Προς το περιεχόμενο

Mπορει καποιος να μου γραψει 3 PS2 Games???

nice_kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μου γραψει καποιος 3 παιχνιδια για PS2? Ηθελα και ψαχνω τα εξης: FARENHEIT---F.E.A.R.--- k' to CONSTANTINE. Kai 8a toy plirwsw ta diskakia. (ennoeitai oxi oso sta katastimata) Eyxaristo poly...

Δημοσ.

an ta thes toso poli giati den ta perneis andigramena apo ena magazi tetiu eidous?tha dwseis perisotera alla tha exeis to kefali sou isixo.tha ta pareis kai gramena se kala diskakia.upaxoun polla magazia se kathe perioxh pou kanoun tetoies doulies...kai to kostos peftei stadiaka.egw ta grafw apo to pc mou afou ta nikiasw apo ena video-club.bres filaraki me dvd-rw sto pc tou nikiase ta gia mia mera kai grapsta...tha sou pw ti na kaneis gia na ta grapseis an den xereis...

Δημοσ.

Νομίζω πως μια τέτοια συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται στο φόρουμ. Αν κάποιος θέλει αντίγραφα ασφαλείας για παιχνίδια που έχει αγοράσει είναι άλλο.

Δημοσ.

Noμιζω πως εχουμε ενα νεο ρεκορ!Εδω και δεκα λεπτα ειναι ανοιχτο ενα thread με συζητηση που αναφερεται σε παρανομες δραστηριοτητες!Γιατι ρε παιδια υπογραφετε να γιεντε μελη ενος φορουμ χωρις να διαβαζετε τις οδηγιες και τις υποχρεωσεις σας ως μελη?Βαζω στοιχημα, σε μιση ωρα το thread θα κλειδωθει.Better luck next time.

Δημοσ.
Noμιζω πως εχουμε ενα νεο ρεκορ!Εδω και δεκα λεπτα ειναι ανοιχτο ενα thread με συζητηση που αναφερεται σε παρανομες δραστηριοτητες!Γιατι ρε παιδια υπογραφετε να γιεντε μελη ενος φορουμ χωρις να διαβαζετε τις οδηγιες και τις υποχρεωσεις σας ως μελη?Βαζω στοιχημα, σε μιση ωρα το thread θα κλειδωθει.Better luck next time.

ela more ,poios diavazei tora tous kanonismous protou graftei ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...