stereo-d Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 μα δεν ήταν μόνο στην αμερική! και η apple εχει παραδεχτεί οτι αρκετές παρτίδες του nano είχαν ελαττωματικές οθόνες! Φαντάζομαι βέβαια οτι θα το διορθώσουν τώρα. παρολαυτά είναι απαράδεκτο, να το ξέρανε και να τα έβγαλαν στην αγορά H apple παραδέχτηκε ότι μερικά nano είχαν προβληματικές οθόνες από το εργοστάσιο, όχι ότι γρατζουνίζονται. Εγώ μπορεί να έβλεπα υπεροβολική μια αγωγή αν ζήταγε τα λεφτά του πίσω, άντε και κάτι παραπάνω, αλλά θα έλεγα οκ. Με το να ζητάνε και ποσοστό επί των κερδών μου μοιάζουν με πλεονέκτες που αποφάσισαν να βγάλουν γρήγορα λεφτά. Σαν εκείνη την αγωγή προς τα McDonals. Δεν έχουμε ζωή, ας κάνουμε μια μήνυση. Τελος πάντων, με μια λέξη, αμερικανιές. ΥΓ. Γιατί όλοι όσοι φοράμε γυαλιά (τα οποία είναι και φθηνότερα από ένα nano) δεν τα πετάμε μέσα στην τσάντα από μόνα τους αλλά τα βάζουμε σε θήκη; Και γιατί όταν τα καθαρίζουμε το κάνουμε με το ΕΙΔΙΚΟ πανάκι ή με κάτι πολύ μαλακό και όχι με ό,τι βρούμε μπροστά μας; Επειδή ξέρουμε ότι θα χαλάσουν. Και πως το ξέρουμε; Επειδή το έλεγε στη συσκευασία; Όχι! Επειδή το λέει η κοινή λογική.
magma Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μα συμφωνώ οτι οι τύποι πάνε να κάνουν λαμογιά (εκβιάζοντας ουσιαστικά τη φήμη της apple) και δεν είπα να τα πετάνε φυσικά όπου ναναι (μετά είναι άξιοι της μοίρας τους) αλλά οτι είχε βγει μια (ή περισσότερες δεν ξέρω σίγουρα) ελαττωματικές παρτίδες οσον αφορά την οθόνη. Και αυτό το ερμηνεύω είτε ως ατύχημα είτε ως βιασύνη της apple να το κυκλοφορήσει. Μη θίγεστε! Εκτός αν έχετε μετοχές
petesoulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 h apple wstoso nomizw oti einai ena bhma panta pio mprosta apo sthn sony (mexri twra toulaxiston). Είναι πάντως τουλάχιστον 2-3 βήματα πίσω από την iAudio και το X5...
stereo-d Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Είναι πάντως τουλάχιστον 2-3 βήματα πίσω[/b'] από την iAudio και το X5... Αναλόγως του τι ζητάει κανείς...
iforbet Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 "Κάτι που μόνο κακό μπορεί να είναι διότι μου μυρίζεται ότι όλα τα mp3 θα τα έκανε ATRAC πριν τα μεταφέρει. " Έτσι είναι. Ρε διαβάστε λίγο specifications πριν πείτε το ένα ή το άλλο, δε πάει για σένα που κουοτάρω αυτό φίλε.
sikaztarek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Είναι πάντως τουλάχιστον 2-3 βήματα πίσω[/b'] από την iAudio και το X5... Αναλόγως του τι ζητάει κανείς και δεύτερον, δε συμφωνώ μαζί σου. Μιλάω κατά μέσο όρο και όχι για μεμονομένες περιπτώσεις - εξαιρέσεις.
stereo-d Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 "Κάτι που μόνο κακό μπορεί να είναι διότι μου μυρίζεται ότι όλα τα mp3 θα τα έκανε ATRAC πριν τα μεταφέρει. " Έτσι είναι. Ρε διαβάστε λίγο specifications πριν πείτε το ένα ή το άλλο' date=' δε πάει για σένα που κουοτάρω αυτό φίλε.[/quote'] No prob! Το έτρωγα στη μάπα τόσα χρόνια το SonicStage με τα minidisc και είναι ΤΟΣΟ χάλια που πρέπει στη συσκευασία να γράφει ότι κάνει κακό στην υγεία, ότι μπορεί να προξενήσει εγκεφαλικά κλπ... σαν τα τσιγάρα!!!
petesoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Αναλόγως του τι ζητάει κανείς και δεύτερον, δε συμφωνώ μαζί σου. Μιλάω κατά μέσο όρο και όχι για μεμονομένες περιπτώσεις - εξαιρέσεις. Εγώ ξέρω πώς όταν πήρα το X5 20GB αγόραζα: 1. Τον καλύτερο ήχο από φορητό mp3 (με αναπαραγωγή και ασυμπίεστων wav). 2. Σκληρό δίσκο τσέπης 20GB (plug and play - χωρίς drivers και άλλες προϋποθέσεις). 3. Απευθείας σύνδεση με τη φωτογραφική μηχανή μου για μεταφορά των φωτογραφιών (γλιτώνεις και χρήμα μη έχοντας την ανάγκη για 5-6 κάρτες στις διακοπές). 4. Ραδιόφωνο (ενσωματωμένο - όχι με πρόσθετο εξάρτημα που κουμπώνει στο player) 5. Αναπαραγωγή video (πολύ πριν το βάλει η apple στο ipod). 6. 14 ώρες αυτονομία. 7. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με φοβερής αίσθησης μεταλλικό περίβλημα. 8. Μαύρο χρώμα (!), όχι αποστειρωμένο λευκό...
stereo-d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Ό,τι βολεύει τον καθένα. Εγώ δε θα άλλαζα με τίποτα την ευκολία που μου παρέχει το iTunes στην οργάνωση της μουσικής μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Εγώ ξέρω πώς όταν πήρα το X5 20GB αγόραζα: 8. Μαύρο χρώμα (!)' date=' όχι αποστειρωμένο λευκό...[/quote'] Gia opoion den to prosexe ta ta nea ipods (nano kai video) vgainoun kai se mavro! Twra to an to leuko einai "aposteirwmeno", as to krinoun ta ekatomyria twn agorastwn pou protimoun ta ipods!
petesoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Twra to an to leuko einai "aposteirwmeno"' date=' as to krinoun ta ekatomyria twn agorastwn pou protimoun ta ipods! [/quote'] Δεν είναι δυνατόν να αγνοείς τη δύναμη του marketing, που καθοδηγεί με απόλυτη επιτυχία "εκατομμύρια αγοραστών"...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Ολοκληρη η οικογενεια των ipod ειναι απο καθε αποψη κορυφη! Ηχος πεντακαθαρος , design απιστευτο... αξιζουν τα λεφτα τους μεχρι τελευταιας δεκαρας. Τωρα οσοι πιστευουν το αντιθετο καλο θα ηταν πριν τα θαψουν να κανουν τον κοπο να πανε σε ενα καταστημα να τα δοκιμασουν.
stereo-d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δεν είναι δυνατόν να αγνοείς τη δύναμη του marketing, που καθοδηγεί με απόλυτη επιτυχία "εκατομμύρια αγοραστών"... Είναι λάθος να θεωρείς ότι όλες οι πωλήσεις των iPod είναι αποτέλεσμα του marketing και μόνο γιατί είναι σα να λες ότι 3.5 εκατομμύρια άνθρωποι το μήνα σε όλο τον κόσμο είναι χαζοί και πρόβατα. Ο μέσος χρήστης δεν ενδιαφέρεται ούτε για ασυμπίεστα wav ή υποστήριξη ogg, ούτε για το αν θα είχε βίντεο τότε που δεν είχε καν γραμμές για να κατεβάσει τα τραγούδια καλά καλά, ούτε για το με ποιόν τρόπο θα το δει σα σκληρό δίσκο ο υπολογιστής. Δε θέλει να ξέρει για δίσκους, folders κλπ κλπ. Τον νοιάζει να είναι εύχρηστο και να λειτουργεί απρόσκοπτα. Διότι και θαύματα να κάνει, αν στη διαχείρισή του είναι χάλια, τότε τι να το κάνεις (κάτι που αγνοεί και η Sony που επιμένει στο SonicStage αλλά και η Creative που ένα bug-less driver δεν πρέπει να έχει βγάλει ποτέ της). Εκεί η Apple έχει επιτύχει απόλυτα και αυτό έχει εκτιμήσει ένα πολύ μεγάλο μέρος όσων έχει αγοράσει iPod. Και πέραν αυτού, προσωπικά νομίζω ότι δεν υστερεί και σε τίποτα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.