geran Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 δημιουργησα ενα φακελο ονοματι cd , για να βαλω μεσα καποια αρχεια για να τα γραψω σε cd..τα εγραψα τα αρχεια και μετα εσβησα το φακελο..που ειναι το κουφο?το κουφο ειναι οτι ο φακελος παραμενει (χωρις αρχεια μεσα) .καθε φορα που τον σβηνω, σβηνεται κανονικα αλλα με ενα restart ξαναεμφανιζεται!μπορει να μου πει καποιος πως να τον ξεφορτωθω??
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Για δοκιμασε να τον σβησεις μεσα απο τον nero explorer ή σε safe mode.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 ..και μπορείς να κατεβάσεις και αυτό.
alerasta Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Αν όντως σβήνεται και ξαναεμφανίζεται ψάξε τα προγράμματα που εκτελούνται κατά την εκκίνηση, ίσως σε κάποιο απ' αυτά έχει δηλωθεί σαν working directory και αν δεν τον βρεί τον ξαναδημιουργεί. Ισως να ξεκινούσες το ψάξιμο από το nero start smart (ή όπως αλλιώς το λένε).
Miltos_01 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Ακριβώς αυτό που ζητάς...σβήνει αρχεία και φακέλους που είναι Locked στην Registry των Windows.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Το λινκ που έδωσα παραπάνω είναι το unlocker.
kalaeimaigr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 ειδικα αν σκεφτεις ποσες φορες μου εχει συμβει και ειχα τρελαθει στο reboot και στο safe mode.υπερχρησιμο θα ελεγα thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Κατεβασα το unlocker το προσθεσε στα προγραμματα αλλα δεν εχει επιλογη να ξεκινησει το προγραμμα.Στο program files / unlocker εχει ενα εικονιδιο αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα.
firewalker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Γεια σου Γιάννη! Δεν χρειάζεται να τρέξει το πρόγραμμα. Δεξί κλικ στο αρχείο που θέλεις και διαλέγεις unlocker.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Γεια σου Γιάννη! Δεν χρειάζεται να τρέξει το πρόγραμμα. Δεξί κλικ στο αρχείο που θέλεις και διαλέγεις unlocker. Ευχαριστω. :smile:
sikaztarek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 ..και μπορείς να κατεβάσεις και αυτό.[/url'] me swsate magkes. eixa enan fakelo sto desktop xwris onoma o opoios den esvhne. to unlocker den to evgale kleidwmeno alla eftyxws katafera na to svhsw mesw aytou. prepei na eixa ton fakelo sto desktop gia panw apo 6 mhnes. Thank you very much!!!!
geran Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 να πω και εγω με τη σειρα μου οτι το προγραμμα γ@μαει!ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.