Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα το Rapidshare έχει πολύ καλή ταχύτητα. Το δε megaupload για παράδειγμα είναι να βαράς το μόντεμ κλωτσιές μπας και πάρει μπρος και ξεκολλήσει η ταχύτητα απ'το 2Κb :shock: ενώ έχεις dsl!

Υπάρχουν σελίδες για uploads πολύ καλές για να κάνει κανείς τη δουλειά του, αλλά το θέμα αφορά και μόνο το τρικ με τα συνεχή κατεβάσματα απ'το rapidshare. ;)

Δημοσ.

τελικα υπαρχει καποιος τροπος για να κατεβαζουμε απεριοριστα ή μπα; ειτε με firefox ειτε με καποιον αλλον broswer..

απο το megaupload προσωπικα κατεβαζω μια χαρα.

Δημοσ.
Κοίτα το Rapidshare έχει πολύ καλή ταχύτητα. Το δε megaupload για παράδειγμα είναι να βαράς το μόντεμ κλωτσιές μπας και πάρει μπρος και ξεκολλήσει η ταχύτητα απ'το 2Κb :shock: ενώ έχεις dsl!

Υπάρχουν σελίδες για uploads πολύ καλές για να κάνει κανείς τη δουλειά του' date=' αλλά το θέμα αφορά και μόνο το τρικ με τα συνεχή κατεβάσματα απ'το rapidshare. ;)[/quote']

sxetika me megaupload katebazo panta pano apo 26

kamia fora kai me 38

sxetika me rapidshare kano reboot to modem router pairnei nea ip kai katebazo ta panta!

Δημοσ.

ειναι το μόνο που δουλεύει σίγουρα και θα δουλεύει και για πολύ καιρό ακόμα καθώς είναι χλωμό να μπορέσουν να κάνουν κάτι γιαυτό.

Δημοσ.
τον firefox εχω..

καλα ρε παιδια' date=' δλδ καθε μιση ωρα κανετε reboot το modem; ημαρτον![/quote']

analoga to arxeio....molis teleionei kano reboot to modem oxi to pc!

Δημοσ.
μας τα εχουν πρηξει με το rapidshare!! λες να κερδιζουν και αυτοι τιποτα;

Δε καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεστε με το rapidshare. Δε φτάνει που ο άλλος μοιράζεται πράγματα να τον βρίζουμε κι όλας;; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όσοι κάνουν upload εκεί είναι γιατί προφανώς μπορούν και κάνουν upload σχεδόν με ταχύτητες που αγγίζουν το όριο της γραμμής που έχουν. Ακριβώς επειδή υπάρχει αυτό το όριο εγώ (και φαντάζομαι και όλοι οι άλλοι) πιάνουν τρελές ταχύτητες στο κατέβασμα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρόποι να κατεβάζετε χωρίς όριο. Αν δε μπορείτε ε τί να πω, υπάρχουν και τα torrents, dc++ και λοιπά.

Για το αν κερδίζουν αυτοί που ανεβάζουν εκεί τα αρχεία τους και τα μοιράζονται δεν ξέρω αλλά και να κερδίζουν εμένα τι με ενδιαφέρει;Ας πάνε να κερδίζουν...

Το megaupload απλά σέρνεται...Για μένα εκείνο είναι απαράδεκτο αλλά δεν μπορώ να τσατίζομαι με εκείνον που επέλεξε να μοιραστεί τα αρχεία του εκει...

Πάντα φιλικά.... :)

Δημοσ.

μολις ανακαλυψα αξιοπιστη λυση αλλα δεν προλαβαινω να την γραψω τωρα,

στειλτε μου πμ να μου θυμησετε να την γραψω αυριο......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...