Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 εγω λεω να σταματησουν τα Uploads στο rapid και να αρχισουν στα http://www.filefactory.com http://download.35mb.com http://www.megaupload.com/ μας τα εχουν πρηξει με το rapidshare!! λες να κερδιζουν και αυτοι τιποτα;
MariaTs. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κοίτα το Rapidshare έχει πολύ καλή ταχύτητα. Το δε megaupload για παράδειγμα είναι να βαράς το μόντεμ κλωτσιές μπας και πάρει μπρος και ξεκολλήσει η ταχύτητα απ'το 2Κb ενώ έχεις dsl! Υπάρχουν σελίδες για uploads πολύ καλές για να κάνει κανείς τη δουλειά του, αλλά το θέμα αφορά και μόνο το τρικ με τα συνεχή κατεβάσματα απ'το rapidshare.
Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 τελικα υπαρχει καποιος τροπος για να κατεβαζουμε απεριοριστα ή μπα; ειτε με firefox ειτε με καποιον αλλον broswer.. απο το megaupload προσωπικα κατεβαζω μια χαρα.
sculper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κοίτα το Rapidshare έχει πολύ καλή ταχύτητα. Το δε megaupload για παράδειγμα είναι να βαράς το μόντεμ κλωτσιές μπας και πάρει μπρος και ξεκολλήσει η ταχύτητα απ'το 2Κb ενώ έχεις dsl! Υπάρχουν σελίδες για uploads πολύ καλές για να κάνει κανείς τη δουλειά του' date=' αλλά το θέμα αφορά και μόνο το τρικ με τα συνεχή κατεβάσματα απ'το rapidshare. [/quote'] sxetika me megaupload katebazo panta pano apo 26 kamia fora kai me 38 sxetika me rapidshare kano reboot to modem router pairnei nea ip kai katebazo ta panta!
Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 τον firefox εχω.. καλα ρε παιδια, δλδ καθε μιση ωρα κανετε reboot το modem; ημαρτον!
androu Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ειναι το μόνο που δουλεύει σίγουρα και θα δουλεύει και για πολύ καιρό ακόμα καθώς είναι χλωμό να μπορέσουν να κάνουν κάτι γιαυτό.
sculper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 τον firefox εχω.. καλα ρε παιδια' date=' δλδ καθε μιση ωρα κανετε reboot το modem; ημαρτον![/quote'] analoga to arxeio....molis teleionei kano reboot to modem oxi to pc!
tromeros dennis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 αυτο με την αλλαξη proxy πως γινεται; (sorry για την ποιοτητα
Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 θα βαλω και εγω τις ρυθμισεις που εχεις και εσυ;
beastgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 μας τα εχουν πρηξει με το rapidshare!! λες να κερδιζουν και αυτοι τιποτα; Δε καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεστε με το rapidshare. Δε φτάνει που ο άλλος μοιράζεται πράγματα να τον βρίζουμε κι όλας;; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όσοι κάνουν upload εκεί είναι γιατί προφανώς μπορούν και κάνουν upload σχεδόν με ταχύτητες που αγγίζουν το όριο της γραμμής που έχουν. Ακριβώς επειδή υπάρχει αυτό το όριο εγώ (και φαντάζομαι και όλοι οι άλλοι) πιάνουν τρελές ταχύτητες στο κατέβασμα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρόποι να κατεβάζετε χωρίς όριο. Αν δε μπορείτε ε τί να πω, υπάρχουν και τα torrents, dc++ και λοιπά. Για το αν κερδίζουν αυτοί που ανεβάζουν εκεί τα αρχεία τους και τα μοιράζονται δεν ξέρω αλλά και να κερδίζουν εμένα τι με ενδιαφέρει;Ας πάνε να κερδίζουν... Το megaupload απλά σέρνεται...Για μένα εκείνο είναι απαράδεκτο αλλά δεν μπορώ να τσατίζομαι με εκείνον που επέλεξε να μοιραστεί τα αρχεία του εκει... Πάντα φιλικά....
tromeros dennis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 θα βαλω και εγω τις ρυθμισεις που εχεις και εσυ; αν θες, αλλοιως ψαχνεις στο κγοογλε για free proxy πχ
ekkli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 μολις ανακαλυψα αξιοπιστη λυση αλλα δεν προλαβαινω να την γραψω τωρα, στειλτε μου πμ να μου θυμησετε να την γραψω αυριο......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.