vwpolo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Exo windows XP PRO SP2. eno anoigo 1 application sto taskbar den emfanizetai tpt. otan kano minimize tote eksafanizetai piso apo tin taskbar. gia na to epanafero xrisimopoio alt+tab. YParxei kaneis na moy dosei lisi gia na emfanizontai stin taskbar????
iccon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Arxika kalos irthes . To pithanotero einai na exeis IO. Eixe kai enas kolitos mou to idio problima . Den thimame poios apo tous dio einai. Dokimase.... Kata tin symatec onomazonte Kelvir kai Serflog. Exei removal tools.
OTTIPE Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δοκίμασε reset στο taskbar με το παρακάτω script: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/xp_taskbar_desktop_fixall.vbs
Alex-in-Side Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 kane deksi klik pano se taskbar ->"Idiotites" -> "Panda se korifi i grammi ergasion"
popi25 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 παιδιά καλησπέρα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω σκαναρει για ιουσ αλλα δεν εχω τιποτα επίσησ επείδη δεν εχω τρελές γνωσεισ ας με βοηθησει καποιοσ με απλά λόγια ευχαριστω
MrWhite Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Υπαρχουν αρκετα προγράματα για Tweaks στα Vista & XP την είχα πατίσει και εγώ παλαιότερα και με ενα τετοιο προγραμματάκι το είχα φτιάξει. Ειναι αυτά τα προγράμματα που μπορεις να βγάλεις τον κάδο ανακυκλωσεις π.χ. Δεν σου πρωτείνω κάτι συγκεκριμένο, αλλα υπάρχουν πολλά δωρεάν. Ενα απλό googlarisma θα σε βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.