Κατερίνα Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Για να ευθυμίσουμε λίγο:http://video.google.com/videoplay?docid=4599696262054642546&q=nightwish ΑχαχαχαχχαααΧΑχ' date=' όποιος έχει δει συναυλία τους είναι ΙΔΙΟΙ! :lol:[/quote'] χαχαχα πολύ καλό! τρομεροι οι τύποι. ειδικα ο ντραμερ και ο κιθαριστας ειναι πολυ πετυχημενοι!
NeTeD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Καλά το κουκλάκι που έχουν βάλει να κάνει τον Tuomas είναι αποθέωση :lol:
Fan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ένα έχω να πώ. Όποιος μου βρει καλύτερο τραγούδι που να έχει βγει μετά το 2000 από το I wish i had an angel και το Nemo θα του βγάλω το καπέλο. Μπορεί να υπάρχουν πολλά που να είναι ισάξια αλλά πολύ καλύτερο δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα αυτήν τη στιγμη. Ελπίζω να συνεχίζουν να βγάζουν καλά τραγούδια οποιοδήποτε σχήμα ας έχουν σαν μπαντα.
hugelacky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Όποιος μου βρει καλύτερο τραγούδι που να έχει βγει μετά το 2000 από το I wish i had an angel και το Nemo θα του βγάλω το καπέλο. Μπορεί να υπάρχουν πολλά που να είναι ισάξια αλλά πολύ καλύτερο δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα αυτήν τη στιγμη. Okkkkkay.....
Cristina Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ένα έχω να πώ. Όποιος μου βρει καλύτερο τραγούδι που να έχει βγει μετά το 2000 από το I wish i had an angel και το Nemo θα του βγάλω το καπέλο. Μπορεί να υπάρχουν πολλά που να είναι ισάξια αλλά πολύ καλύτερο δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα αυτήν τη στιγμη. Μήπως μπερδεύτηκες όταν έκανες το account σου στο insomnia.gr και αντί για «Fan»' date=' ήθελες να γράψεις «[b']Fun[/b]»;
Fan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Εντάξει υπερβάλω λίγο αλλά δεν είδα να μου πείτε κάποιο τραγούδι που να ανεβάσει τόσο πολύ ένα συγκρότημα και να το κάνει από τα κορυφαία στην Ευρώπη αυτήν την περιόδο. Έχετε δει συναυλία Nightwish να δείτε τι γίνετε?
islascanarias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 My number one. Νίκησα. nai..k i Paparizou "skandinavi" einai
georgemarios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 παντως, ακουγοντας καποιος nightwish δε μπορει να το παιξει μεταλας, και ο παπας της ενοριας τους ακουει πλεον, οπως γινεται πλεον και με τους μεταλικα (τους νεοτερους φυσικα). Παντως, αν η μουσικη τους δεν ηταν τοσο φοβερη, οτι ταρζες και να βαζανε, τετοια επιτυχια δε θα ειχανε. Δεν θα πρεπει να ειναι δυσκολο να βρουνε αντικαταστατρια της, ειδικα τωρα που ειναι διασημοι και περιζητητοι. Και εγω τους πρωτοακουσα οταν εβγαλαν το oceanborn. Πιστευω οτι το τελευταιο ειναι πολυ μετριο σε σχεση με τα προηγουμενα και ισως αυτο να αντικατροπτιζει μια περιοδο κορεσμου που περνανε. Ισως χρειαζονταν νεο αιμα. Οτι ειναι για καλο οπως λεω παντα. Αν ειναι πραγματι τοσο ταλαντουχοι, θα ξεπερασουν ευκολα τη ταρζα και θα συνεχισουν να βγαζουν ποιοτικη μουσικη οπως παντα....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Ναι,οι Nightwish είναι mainstream πλέον,ενώ οι Black Sabbath οι Iron Maiden και οι Motorhead είναι underground και ακούγονται μόνο στα καταγώγια της πλατεία εξαρχείων. Και οι ακροατές τους είναι pure μεταλάδες με μαλλί που σκεπάζει τα αυτιά(κούρεμα beatles) και φαρδιά παντελόνια.
cassidy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Ναι ρε παιδί μου, κατάντια... "πας πια σε συναυλιά μεταλλάδικη και μυρίζεις 15 διαφορετικά είδη σαμπουάν... χάλασε ο κόσμος...¨ Και οι ακροατές τους είναι pure μεταλάδες με μαλλί που σκεπάζει τα αυτιά(κούρεμα beatles) και φαρδιά παντελόνια. Μάλλον εννοείς παντελόνι "σωλήνα", μαλλί λασπωτήρα και παπουτσάκι asics
BlizardBill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Σε μερικά τραγούδια τους , πχ nemo - far away , που είναι φοβερά, η φωνή της Tarja παίζει τεράστιο ρόλο !!! Τραγουδίστριες βρίσκεις πιο νέες και πιο όμορφες, και τους φτιάχνεις το στυλ αν έχεις λεφτά , αλλά δεν νομίζω να μπορούν να ερμηνεύσουν αυτά τα δυο τραγούδια πχ, ισάξια . ΥΓ Από ότι κατάλαβα θα έφευγε αυτή μόνη της αλλά την πρόλαβαν ,( και για να φανεί ανάποδα ίσως ), σωστά ? Επίσης δεν βλέπω την άποψή της εδώ (υπάρχει κάπου ? ) , παρά μόνο τις "κατηγορίες-άποψη" της μιας μεριάς , και όταν συμβαίνει αυτό , τις περισσότερες φορές κάτι δεν είναι καθόλου έτσι όπως φαίνεται .
Fan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 My number one. Νίκησα. Ξέχασες το καινούριο CD του Ρουβά.
hugelacky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Ξέχασες το καινούριο CD του Ρουβά.Μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.Ο Ρουβάς είναι(???) άντρας ενώ η Παπαρίδου είναι γυναίκα και είναι & αυτή σκανδιναβή όπως και η Τάρτζα :razz: Και οι μεταλλάδες πλέον δεν είναι "true", τς τς τς... ακούς εκεί φαρδιά παντελόνια, πολύχρωμα μπλουζάκια, και μαλιά με σχέδια, οι παλιογκέυδες!!! Που είναι οι καλές εποχές που έζεχναν από τα 50 μέτρα και ήταν full στο καρφί, αλυσίδα και μαύρα δερμάτινα...που πάει η μεταλλική νεολαία μας άραγε?
Cristina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 [...'] όπως και η Τάρτζα :razz: [...] Έχω την εντύπωση πως «Τάρια» προφέρεται το όνομά της... :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.