Προς το περιεχόμενο

America's Army 2.5...file error???

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.Αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι τις τελευταίες μέρες.Αποφάσισα να κατεβάσω το ΑΑ2,5 μιας και έχω ακούσει να γίνεται μεγάλος ντόρος γι'αυτό το παιχνιδάκι.Το κατέβασα 3 φορές (+1 τώρα όπως γράφω το post) απο διαφορετικούς servers ΚΑΙ τις 3 φορές το αρχείο βγήκε με πρόβλημα.Την πρώτη καταφερα να φτάσω μέχρι τα μισά τις εγκατάστασης όπου μου έβγαλε μήνυμα λάθους για κάποιο αρχείο sounds και τις επόμενες 2 φορές δέν κατάφερα κάν να κάνω αποσυμπίεση του αρχειού καθώς μου πέταγε μήνυμα λάθους του στύλ "κάποιο αρχείο έιναι έτσι dsf4554, ενώ θα έπρεπε να είναι awer5754,ίσως να πρόκειται για σφάλμα στην μεταφορά" --ονομα και αριθμό αρχείου έβαλα τυχαία,δέν θυμάμαι κάν πως ονομαζόντουσαν--.

Το θέμα είναι τις πταίει;;;Μήν είναι η σύνδεση;(κατεβάζω 37min-40max)Μήν είναι antivirus και firewall (avast+kerio);Πάντως έχω παρατηρήσει οτι πολλές σελίδες που έδιναν αυτό το αρχείο, εντελώς ξαφνικά, λένε πως κάνουν συντήρηση ή δέν μπορούν ν ααντεπεξέλθουν στην ζήτηση του ΑΑ2,5. Τώρα δοκιμάζω απο έναν απο τους δύο server που αναφέρει μια Ελληνική clan...σε 3 ώρες θα ξέρω αν τελικά θα παίξω ή όχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...