Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πολυ σπαστικό, ειναι οτι για να ξεκινησει το επομενο 50άρι (αφου περιμενεις τη 1 ωρα)

me to Hide IP katevazo mexri kai 5 sinxronos mporei kai parapano alla thelei ligo ipomoni

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

--------------------------------------------------------------------------------

sorry "RapidHarvest" λεγετε το προγραμα

--------------------------------------------

to rapidharvest omos den ksegelaei to orio, pali prepei na perimeneis mia ora... :(

;)

Δημοσ.

Βασικά στο rapid εγώ βλέπω ότι είναι πολύ μάγκες οι τύποι. Δεν προλαβαίνει να βγεί κάτι και το έχουν βουλώσει κιόλας!!

Δημοσ.
Βασικά στο rapid εγώ βλέπω ότι είναι πολύ μάγκες οι τύποι. Δεν προλαβαίνει να βγεί κάτι και το έχουν βουλώσει κιόλας!!

Συμφωνώ μαζί σου! Προσπάθησα να δοκιμάσω κι εγώ αυτό το τρικ στον Firefox αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτε. Απ'την άλλη πήγα απ'το Opera και δοκίμασα έναν απ'τους εκατοντάδες ψευτολογαριασμούς που υπάρχουν στο διαδίκτυο για το rapidshare και ενώ αρχικά έδειξε ότι πέρασα στον premium λογαριασμό και θα κατέβαζα άνετα μέχρι και τον Ιανουάριο 2006, ξαφνικά με το κλικ στο αρχείο για κατέβασμα, κόπηκε η οποιαδήποτε διακίνηση και μου βγάζει το εξής μήνυμα κάτω-κάτω:

Fraud-Detection, Account 37314: Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you. Get out of trouble and get a LEGAL PREMIUM-Account. Thank you for supporting us.

Πως λοιπόν θα μπορέσω να ξανακατεβάσω 'free' απ'το rapidshare μέσω του Opera; Μου λέτε; :neutral:

Δημοσ.

Παιδιά μου τα 'μπισκοτάκια' τα έφαγα και είναι καθαρό το 'σακουλάκι'... Το proxy όμως τι είναι; Βοηθήστε την άσχετη... :)

Δημοσ.

Αυτό που εννοούσε ο φίλος είναι να μπεις μέσω proxy στο rapidshare. Δηλ να μπεις μέσω ενός αλλου υπολογιστή (proxy) έτσι ώστε να μη φαίνεται η Ip σου στο rapidshare οπότε και να μην έχεις το όριο της μιας ώρας. Αυτά φυσικά στη θεωρία. Τώρα δε ξέρρω κατά πόσο μπορείς να το κάνεις.Παλιότερα για ένα διάστημα γινότανε αλλά οι Γερμανοί το πήρανε πρέφα και το κόψανε.

Δες αυτή τη διεύθυνση για να καταλάβεις τι εννοώ

http://anonymouse.org/anonwww.html

Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.

Den xreiazetai aparaithta na xrisimopoihseis anonymous proxy. An pas gia anonynous tote einai polly pithano na to katalaboune kaina min se afisoune.. apla xreiazetai na breis ena kanoniko proxy apo kanena uni i kamia etairia kai na alazeis proxy servers.

Δημοσ.

Α! Μάλιστα! Τώρα το κατάλαβα. Το έχω δοκιμάσει και το anonymouse.org και πιθανώς το κατάλαβαν οι ραπιντ-στορίτες ( :lol: ) και έτσι τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο παρά να περιμένεις καμιά ωρίτσα... η γνωστή αναμονή! :neutral:

Δημοσ.
kala paidia exei na ginei xamos me auto autos o crow exei na parei nompel xaxa

Όχι ο 'Crow'! Αλλά αυτός που βρήκε αυτό το τρικ! :shock:

Ο 'Crow' απλά το βρήκε από άλλο φόρουμ και μας το μετέφερε! Μια αναζήτηση έκανα σε κάποια ξενόγλωσσα φόρουμς που είμαι μέλος και το είχαν και μάλιστα εκεί συνεχώς αναβαθμίζουν τα 'εισητήρια'! :neutral:

Αλλά και πάλι όπως και να'χει το κολπάκι δεν πιάνει όλες τις φορές! :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...