Προς το περιεχόμενο

TV Tuner......OTI Gnorizete!!!!!

melodicnemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego exo to eksoteriko tis leadtek winfast tv usb 2. kalo einai alla to pira ligo akriva (110 euro). exei radio alla den exei teletext (gia to pame stixima!!). To exo poli kairo kai eimai ikanopiimenos. An thes kati me ligotera lefta pare esoteriko, to opoio oso nane troei porous apo to systima.

Δημοσ.

Ότι καί να πάρεις πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς στη ποιότητα εικόνας.

Και πολύ βασικό είναι μιά σωστή κεραία.Προσωπικά δεν με έχει εντυπωσιάσει καμμιά καρτούλα απ όσες έχω δεί.Καλλίτερα εξωτερικό γιά κάποιους, λόγους αλλά όχι ουσίας.

Δημοσ.

Παιδιά και εμένα με ενδιαφέρει η αγορά μιας κάρτας tv tuner.

Βασικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα απεικόνισης των καναλιών.Τι εννοώ? Θέλω να δείχνει τα κανάλια τέλεια, όπως ακριβώς τα δείχνει ,με την ιδια κεραία, στην τηλεόραση. Όσο για το κόστος...εδώ θέλω να μου πεί κάποιος που να έχει ήδη μια τέτοια κάρτα...πόσο την πήρε και αν υπάρχει διαθέσιμη αυτή την περίοδο.

Με άλλα λόγια, έχω δοκιμάσει προτάσεις της τάξεως έως 60 Ε και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος (KWORLD αλλά και άλλες παλιότερα...,ενώ έπαιζε πολύ καλά το Α κανάλι, το Β του άλλαζε τα πετρέλαια,το ίδιο και με τα υπόλοιπα, ενώ αν έδινα στην τηλεόραση το σήμα από την ίδια κεραία, έπαιζαν ΚΑΜΠΑΝΑ όλα)

Με ενδιαφέρει δηλαδή να μπορώ να βλέπω όσο το δυνατόν πεντακάθαρα τα κανάλια.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ! :)

Περιμένω προτάσεις απο άτομα που έχουν ασχοληθεί...

Δημοσ.

e c tsomoloko 8a mas trelaneis?

se prohgoumeno thread "symvouleveis" ena paidi pws OUTE NA VLEPEI,OUTE NA GRAFEI

mporei a3ioprepws mporei me kapoia thleorashs kai twra mas rwtas an pws mporeis na

vlepeis pentaka8ara ta kanalia.Pws sumvouleveis gia kati to opoio den eisai oute esu sigoyros kai profanws kati pou den gnwrizeis?

Ti na pw?

@melodicnemo : Sou proteinw thn Terratec Cinergy 600 gia 2 logoys kyriws.

1)Exei stereo kai oxi mono TV.

2)Exei radio me RDS.

Timh peripou 90? se http://www.e-shop.gr kai http://www.nakas.gr .

Δημοσ.
e c tsomoloko se prohgoumeno thread "symvouleveis" ena paidi pws OUTE NA VLEPEI' date='OUTE NA GRAFEI

mporei a3ioprepws mporei me kapoia thleorashs kai twra mas rwtas an pws mporeis na

vlepeis pentaka8ara ta kanalia.Pws sumvouleveis gia kati to opoio den eisai oute esu sigoyros kai profanws kati pou den gnwrizeis?

Ti na pw?[/quote']

Το κακό με μερικούς είναι οτι μιλάνε χωρίς να ξέρουν με τι ασχολείται ο καθένας, βγάζοντας γρήγορα συμπεράσματα. Επειδή λοιπόν μου αρέσει να διευκρινίζω όταν κάτι δεν γίνεται αντιληπτό, λέω πως το σχόλιο "symvouleveis" ena paidi pws OUTE NA VLEPEI,OUTE NA GRAFEI mporei a3ioprepws mporei me kapoia thleorashs" δεν στέκει καθώς αναφερόμενος στο παρακάτω topic...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122315

εξηγώ πως δεν αξίζει να ασχοληθεί με την απο-κωδικοποίηση (των 2 γνωστών ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ καναλιών) με χρήση κάρτας υπολογιστή.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ λοιπόν δεν αναφέρομαι γενικά στις κάρτες τηλεόρασης, οι οποίες κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά.Τονίζω λοιπόν, πως επειδή δεν έχει πέσει στα χέρια μου μια κάρτα αξιόπιστη (->ως προς την ποιότητα απεικόνισης ΜΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ καναλιών) ζήτησα τη γνώμη ατόμων που έχουν αγοράσει μια τέτοια κάρτα πρόσφατα, που να είναι διαθέσιμη δηλ. την παρούσα περίοδο (ΟΚΤ. 2005)

Δημοσ.

Δεν πρόκειται ποτέ να δείτε την "ποιότητα" που βλέπετε σε μια συμβατική TV στην οθόνη του υπολογιστή. Και αυτό όχι επειδή φταίνε οι κάρτες.

Απλά οι τηλεοράσεις είναι τόσο χαμηλής ανάλυσης (κολήστε το μάτι σας πάνω να δείτε τα θεόρατα μαύρα κενά μεταξύ των "πίξελ") που δεν επιτρέπουν στο μάτι να δει την ατέλεια του σήματος (PAL), κάτι που κάνει κρα στις οθόνες των υπολογιστών μας που τρέχουν σε τριπλάσιες αναλύσεις.

Άμα δεν το γυρίσουμε σε ψηφιακή TV και ποιότητα HD, μην περιμένετε περισσότερα :P

Δημοσ.

NeTeD σε ευχαριστούμε για την πολύ σωστή παρατήρηση. Αν σου είναι εύκολο, επειδή καταλαβαίνω πως την έχεις ψάξει τη δουλειά, απλά θα ήθελα να μας βοηθήσεις κάνοντας μια συγκεκριμένη επιλογή απο τα υπάρχοντα προιόντα που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο...Με άλλα λόγια, πρότεινέ μας την κάρτα που σου έκανε την καλύτερη εντύπωση στο θέμα απεικόνισης καναλιών (και όχι μόνο).

Δημοσ.

Τελευταία δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν γνωρίζω. Προσωπικά μια Pinnacle PCTV Pro έχω, αξιοπρεπής είναι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελένομαι κι όλας.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω εχω εσωτερικο tuner αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος και επειδη θελω να το χρησιμοποιησω και με τον προτζεκτορα και να βλεπω tv στο μονιτορ λεω να παρω εξωτερικο

πως λειτουργει ομως το capture στο εξωτερικο ?

εχει καλη ποιοτητα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...