The Crow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Από ότι φάινεται παιδιά το τσακώσανε και αυτό οι τυπάδες του rapidshare.Είναι μέχρι να βγει κάνα καινούριο κολπάκι!Που θα πάει!
beastgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ακριβώς The Crow. Αυτό το καιρό την έψαξα πολύ την φάση με το rapidshare και κατάλαβα ότι κατά καιρούς είχανε βγει πολλά τέτοια κολπάκια.Αλλά όλα είχανε ημερομηνία λήξης και μάλιστα πολύ μικρή. Αυτοί οι Γερμανοί πρέπει να είναι τσακάλια !! Πάντως έχω την εντύπωση ότι αξίζει να πληρώσεις (έστω για κανα 3μηνο). Αν φυσικά έχεις links απο rapidshare (γιατί να πας να ψάξεις άστο...). Αυτό με τους πόντους που λέει μέσα στο site τους τι είναι ακριβώς; Ξέρει κανείς; Γιατί δε λένε λεπτομέρειες. Με πόσους πόντους παίρνεις premium account και πόσης διάρκειας;;
sculper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 *** link deleted *** to apoluto site.....me rapidshare links! ante pali sas eftiaksa!
random Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά, εμενα το timeout του 1 λεπτου μεχρι να αρχίσει το download, και το 50 mb την ώρα, ουδόλως με ενδιαφέρουν. Dsl εχουμε, όλη μερα on το κατεβαστήρι. κατεβάζω 30,50, 80 αντε 100 mb, τη φορά. για παραπάνω, δεν μ ενδιαφέρει. Το πολυ σπαστικό, ειναι οτι για να ξεκινησει το επομενο 50άρι (αφου περιμενεις τη 1 ωρα), πρεπει να εισαι απο πάνω εκει να κλικαρεις το λινκ. ηθελα ενα τρόπο, να γινει αυτόματα η δουλειά. ενας download manager δηλαδή. ενας καλός άνθρωπος έφτιαξε τελικά καλό συστημα, ρώσικο φυσικά, μόνο μια χώρα που έβγαλε cosmospheres και Πούτιν θα μπορούσε..., και το έδωσε στο λαό (εκτός απο εμένα. με μισεί γιατι δε βλέπω Λιακό! ). Ακουστά τον έχω.. τον λένε καπως... Δαιμόνιος, Διμόνιος, demonius, dimonius, θα σας γελάσω Και δεν ξέρω που θα τον βρείτε. στο whitepages.gr πάντως, δεν ειναι.
beastgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Random δε βοήθησες καθόλου Οι Ρώσοι σε κάτι τέτοια είναι μανούλες...
tromeros dennis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 να ρωτησω ρε παιδια. τωρα, δεν γινεται τιποτα με unlimited download??? γιατι βρηκα μια σελιδα που προσφερει downloads μεσου του rapidshare.... [@admins,mods etc: μετα απο'τι επαθε ο sculper, νομιζεται οτι θα ποσταρο το λινκ?? ]
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 i lysh ine mia allazete monoi sas ip kai blokarete cookies.mesa se 2 lepta iste etimoi osoi exete dsl,ego katebasa sinexomena 2 giga. pos allazis ip; web config tou router allaxte kodiko soste,fysika de tha fernis selides. ksanabenis bazis to sosto,save kai bgenis.ksanafernei selides. o provider se bazei me allh ip anexis dynamik. emena me forthnet ginete PANTA,den xero gia allous provider mipos dini ip idia alla DE NOMIZO!
GIANNISPATRA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 βγήκε ένα καινούργιο crack με account generator για premium users .. συγκεκριμένα πατάς το genarate και σου δίνει ένα κωδικό και user id εγώ το δοκίμασα και λειτούργησε τώρα δεν ξέρω τι άλλο γίνεται δεν κατέβασα απλά μου είπε ότι είμαι premium user ! όποιος θέλει link pm.. sorry αν έχει ξανααναφερθεί
leukonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Thelo na kano apla ena sxolio.Katheste kanete ta xiria miria.Xanete ores psaxnontas na breite tropous kai stin teliki giati?Gia 5-10 meres unlimited download giati meta sas pernoune xampari.Ta torrent kata ti gnomi mou ine kalitera.Mporei na min katebazo sinexeia me 40 alla meso oro ime sto 27-30 me dsl 384 otenet.Den thelo na prokaleso antiparathesi apla ekana ena sxolio.
--b}{d-- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Aπό το post του random κάτι μου θυμίζει το τελευταίο όνομα...
Goacore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 εγω θα επιμενω να ψαξετε το extension tou firefox "rapidshare ticketer" ειχα την τυχη να το βρω και ειναι απο αυτα που ΔΕΝ ανηκουν στην κατηγορια "κολπα με ημερομηνια ληξης". αν τυχον δεν βρεθει προτεινω ενα προγραματακι, το "RapidHarvester" το δοκιμασα και κανει καλη δουλεια. good luck 8)
Luxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μπορει καποιος να μου πει μεσω pm τι πρεπει να κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.