-NetHawk- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Με συγχωρειτε αλλα θα μπορουσα να μαθω κατα ποιο τροπο το ποστ μου θεωρηθηκε παραβαση τον κανονων και σβηστηκε?Αν θυμαμαι καλα(διοτι το ποστ μου σβηστηκε και δεν εχω την ευχερεια να το ξαναδιαβασω) ανεφερα οτι μερικες ιστοσελιδες θελουν invitation για να κανεις register.Ανεφερα καπου οτι προκειται για ιστοσελιδες τορεντ?Ανεφερα καπου καποιο λινκ?Ακομη και να ειχα αναφερει οτι προκειται για ιστοσελιδα τορεντ ζηταω απλα μια invitation.Το τι θα την κανω και πως θα την χρησιμοποιησω δεν αφορα κανεναν και δεν απτεται στην κριση κανενος. Συμπερασματικα εαν καποιοι βιαζονται να κανουν οσο το δυνατον περισσοτερο πραξη τα δικαιωματα που τους δινονται ως administrators/moderatos αυτο δεν πρεπει να αφορα και να επηρεαζει τα μελη τουτου εδω του φορουμ. "Tα δικαίωμάτα σας ως διαχειριστες δεν υποχρέωνουν εμας να σας πάρουμε στα σοβαρά οταν γινεται καταχρηση και οχι χρηση της εν λογω εξουσιας" Υ.Γ.:Δεν εχω διαθεση για flame ή οτιδηποτε τετοιο απλα θεωρω οτι δεν υπηρχε λογος παρεμβασης.Θα επιθυμουσα περαιτερω εξηγησεις ειτε απο εδω ειτε μεσω πμ.Ευχαριστω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 ']Με συγχωρειτε αλλα θα μπορουσα να μαθω κατα ποιο τροπο το ποστ μου θεωρηθηκε παραβαση τον κανονων και σβηστηκε?Αν θυμαμαι καλα(διοτι το ποστ μου σβηστηκε και δεν εχω την ευχερεια να το ξαναδιαβασω) ανεφερα οτι μερικες ιστοσελιδες θελουν invitation για να κανεις register.Ανεφερα καπου οτι προκειται για ιστοσελιδες τορεντ?Ανεφερα καπου καποιο λινκ?Ακομη και να ειχα αναφερει οτι προκειται για ιστοσελιδα τορεντ ζηταω απλα μια invitation.Το τι θα την κανω και πως θα την χρησιμοποιησω δεν αφορα κανεναν και δεν απτεται στην κριση κανενος. Συμπερασματικα εαν καποιοι βιαζονται να κανουν οσο το δυνατον περισσοτερο πραξη τα δικαιωματα που τους δινονται ως administrators/moderatos αυτο δεν πρεπει να αφορα και να επηρεαζει τα μελη τουτου εδω του φορουμ. "Tα δικαίωμάτα σας ως διαχειριστες δεν υποχρέωνουν εμας να σας πάρουμε στα σοβαρά οταν γινεται καταχρηση και οχι χρηση της εν λογω εξουσιας" Υ.Γ.:Δεν εχω διαθεση για flame ή οτιδηποτε τετοιο απλα θεωρω οτι δεν υπηρχε λογος παρεμβασης.Θα επιθυμουσα περαιτερω εξηγησεις ειτε απο εδω ειτε μεσω πμ.Ευχαριστω. Κατ'αρχήν' date=' καλό είναι να μιλάς ευθέως όταν αναφέρεσαι σε κάποιον (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα - για τους λοιπούς δεν ξέρω, δεν γράφω για λογαριασμό τους). Το να παραλλάσεις την υπογραφή μου για να κάνεις (ανεπιτυχές) λογοπαίγνιο δεν είναι και τόσο "ντόμπρο". Να σου φρεσκάρω τη μνήμη γιατί μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Έσβησα το post σου με το οποίο [b']ευθαρσώς και ανερυθριάστως[/b] ζητάς invitation σε private tracker. Αυτό το post δεν εννοείς; Για εξήγησέ μου σε παρακαλώ, σε τι διαφέρει αυτό το post από ένα post με το οποίο ζητούνται links για torrent sites; Κατά την ταπεινή μου γνώμη, σε τίποτα. Ναι λοιπόν, εγώ το έσβησα λοιπόν το 'επίμαχο' post. Δεν έχω πρόβλημα να το επιβεβαιώσω δημοσίως (αφού δημοσίως επιζητάς κουβέντα). Κατά ποιόν τρόπο, αναρωτιέσαι; Απλά, πάτησα το delete. Υπάρχει κι άλλος τρόπος; Όσο για το αν κάνω πράξη τα δικαιώματα που μου δίνονται ως moderator, είναι θέμα του administrator και μόνο. Το σίγουρο είναι ότι δεν βιάζομαι να κάνω χρήση των δικαιωμάτων, είμαι moderator από το 2002, οπότε δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Επίσης, δεδομένο είναι ότι το πως ασκώ τα δικαιώματά μου δεν αφορά τα μέλη (αλλά τον administrator) αλλά φυσικά τα επηρρεάζει - αλλιώς δεν θα ήμουν moderator. Λυπάμαι αλλά δεν θα κάνω έρευνα αγοράς για να σβήσω κάποιο post όταν αυτό το post παραβιάζει άμεσα και κατάφορα τους Όρους Χρήσης του Forum - είναι δεδομένη η αντίδρασή μου (όχι μόνο η δική μου φυσικά, όλων των moderators) σε τέτοια posts. Όσο για την κατάχρηση εξουσίας, είναι μια καραμέλα που βλέπουμε συχνά από τους 'θιγόμενους'. Δεν θα κουράσω τα μέλη με ανούσιες αναλύσεις. Άλλωστε, οι πάντες κρινόμαστε καθημερινά - είτε αυτό λέγεται forum είτε αυτό λέγεται εργασία είτε οτιδήποτε. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και σαφής. Είναι μάλιστα πολύ 'χαλαρή' η αντίδρασή μου, αν αναλογιστεί κανείς ότι άλλα μέλη έχουν τιμωρηθεί με πρόσκαιρο ή μόνιμο ban για παρόμοιες παραβιάσεις των Όρων Χρήσης του forum. ΥΓ1: Ελάχιστα πράγματα με εκπλήσσουν πλέον στο forum - ένα από αυτά το θράσος να ζητάμε κι εξηγήσεις από πάνω, αντί να χαλαρώσουμε και να μη μιλάμε αφού "έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας", κατά το κοινώς λεγόμενο. Ή αλλιώς: στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί. ΥΓ2: Αγνοείς για μία ακόμη φορά τους Όρους Χρήσης του forum που λένε καθαρά: Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως. . Το ξεπερνάω γιατί εδώ αγνόησες πολύ σημαντικότερο όρο, σε αυτές τις μικρολεπτομέρειες θα σταθείς; O tempora o mores...
-NetHawk- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μαλιστα...Δεν θα μπω στο φαυλο παιχνιδι της κουβεντας γιατι απλουστατα δεν προκειται να βγαλει πουθενα.Απλα θα ηθελα να επισημανω καποια πραγματα..Σιγουρα αναφερομουν εμμεσως στο προσωπο σου και επειδη λαμβανω ως αυτονοητο την νοημοσυνη ολων μας δεν ανεφερα το προφανες δηλαδη το "ονομα" σου..Τωρα αν εσυ θες να εξαιρεσεις εαυτο απο τους "εχοντες νοημοσυνη" ειναι δικο σου δικαιωμα(και σιγουρα ως μοντερατορ εις διπλουν)...Επισης δεν αρνηθηκα ουδεποτε οτι ζητησα invitation απλα θεωρησα οτι αν μου δωθει θα μου δωθει μεσω πμ-διαδικασια που απο οτι γνωριζω δεν παρακωλυει το "εργο" σας-.Το οτι δεν το ανεφερα και πηρα αυτην την υποθεση ως γεγονος αποτελει σιγουρα σφαλμα μου.Συνεχιζοντας,δεν σου ζητησα να μου αναφερεις πως το εσβησες το μηνυμα.Μπορει να πατησες εσυ delete ή να μετεδωσες αυτο το δικαιωμα σε καποιο μελος της οικογενειας σου.Δεν με αφορα.Επισης δεν σου ζητησα ουτε την εμπειρια σου ως μοντερατορ.Κρινοντας και απο αλλες περιπτωσεις θεωρω οτι η εμπειρια σου συναδει με τις αποφασεις σου. Οσο για τον αν εχω λερωμενη την φωλια μου δεν το σχολιαζω...Αν εσυ νιωθεις καλυτερα με το να μου το αναφερεις.... Τελος επειδη βλεπω οτι η γραφη σου εχει μια δομη και την εμπλουτιζεις με αρκετες "δυσκολες" λεξεις συμπεριλαμβανομενων και των λατινικων θα σου προτεινα πριν πατησεις αυτο το αναθεματισμενο κουμπι που γραφει "υποβολη" να εισαι σιγουρος και για την ορθογραφια σου....Το "επηρρεαζει" με δυο ρ?Φευ!Που φτασαμε.Σημεια των καιρων θα μου πεις και θα εχεις και δικιο. Υ.Γ.Περα απο τα λογοπαιγνια και τους "χιουμοριστικους" διαξιφισμους δεν θα ηθελα να μπω σε μια αντιπαραθεση με κανεναν - σιγουρα οχι με εναν μοντερατορ που σαφως εχει και πιο βαρυ προγραμμα απο εμενα-.Θεωρω οτι εχεις δικιο οπως προειπα στο οτι δεν ανεφερα να με ενημερωσουν μεσω πμ.Τωρα εαν θεωρεις ισοτιμη την ζητηση για λινκ ιστοσελιδας με τορρεντ και την ζητηση invitation για εγγραφη τοτε σιγουρα εχεις και εδω δικιο.Απλα εγω δεν συμφωνω.Οσο για την επισημανση οτι δεν σε ενημερωσα μεσω πμ ή ε-μαιλ συγχωρεσε με αλλα ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους αρπα-κολλατζηδες Ελληνες που κατι τετοια βαριουνται να τα διαβασουν.Το οτι το ξανακανω(δηλαδη ξανα-αναρτω ποστ για το ιδιο θεμα)δεν αποτελει αντιδραση στον κανονα απλα ειναι απαντηση στα λεγομενα σου.Θεωρω οτι πρεπει να προστατευθω οταν καποιος αμφισβητει δημοσια την "ντομπροσυνη" μου. Ευχαριστω για τον χρονο που μου αφιερωσες και ζητω ειλικρινα συγγνωμη απο τα μελη του φορουμ για την ολη αυτη αναστατωση.Η "τυχη" τοσο του ποστ μου οσο και του "λογαριασμου" μου στο ινσομνια βρισκονται στην διακριτικη ευχερεια σας(μοντερατορ).Θεωρω οποιαδηποτε κινηση σας ως ορθη.
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 αμαν ρε NetHawk εδω προσπαθουμε να βρουμε λυση για τα torrents που μας απασχολουν και εσυ παιζεις σπιτακια.....ειναι MODERATOR και για να εσβησε μυνημα σου καποιος λογος υπηρχε ..... . & - τι θελεις ? να σου ζητησει και συγγνωμη ? τι κολληματα εχεται μερικοι εδω μεσα ρε συ ......αντε να ασχοληθουμε λιγο με αυτα που ΠΡΕΠΕΙ και να αφησουμε τους διαξιφισμους...εμενα προσωπικα ΔΕΝ με ενδιαφερει γιατι σου εσβησε το μυνημα....αν θελεις λεπτομερειες ζητα του σε p.m γιατι ΠΡΕΠΕΙ εγω που ψαχνω αποριες αυτη την στιγμη να ασχολουμε μαζι σου ? και ο καθε εγω ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Από το κυρίως θέμα, μεταφέρονται εδώ τα 'άσχετα' με το αρχικό topic μηνύματα και το παρόν θέμα κλειδώνεται (καθώς η δημιουργία του αντίκειται στους Όρους Χρήσης του forum). Η συνέχεια με pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.