damino Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Γειά χαρά σε όλους Έχουμε μια βιντεοκάμερα SONY που γράφει σε dvd σε ήχο 5.1 Θέλουμε να φτιάξουμε 1 dvd που να έχει μέσα 2-3 μικρά mini dvd 1.4Gb (μισάωρα είναι) Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό ρε παιδιά? Θέλω να βοηθήσω ένα φιλαράκι που την πήρε τώρα τη SONY Εγώ έχω ασχοληθεί μόνο με επεξεργασία από dv (mini dv κασέτα) Θενκς
kostas_crete Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 mporeis na to kaneis me to dvd shrink. Leptomereies edw: http://www.mrbass.org/dvdshrink/flipper/
Innersense Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Αλλη μια ψηφος στο dvd shrink... γινεται πανευκολα (αν δεν εχεις απαιτησεις σε menu κλπ)
christos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Θενκς. Κι αν θέλει και Menu ? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Nero για μενού κ.τ.λ.
Johndos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Γεια σας παιδιά. Επειδή έτυχε να κάνω το ίδιο ακριβώς πράγμα για ένα φιλαράκι με παρόμοια βιντεοκάμερα, χρησιμοποίησα το DVDRemake Pro, που σου δίνει τη δυνατότητα (έκδοση 3.1.4) να βάλεις σε ένα DVD, πολλά DVD (έως 4) με τα μενού τους! Έτσι χώρεσα 3 δισκάκια σε ένα DVD-R πολύ εύκολα και χωρίς φασαρία και το κυριότερο, τα μενού τους, από το καθένα ξεχωριστά, κρατήθηκαν αυτούσια. Damino, αν έχεις πρόβλημα pm... υ.γ. οι παλαιότερες εκδόσεις είτε δε δουλεύουν καλά, είτε έχουν περιορισμούς...
migel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 DVD remake Pro , το καλύτερο για την δουλειά που θέλεις και το πιο ευκολόχρηστο.
elamnte Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Nai wraia kai apo poy tha katebasoyme to dvd remake pro?? argei poli kai einai kalo??? msgme pls.
christos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Nai wraia kai apo poy tha katebasoyme to dvd remake pro?? argei poli kai einai kalo??? msgme pls. Μπορείς να το κατεβάσεις από το παρακάτω link. ΠΑΤΑ ΕΔΩ
damino Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κατεβάζω και δοκιμάζω το dvd remake pro
FILIM0N Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μπορείς να το κατεβάσεις από το παρακάτω link.ΠΑΤΑ ΕΔΩ Einai kapoio trial? Dld sou ftiaxnei ena DVD gia na deis an sou kanei, alla to DVD einai axrhsto?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.