Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τον windows media player 10

beman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε windows XP PRO SP2 οπου τρεχουν κανονικα οι players 1)realplayer 2)Ashampoo MediaPlayer 3)WinampPlayer 4)QUIKtime player ... τουλαχιστον αυτοι ειναι εγκαταστημενοι ολοι μαζι και τρεχουν κανονικα + το προγραμμα virtualdj για μιξαρισμα ....(και να το παιζω DJ οταν εχω τα κεφια μου) Λοιπον το προβλημα ειναι οτι πριν λιγο καιρο παιζαν κανονικα τα windows media player 10 οταν ξαφνικα τα θημυθηκα μου βγαλαν μυνημα " an internal application error has occurred " ....απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση που φτανη στο τελος και παταω finish τοτε βγαινει ξανα το ιδιο μυνημα ...η βοηθεια απο την microsoft δεν βοηθησε καθολου... καμια ιδεα παιδια ? :razz:

Δημοσ.

An Exeis Nero 6+ Kane Uninstall Nero+wmp Kai Meta Egkatesthse Prwta To Wmp+meta To Nero!alla Mhn Ksexaseis Na Diagrapseis Oti Exei Mhnei Mesa Sto Program Files Apo Nero +wmp!kai Etsi 8a Douleuei!koufo Kai Omws Alh8ino!

Δημοσ.

ναι εχω το Nero v 6.6.0.3 ,αν και σπανια το ανοιξα...δεν μπορω να επιβεβαιωσω αυτο που λες ,εκανα γενικο format για να καθαρισω τον υπολογιστη -λογων πολλων προβληματων στην registry-Παντως τωρα με τα "φρεσκα" ΧΡ εβαλα κανονικα WMP 10-χωρις να εχω βαλει ακομα το Nero ,θα βαλω πιθανον αργοτερα το ν 7 ,την καινουργια εκδοση...αν αντιμετοπισω καποιο προβλημα θα κανω ποστ εδω ! ευχαριστω πολυ για την απαντηση !!! ισως βοηθηση και αλλους που εχουν πιθανον το ιδιο προβλημα !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...