madsc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 The Crow σου απάντησα στην ερώτηση σου περί "link οδηγιών" αναλυτικά με pm. Ισχύει ότι έγραψα στο προηγούμενο post σε αυτό το thread. /sc
paschalia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Να κανω μια προταση ? Απο οτι ειδα το 3.5/4 των ποστς ειναι ''Στειλε μου και εμενα πλζ ενα π.μ'' . Δεν θα ηταν ευκολοτερο οσοι θελετε οδηγιες να στελνατε κατευθειαν ενα π.μ. σε καποιον απο αυτους που επιτυχως το εχουν κανει να δουλεψει ? (γιατι βλεπω να γινεται ενα 20σελιδο τοπικ με μονα ποστς τα ''στειλε μου και εμενα αν θες '')
JiKL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 oloi theloume tin anonimia mas sosta?ara xrisimopoiontas to http://anonymouse.org/anonwww.html tin exoume...mazi me tin anonimia exoume kai kapoia alla pronomia (gkoux gkoux) tora gia taxitites den ksero an einai to idio kales! P.S. an antivainei tous orous...enimeroste me!
JiKL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 loipon apo tin selida 11 mexri kai edo exo steilei to pm pou dexthika se olous ektos apo autous pou eixan <5 posts!vevea den einai kai poli xrisimo to pm afou i selida den doulevei alla voithisa oso mporousa! EDIT:: isos kati kataferete meso tis en logo selidas pou tin exei apothikeumeni to google!kserete tora search sto google kai kato leei apothikeumeni selida! loipon katafera na to doulepso alla os pros to xronometro mono...pollapla downloads den katafera na kano panta anagnorize ip kai den dokimasa me to orio giati me tin pstn mou xreizesai 4 ores gia na spaseis to orio tis mias! episis paratirisa oti otan mideniza to xronometro ta arxeia katevenan me to pou ta ksekinouses (oxi logo taxititas)apla katevenan mono ta prota 3-4 kb! ti lete?
Sam235 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν, θα πρότεινα κάτι άλλο. Επειδή έχει πέσει πολύ δουλειά και επειδή κάποιος από εμάς σε λίγο θα αρχίσει να χτυπάει κόκκινα (αν δεν το έχει κάνει ήδη από τα πολλά pm), ας postάρουν όσοι έχουν τις σχετικές οδηγίες και αυτοί που θέλουν αντί να κάνουν post εδώ να στέλνουν pm στον "ιδιοκτήτη". Όποιος χρειάζεται τις συγκεκριμμένες οδηγίες λοιπόν, ας στείλει pm. Sam.
The Crow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 loipon apo tin selida 11 mexri kai edo exo steilei to pm pou dexthika se olous ektos apo autous pou eixan <5 posts!vevea den einai kai poli xrisimo to pm afou i selida den doulevei alla voithisa oso mporousa!EDIT:: isos kati kataferete meso tis en logo selidas pou tin exei apothikeumeni to google!kserete tora search sto google kai kato leei apothikeumeni selida! loipon katafera na to doulepso alla os pros to xronometro mono...pollapla downloads den katafera na kano panta anagnorize ip kai den dokimasa me to orio giati me tin pstn mou xreizesai 4 ores gia na spaseis to orio tis mias! episis paratirisa oti otan mideniza to xronometro ta arxeia katevenan me to pou ta ksekinouses (oxi logo taxititas)apla katevenan mono ta prota 3-4 kb! ti lete? Απλά το κάνεις πολλές φορές save as και μετά από λίγο το κατεβάζει κανονικά.Βασικά οι οδηγίες αυτές που βρήκα δεν ξέρω για ποια έκδοση firefox είναι.Ίσως είναι για παλιότερη.
hugelacky Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Απλά το κάνεις πολλές φορές save as και μετά από λίγο το κατεβάζει κανονικά.Βασικά οι οδηγίες αυτές που βρήκα δεν ξέρω για ποια έκδοση firefox είναι.Ίσως είναι για παλιότερη.οκ, το χρονόμετρο μηδενίζεται και με 4-5 προσπάθειες το αρχείο τελικά αρχίζει και κατεβαίνει, όλα καλά ως εδώ! Αλλά προσπάθησε κανείς να κατεβάσει 2 συνεχόμενα αρχεια, με το που τελειώνει το 1ο να αρχίσει να κατεβάζει το 2ο??? Γιατί εγώ μπόρεσα να το κάνω αυτό μόνο την πρώτη φορά, από κει και έπειτα πρέπει να περιμένω να περάσει μια ώρα, όπως και πριν το hack. :-| Για πείτε ρε παιδιά έχει δουλέψει σε κανέναν το διαδοχικό downloading ή εγώ είμαι γκαντέμης??? :?
JiKL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 opoios den exei kalifthei me proigoumena posts ena diko mou pou anaferei to anonymouse.org/anonwww.html kai enos paidiou pou anaferei gia ena bookmark pou kanei to xrono na kilaei pio grigora as mou steilei pm!! pisteuo oti oi pio pano liseis einai arketes alla opoios thelei tou to stelno apla steilte mou pm!an gemisei to inbox prospathise pio meta!
tech25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 1ον) Οπως ειπωθηκε, την σελιδα μπορειτε να την βρειτε cached στο google. 2ον) Οσον αφορα τον counter δουλευει 3ον) Αν πατησεις κατευθειαν αριστερο click στο download link στο rapidshare θα σου πει οτι χρειαζεσαι premium account.Πατας δεξι click ->Save link as.. σου κατεβαζει ενα αρχειο με το σωστο ονομα αλλα 4-5 kb συνολικο μεγεθος. Κανεις μετα αριστερο click και κατεβαινει το κανονικο αρχειο. Αυτα...
Cartman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά εμένα γιατί όποτε συνδέομαι μέσω Annonymouse.org μου λέει ότι έχω κατεβάσει ένα αρχείο μεγέθους 3ΜΒ και δεν με συνδέει? (Κάτι που δεν έχω κάνει βέβαια).
beastgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ανέφερα πιο πάνω το http://www.tech-recipes.com/google_tips1003.html όπου έχει κάποια tips για να βρίσκεις στο περίπου αυτό που ψάχνεις. Για παράδειγμα, έβαλα την επιλογή +inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.de norton και μου εμφάνισε ένα σωρό αρχεία από Νορτον όπως Ghost 9.0, NIS κλπ. Πάντως θέλει ψάξιμο το πράγμα Εμένα πάλι όταν έβαλα αυτό ακριβώς που αναζητούσες δε μου βρήκε παρά μόνο ένα link και αυτό εντελώς άσχετο;;; Φιλικά
beastgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Anyway, έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που μου στείλατε σε pm (ευχαριστώ πολύ παρεπιπτόντως) αλλά δε δουλεύει. Το script φαίνεται να εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά... Έκανα αυτό που post-αρε ένας φίλος(πήγα μέσω της σελίδας anonymouse.org) και μπόρεσα να κατεβάζω χωρίς limit αλλά όχι πολλά ταυτόχρονα (όχι οτι με πείραξε ιδιαίτερα). Το θέμα είναι ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έπεσα κάτω απο 60ΚΒ/sec (έχω 512Κ). Αλλά... για να βρεις κάτι πραγματικά ενδιαφέρον όταν έψαχνα για αρχεία πραγματικά είναι απίθανο να βρεις... Και έκανα εννοείται αυτά μέσω το google από προηγούμενο post. Κρίμα γιατί με τέτοιες ταχύτητες σπάνια κατεβάζω...
JiKL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 paides ego to egrapsa opoios thelei pm na min grafei edo alla na mou steilei pm...kanenas den mou esteile kanenas den pire pm! As kratisoume to topic gia sizitisi pano sto "kolpo"! an den sas arkei to anonymouse mporeite na kanete ena allo aplo kolpo....tetoia sites iparxoun para polla...vrite ta kai xrisimopoiiste ena gia kathe arxeio pou thelete na katevasete! Episis otan exeis mia sindesi 512(ktl ktl kata ta ellinika dedomena) poia i diafora na katevazeis 1 arxeio me kali taxitita anti gia 2 me kali taxitita/2!ta pollapla downloads einai gia megales sindeseis! beastgr na skeftheis oti to rapidshare den epitrepei katholou to search mesa stin database tou gia logous asfaleias dedomenon ktl ktl(etsi anaferei) to search meso google mou fanike poli kalo xoris na exo psaksei kati sigkekrimeno omos!
tomzaribo21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Κατα τη γνώμη μου αξίζει περισσότερο μια μικρή συνδρομούλα στο κορυφαίο rapidshare παρά διάφορα "κολπάκια"΄τα οποία ασυζητητή ,μπορεί να δουλεύουν,κοστίζουν σε ταχύτητα.... Ετσι κ αλλιώς,τα λεφτά της συνδρομής τα βγάζεις με το παραπάνω.....αφού κατεβάζεις όοοοοοοοτι θέλεις .......χωρίς να πληρώνεις φράγκο.... Και μια συνδρομή επίσης στο megaupload δε θα ηταν άσχημη....!
Cartman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 beastgr: dynamic ή static ip? Γιατί με static μέσω του anonymouse.org εγώ δεν τα κατάφερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.