nikosfa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 To ερώτημα είναι απλό.Ποια καρτα TV να πάρω για να βλέπω Filmnet τσάμπα? Εκτός αυτού θέλω να εχει και remote control και να μπορώ να γράφω και καμιά ταινία. Δεν με χαλάει αν είναι pci ή Tv-Box. Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε. :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomoloko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Νομίζω πως θα πρέπει να κοιτάξεις μέσω ενός search τα αντίστοιχα topics και στο τέλος θα καταλάβεις πως ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ υποφερτά τα ενλόγω κωδικοποιημένα κανάλια μπορείς. Θα έχεις πολλά προβλήματα με αλλαγή πολικότητας και φυσικά ποιότητα εικόνας επιηκώς απαράδεκτη. 1000 φορές προτείνω να δώσεις έναν παλιό αποκωδικοποιητή να στον fixάρουν με κάποια Ευρουδάκια και να τον έχεις δίπλα στην τηλεόραση και να βλέπεις, παρά σε pc. It's your choice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 einai kapies kartes pou tha tis breis sti stournaras me sigkekrimeno tsipaki,kostizoun gyro 60-80 eyro,(toulaxiston aytes pou eida) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosfa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Χμμμμ... Με βοήθησες αρκετά φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 tsomoloko εσύ από την δική σου αναζήτηση στο forum κατέληξες στα συμπεράσματα αυτά;! nikosfa μπορείς με οποιαδήποτε κάρτα που έχει το chip ΒΤ848 ή ΒΤ878 να βλέπεις τα συνδρομητικά(με την βοήθεια προγραμμάτων) χωρίς ήχο. Με ΤV-Box δε μπορείς από όσο ξέρω. Απλά να ξέρεις πως οι κάρτες τηλεόρασης είναι αδειφάγες στο σήμα.Θέλουν καλό και δυνατό(ενισχυμένο) για να έχεις αποτέλεσμα. Για παρακολούθηση(όχι εγγραφή) μπορείς να χρησιμοποιείς το DScaler(http://www.dscaler.org) με το οποίο πρόγραμμα θα μείνεις κουτός όταν δεις την ποιότητα εικόνας που έχει. Για recording υπάρχουν διαφορα προγράμματα συμπεριλαμβανομένου και αυτού της μαμάς εταιρείας της κάρτας που θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomoloko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Για το θέμα των κωδικοποιημένων καναλιών στηρίχθηκα σε 2 πράγματα. 1. Στην προσωπική εμπειρία μου με κάρτες (όχι κάρτα...) με το chipset ΒΤ878 2. Σε πολλά posts του στυλ... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=921945&postcount=130 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=69557 ...και όχι μόνο...άλλωστε, αφενός μεν δεν μπορώ να ασχοληθώ στο να ψάξω να βρώ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που τόσο καιρό διάβαζα σχετικά με την ποιότητα προβολής των 2 ενλόγω προγραμμάτων, αφετέρου είναι μια προσωπική άποψη που την υποστηρίζω απρόσκοπτα, τίποτα παραπάνω. nikosfa δεν είπα πως δε θα βλέπεις, προς Θεού. Άλλωστε το έχουν καταφέρει τόσοι (μη εξαιρουμένου) απλά δεν είναι το σήμα που θα έχει σταθερά υποφερτή ποιότητα, άσε που θα πρέπει να το Lock-άρεις ανά λίγα λεπτά, να κάνεις αντιστροφή στην πόλωση και γενικώς αυτό θα σπάει τα νεύρα άν πχ έχεις μαζέψει μια παρέα στο pc για να δείς το ντέρμπι της Κυριακής, θα πρέπει καθε λίγο να είσαι πάνω απο το πληκ/γιο.(όλα αυτά που προείπα θα γίνονται μεσα απο το προγραμματάκι που κάνει το decoding-όμως δυστυχώς όχι αυτόματα...) Εκτός των άλλων πρέπει να έχεις δυνατό-καθαρό σήμα, αποτέλεσμα καλωδίων-κεραίας-τοποθεσίας κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 tha simfoniso me ton tsomoloko pos den aksizei ton kopo na pareis karta mia kai sindormitika den prokeite pote na piaseis mia apodekti poiotita gia parakolouthisi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomoloko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 deathlok είναι σαφές πως τα 2.586 posts σου σε καθιστούν ένα άτομο, σίγουρα όχι άσχετο με τους υπολογιστές (και ότι συνεπάγεται με αυτούς και τη χρήση τους). Αν λοιπόν για μερικούς ο αριθμός των post παίζει ρόλο για να καταλάβουν πόσο ασχολείται κανείς...νομίζω πως η παραπάνω διαπίστωση δεν ήρθε από έναν που απλά "καταλήγει στα συμπεράσματα αυτά" αλλά από προσωπικές εμπειρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosfa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ πολυ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dissection Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 re paidia diladi se poia kataligoume gia sindormitika?se auti me tsipaki ΒΤ878?diladi tha pianeis kai kanalia apo nova alla oxi se poli kali analisi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 @dissection i nova (to paketo) ekpempei psifiaka apo doruforo i karta me to BT einai gia analogika epigeia kanalia didali mono filmnet kai ss xoris ixo kai me eikona na rollari i na kanei invert kathe toso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.