Προς το περιεχόμενο

Οι Nightwish "απολύουν" την Tarja Turunen

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά καλά είναι να πάνε μαζί,και για τους Nighwish δούλευαν καλά.

Και ωραία παρουσία ΚΑΙ φωνάρα ΚΑΙ τραγουδάρες.

Δεν ξέρω αν είχε συμπεριφορά ντίβας και δεν με νοιάζει,αν ταξίδευε μαζί ή χώρια ίδια είναι η στεναχώρια!

Τους δίνω διορία 8 μήνες,αν δεν ανακαλέσουν,θα τους βάλω βόμπα.

Καλά στο reunion θα γίνει χαμός.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε νομίζω να είναι marketing ειδικά τώρα που τα τελευταία χρόνια η καριέρρα τους απογειώθηκε. όσο για διάλυση δεν το πιστεύω.. μάλλον ελπίζω να μην διαλυθούν. η συνέχεια σαφώς θα είναι διαφορετική χωρίς την Tarja αλλά κάτι θα βρεθεί. ίσως και καλύτερο.

Δημοσ.

Σκεψου Harkon μόνο πόσος κόσμος θα αρχίσει να μιλάει και θα ξαναακουστεί πολύ το όνομα τους με αυτό το σενάριο (ή πραγματικότητα τέλως πάντων) της διάλυσής τους!!!!

Δημοσ.

ίσως είπα..

το θέμα είναι πως άν αλλάξει τελικά να μην δούμε την καινούργια καχύποπτα πριν την ακούσουμε πρώτα. τέλος πάντων νομίζω πως είναι ήδη πολύ νωρίς για να περιμένουμε κάποια εξέλιξη. πιστεύω σε κανά μήνα ίσως...

είδωμεν και..ακούσωμεν :)

Δημοσ.
Οι Nightwish πλεον αποτελουν παρελθον...
Επιτέλους.
Αμήν! :-P

Και σιγά την μ**νάρα ρε σεις, imo σαν τραβέλι ήταν, το πρόσωπό της είναι γεμάτο γωνίες, καθόλου θηλυκότητα, κακάσχημη! :-x

Και από φωνή, απλά μια καλή κλασσική power φωνή, σιγά... :-P

Πάντως παίζει να είναι μούφα η διάλυση, αν και όντως στο απόγειο της καριέρας τους δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα πιστεύω, καθώς τα τελευταία 2 χρόνια έφαγαν τρελό σπρώξιμο από media... Πάντως για περιμένετε μερικούς μήνες...αν όντως είναι marketing η όλη διάλυση και σε κανα 2μηνο δούμε κανα reunion, ε τότε θα είναι πολύ ελεεινοί...

anyway... just sad for the fans...I'm ok with that! :wink:

Δημοσ.

βασικά στεναχωρηθηκα γιατι μου άρεσε η φωνη της και δεν ξερω αν θα μπορέσουν να βρουν κατι ανάλογο. παντως αν ειναι trick εχει πιασει για τα καλά. η σελιδα τους βγάζει πλέον το παρακάτω μηνυμα:

Dear Fans,

due to server problems caused by the many many visitors we have since last night, there will be a very lightweight Nightwish.com for the next 24 hours. We will re-open the forum as soon as possible, but right now, our main goal is to get the server stable again so that you can get the information you are looking for. The website will be back as soon as the first rush is over.

Thank you for your patience!

- Nightwish-Webmasters

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...