Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών μέχρι 150 ευρώ

iparou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Θέλω να αγοράσω μια καινούρια κάρτα γραφικών αλλά επειδή είμαι πολύ καιρό μακριά από τις αγορές H/Y. ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή του forum.

Έχω τον παρακάτω υπολογιστή :

P4 2.53 GHz

1 GB RAM DDR333

Asus P4P800 μητρική

Marvel G450eTV κάρτα γραφικών

Επειδή λοιπόν την κάρτα γραφικών την έχω γύρω στα 4 χρόνια (ίσως και περισσότερο), πρέπει να την αλλάξω. Αλλά δεν παίζω πολλά παιχνίδια, οπότε δεν θα με ενδιέφερε κάποια κάρτα π.χ. των 500 ευρώ. Θέλω όμως να είναι αξιοπρεπής, γιατί πού και πού δοκιμάζω και κανένα παιχνιδάκι (π.χ. ο λόγος που θέλω να πάρω κάρτα είναι επειδή το Age Of empires III σέρνεται)

Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει TV-Out.

Προαιρετικά και video-in για capturing από αναλογική πηγή.

Γενικά θέλω να δώσω γύρω στα 100 ευρώ, αλλά αν υπάρχει κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξιόλογο, διατίθεμαι να δώσω μέχρι και 150 maximum.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Πράγματι, η 6800LE είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, αλλά τα όσα διάβασα σε αυτό το forum για το συγκεκριμένο chipset με τρόμαξαν αρκετά...

Δημοσ.

Aν θες καινούρια, απλα πηγαινε skroutz αναζήτησε με "μια απο τις λεξεις: VGA 6600 9800 6800 X700 AGP" times apo 100-150 και βλεπεις τι παιρνεις.

μεταχειρισμένη αγγελιες, fleamarket, θελει λιγη υπομονή, αλλα ολο και κατι βρισκεις.

ati 9800 PRO, δυσκολα πια σε μαγαζιά. βρισκεται με 90-110. ευκαιρία κατω απο 100.

6600gt: 95-130. ευκαιρία κατω απο 115.

6800 απλες: σπάνιες. 120-οσο πάει.

(Τωρα ειδα αλλαγες στο Σκρουτζ. Το κάνανε ενα μαυρο χάλι. Λιγο δυσκολο να κανεις την αναζητηση που σου πρότινα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...