Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία: με τι ταχύτητες κατεβάζεται απο το megaupload, χωρίς λογαριασμό;

εγώ πιάνω μέγιστο 10kb/s, συνήθως πιάνω 5-6kb/s

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατα τη γνώμη μου αξίζει περισσότερο μια μικρή συνδρομούλα στο κορυφαίο rapidshare παρά διάφορα "κολπάκια"΄τα οποία ασυζητητή ' date='μπορεί να δουλεύουν,κοστίζουν σε ταχύτητα....

Ετσι κ αλλιώς,τα λεφτά της συνδρομής τα βγάζεις με το παραπάνω.....αφού κατεβάζεις όοοοοοοοτι θέλεις .......χωρίς να πληρώνεις φράγκο....

Και μια συνδρομή επίσης στο megaupload δε θα ηταν άσχημη....! [/quote']

Μια ερώτηση. Αν είσαι συνδρομητής τι κερδίζεις; Μπορείς να κανεις search στα αρχεία του rapidshare? Γιατί αν δε γίνεται δε μπορώ να καταλάβω το όφελος.

beastgr na skeftheis oti to rapidshare den epitrepei katholou to search mesa stin database tou gia logous asfaleias dedomenon ktl ktl(etsi anaferei) to search meso google mou fanike poli kalo xoris na exo psaksei kati sigkekrimeno omos!

Το ξέρω αλλά αν δε μπορείς να βρεις κάτι που θέλεις ποιο το όφελος; Προσωπικά μιλώντας δε μπόρεσα να βρω πράγματα που ήθελα. Δε ξέρω για άλλους αλλά όταν έψαξα για πχ avi mpeg wmv τον 90% των αρχείων ήταν ψιλοτσόντες.

beastgr: dynamic ή static ip?

Γιατί με static μέσω του anonymouse.org εγώ δεν τα κατάφερα...

Με static ip Cartman. Από τη στιγμή που το anonymouse σου κρύβει την ip δε νομίζω να παίζει και ιδιαίτερο ρόλο αν είσαι με static και ip. Αλλά πάλι δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά... :)

Δημοσ.
Απορία: με τι ταχύτητες κατεβάζεται απο το megaupload' date=' χωρίς λογαριασμό;

εγώ πιάνω μέγιστο 10kb/s, συνήθως πιάνω 5-6kb/s[/quote']

Τα ίδια! Σέρνεται το megaupload όπως πάντα.

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω υπάρχουν πολλά megaupload αναλόγως την χώρα. Όλα σέρνονται όπως λέτε (6-10 kbps) αλλά έχω πετύχει και ένα που κατεβαζει με 33-35 ή ακόμα και 38 kbps, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιό είναι... :(

Δημοσ.

Έχετε υπ' όψην σας ότι δεν ειναι η συνδρομή που θέλει κανείς ν' αποφύγει, αλλά η ανωνυμία του που θέλει να εξασφαλήσει...

Κι εξηγούμαι:

Απ' τη στιγμή που μπορείς να κατεβάσεις ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κατεβάζεις και παράνομα πράγματα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) αυτό κάνουμε. Αν είσαι συνδρομητής είναι πολύ πιο ευκολο να φανερωθείς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έλεος με το "στείλε μου ένα pm".

Στείλτε σε όποιον θέλετε pm για να ζητήσετε ό,τι θέλετε! :evil:

Διαβάστε τι λέει ο άνθρωπος:

paides ego to egrapsa opoios thelei pm na min grafei edo alla na mou steilei pm...kanenas den mou esteile kanenas den pire pm!

As kratisoume to topic gia sizitisi pano sto "kolpo"! [...]

.

ΟΛΑ τα ανούσια μηνύματα με περιεχόμενο παρόμοιο του "στείλε μου ένα pm" σβήνονται!

Δημοσ.
Μια ερώτηση. Αν είσαι συνδρομητής τι κερδίζεις; Μπορείς να κανεις search στα αρχεία του rapidshare? Γιατί αν δε γίνεται δε μπορώ να καταλάβω το όφελος.

για το search αγχώνεσαι?

Tόσες ιστοσελίδες "δημοσιεύουν" τα καθημερινά αρχεία σε rapidshare....megaupload....και όπου αλλού θέλεις....

κοίτα,αν γίνεις συνδρομητής είναι 24 ευρώ το 3μηνο....δηλ 8 ευρώ το μήνα....

Αυτά όμως που θα κατεβάσεις και απο πειρατή να τα έπαιρνες σίγουρα θα έδινες παραπάνω απο 8 ευρώ μηνιαίος....

Τώρα το τι παραπάνω έχει η συνδρομη

http://rapidshare.de/en/premium.html

Η λύση που θα προτείνουν στο περίφημο pm που ζητάει ο καθένας θα έχει οποσδήποτε σχέση με proxy server

Δε λέει .....ακουσέ με....κοστίζει σε ταχύτητα

**Σου στέλνω κ εγώ ένα pm για το πως θα βρίσκεις αυτά που θέλεις!!!!

Δημοσ.
Δε λέει .....ακουσέ με....κοστίζει σε ταχύτητα
Διαφωνώ! Κατεβάζω από το Rapidshare 3 βδομάδες τώρα (όσο έχω dsl) και ποτέ δεν έχει πέσει κατω απο 38! Συνήθως κατεβάζει με 40-41 σταθερά! Και εννοείται ισχύει το ίδιο και τις τελευταίες 3-4 μέρες (μετά το hack δλδ) :-)
Αυτά όμως που θα κατεβάσεις και απο πειρατή να τα έπαιρνες σίγουρα θα έδινες παραπάνω απο 8 ευρώ μηνιαίος....
Και αν αυτά που ψάχνει κάποιος δεν τα έχει ούτε ο πειρατής? Για μουσική μιλάω πάντα. Όχι progs! :wink:
Δημοσ.

Somebody Help Me!!!

ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΧ 26ΜΒ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ Premium ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???

Δημοσ.

To θεϊκό είναι ότι εμένα παρόλο που δε χρησιμοποιούσα το script (δε μου δούλευε) έμπαινα χαλαρα με το anonymouse.org. Εδώ και δυο μέρες όμως ούτε αυτό φαίνεται να δουλεύει... Τι να πω...

Δημοσ.

ναι αλλά στο rapidshare το αρχείο μπορούσε να είναι μέχρι 50ΜΒ οπότε δεν είχα πρόβλημα. Όταν πήγαινα να κατεβάσω κανένα μεγάλο αρχείο μου έβγαζε ειδοποίηση ότι δεν το υποστηρίζει. Τώρε δε μου βγάζει τίποτα απλά μου βρίσκει την ip όποτε πάω να μνπω στο rapidshare

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...