silverthan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Λοιπό παιδιά, τα φώτα σας. Ενώ ήμουν έτοιμος να βάλω και εγώ (επιτέλους!) ADSL αγοράζοντας ένα από τα OnDSLKit/ADSL in a box δυστυχώς/ευτυχώς προστέθηκε άλλο ενα pc στο σπίτι και πρέπει και τα 2 να μπαίνουν στο internet, οπότε να μοιράσω τη σύνδεση. Απ' ότι έχω καταλάβει τα USB modem που δίνουν δεν κάνουν!!! Τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 οπως εχουμε ξαναγραψει 1000 φορές, μοιρασιά ιντερνετ γινεται και με software (usb/isdn/pstn modem se 1 pc, kai ICS για τους άλλους) και με hardware (router me 2+ ethernet ports). Συστηνω ανεπιφυλακτα αγορα dsl modem-router me 4 portes (και αν σ ενδιαφερει και wireless). το εξτρα κοστος, θα το αποσβέσεις απο την ανεξαρτησια των 2 πισι (αλλιως πρεπει αυτος που εχει το μοντεμ να ειναι συνεχεια ανοιχτος, και απο την απλότητα εφαρμογης της λυσης, σε σχεση με τους πονοκεφαλους του ICS) ειτε το βρεις μαζι με πακέτο, ειτε το παρεις ξεχωριστά. για τα μειονεκτήματα των "πακετων" εναντι ξεχωριστής αγοράς Γραμμή, Συνδρομή, Μοντεμ, επισης εχουν 1000ειπωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Φίλε silverthan αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για πακέτο, νομίζω μόνο ότι το adsl in a box plus και το πακετάκι της altec δίνουν router και όχι απλό usb modem για να μπορέσεις να συνδέσεις δύο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά, οπότε ADSL in a box plus με το Linksys WAG54G. (190?) Θα ψάξω βέβαια και μόνος μου, αλλά θα ρωτήσω και εδώ φυσικά και ας φωνάζουν, η σύνδεση μοιράζεται στα 2 ή μπορώ να κανονίσω εγώ το ποσοστό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.