Προς το περιεχόμενο

Audigy 2 και μπροστινες εξοδοι στο case

songless_bird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα τωρα δεν εχω ουτε μια. Skata...Θα δω τι θα κανω.

Στη θεση που μπαινει το βυσμα στη μητρικη ειχε δυο τζαμπερακια τα οποια ελεγε να τα αφαιρεσω. Οταν εβγαλα το καλωδιο δεν τα εβαλα ξανα αλλα απενεργοποιησα μονο την on board. Λετε γι'αυτο να μην παιζει ουτε η audigy???

Edit: Η audigy δουλεψε! Φιου...

Θα το παλεψω παντως. Αν δεν νομιζω να φτιαξω το παραπανω βυσμα...

Δημοσ.

red- MIC

coffee-MIC_BIAS

yellow- FPOUT_R

blue- FPOUT_L

black- AUD GND

gray- RET_R

green- RET_L

Ειναι τα καλωδια που ειναι μεμονομενα....Μπορω να τα βαλω ενα ενα πανω στην audigy και αν ναι με ποια σειρα?

Δημοσ.

loipon opos leei kai o tipos stin selida tou :P

WARNING: You can damage or destroy your sound card by following any of these instructions. You as the reader assume all liability for any damage arising from trying to follow these instructions. If you don't want to take any chances then DON'T mess with your sound card.

an skefteis oti

eksodos pci

10

9

8

7

6 - red

5 - gray

4 - yellow

3 - green

2 - blue

1 - black

pros to kouti

dld to pin10 einai afto pou einai konta stin meria tis pci pou vgenei ekso apo to kouti

afta einai vasi tou site...den to exw dokimasei gia na ksero...

to coffee-MIC_BIAS den fenete na to xriazese apo oti lene se alla site...

fisiologika otan tha sindeeis akoustika den tha akougete apo piso...an exeis prob dokimase prota na vgaleis to 3 kai to 5

kamia efthini den fero :P

Δημοσ.

Ευχαριστω Dark_son20. Ετσι ακριβως ειχα βρει και εγω οτι ειναι αλλα ειπα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Τελικα τζιφος. Καταφερα παντως να εχω ηχο απο τις εξοδους μπροστα απο την οn board. Αλλα για να ακουσω απο την audigy θα πρεπει να την επιλεγω απο το control panel παλι. Στην αρχη ειχα προβλημα γιατι κατι μου μαμησε τους drivers της audigy, αλλα τους ξαναπερασα και ετσι γινεται κανονικα η επιλογη τους τωρα. Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...