτερος ως προς την αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.
EPa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Να έχεις υπόψη σου ότι το firewall ενδεχομένως να σου ανεβάσει λίγο το lag στα games' date=' αν και δεν ξέρω αν ισχύει και για software firewall αυτό, σίγουρα όμως ισχύει σε περίπτωση hardware firewall.[/quote'] Γιατί έτσι; Θα έλεγε κανείς ότι αν είναι να υπάρξει καθυστέρηση, στα software firewalls θα είναι μεγαλύτερη, μια και αυτά αργούν περισσότερο από μια hardware συσκευή να διατρέξουν τους κανόνες τους και να αποφασίσουν αν θα προωθήσουν το πακέτο..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 mpa filaraki ean thes kati kalo vale pc-cilin internet security kai firewall kai polu elafri kai aksiopisto kai kanei kai update sunexia...kai toulaxiston den troei kollimata me games...
Isle Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Κι εγω ειχα γενικα την ιδια εντυπωση με τον epa.Πως γινεται αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.