internet_gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 το Zone-alarm μου μπλοκάρει πολλές ιστοσελίδες και δεν τις αφήνει να εμφανιστούν σωστά. Υπάρχει ρύθμιση για να μπλοκάρει συγκεκριμένες ιστοσελίδες?
spirosta Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 To κάθε firewall θέλει και το σωστό ρύθμισμα. Το πρόβλημα όμως ξεκινά από το ποιές ιστοσελίδες μπλοκάρει. Και αν μπλοκάρει warez ή xxx τότε είναι φυσιολογικό αφού πιθανόν θα έχουν ύποπτους κώδικες... Το Kerio εμένα έχει μια επιλογή που λέει : Deny servers to trace web-browsers. Την έχω ενεργοποιημένη και απλά δεν εμφανίζει μερικά πράματα σε xxx ή σε warez ή ακόμη και μερικές φορές της microsoft. Μια φορά την απενεργοποίησα και παρά όλη την προστασία (router και kerio) κόλλησα καμια δεκαριά trojans (και δυστυχώς δεν ήταν τα προφυλακτικά).
internet_gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 οι ιστοσελίδες που μπαίνω είναι μια χαρά σοβαρές... αλλά κλείνοντας κάθε φορά πυ μπαίνω το firewall κυνδινεύω από αλλού.
guido Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 phgaine sto privacy kai des ta cookie,ad blocking,mobile control kai balta gia arxh ola sto pio xamhlo epipedo na deis an 8a anoigoun komple autes pou sou mplokarei,giati apo oti eida les den enoigoun swsta kai oxi ka8olou,opote kapou ekei 8a breis thn lush
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.