nontasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ε' date=' όχι! Δεν το ανέχομαι!!! Εντάξει...αν δε σου άρεσε η συνταγή, έχω και μία με φρικασέ. Μου κάνει όμως εντύπωση...θεωρούμε αυτονότητο πως για κάποιον είναι εύκολο να στείλει ένα pm για να ενημερώσει για τρόπους που έχουν χιλιο-ειπωθεί ως τώρα από δέκα διαφορετικά άτομα, αλλά μας φαίνεται περίεργο όταν μας παίρνουν στο ψιλό για την πρόδηλη αδιαφορία μας να αφιερώσουμε μερικά λεπτά για να διαβάσουμε 5 post παραπάνω. Το άλλο το παλικάρι πιο πάνω μόνο που δε μας έδειρε που δεν τον ενημερώσαμε, όπως οφείλαμε άλλωστε, για 435η φορά πως μπορεί να κατεβάσει από το RS. Τουλάχιστον σε σένα προτάθηκε και κοτζάμ νοστιμότατη συνταγή, μια και δεν μπορούσα να σου προσφέρω τίποτα περισσότερο από την ίδια σου τη διάθεση να διαβάσεις 2-3 post ακόμα.[/quote'] Ωχ ρε παιδιά,εγώ φταίω που μιλάω...Έτυχε μια φορά να μη διαβάσω τα τελευταία posts!!!Σε άλλα θέματα τα διαβάζω...Απλά κοιτάξα τις πρώτες 5-6 σελίδες και μετά βαρέθηκα και ζήτησα pm(λάθος μου).:oops: :oops: Έληξε το θέμα,δεν έχω όρεξη να τσακωνόμαστε για βλακείες...:???: Όσον αφορά τη συνταγή,αν την έχεις στείλτη να πω στη μάνα μου αύριο να τη φτιάξει... :mrgreen:
blueviper Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Έτσι σε θέλω...άνετο κι ωραίο! Κι επειδή εικάζω πως κι άλλοι φίλοι θα ενδιαφέρονται για τη συνταγή, ορίστε...κατευθείαν από τη γιαγιά Νίτσα: Αρνάκι φρικασέ Μερίδες: 6 Υλικά: 1 κούπα Λάδι 2 κιλά σε μερίδες Αρνάκι 6 δεμάτια φρέσκα (1 κιλό) Κρεμμυδάκι(α) 1/2 κιλό Μαρούλι 1/2 κούπας ψιλοκομμένος Ανηθος 2 Αυγό(ά) 1/2 κούπας Χυμός λεμονιού Τρόπος παρασκευής Βάλτε το λάδι σε μεγάλη κατσαρόλα επάνω σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε τα κομμάτια του αρνιού. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι και μισή κούπα νερό. Σκεπάστε και σιγοβράστε, ώσπου να μισομαλακώσει το κρέας. Στο μεταξύ, καθαρίστε, πλύντε καλά τα κρεμμυδάκια και τη σαλάτα και κόψτε τα σε μεγάλα κομμάτια. Τα κρεμμυδάκια μπορείτε να τα ζεματίσετε προηγουμένως σε λίγο νερό και να τα στραγγίσετε. Ετσι το φαγητό γίνεται ελαφρύτερο. Ρίξτε τα μαζί με το μαρούλι, το άνηθο και το μαϊντανό στην κατσαρόλα με το κρέας κι αφήστε τα να βράσουν, χωρίς να λιώσουν. Οταν το φαγητό είναι έτοιμο, χτυπήστε τα αυγά με το χυμό λεμονιού, σ' ένα μπολ, ρίξτε μέσα σ' αυτά λίγο από το ζουμί του φαγητού κι αδειάστε τα επάνω στο φαγητό κουνώντας την κατσαρόλα με κυκλικές κινήσεις, ώστε το αυγολέμονο να πάει παντού, χωρίς να χαλάσει η εμφάνιση του. Σερβίρετε το αμέσως.
nontasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πω πω πείνασα βραδιάτικα... :mrgreen: Πρόσεξε γιατί είσαι off topic...Θα φας ban με αιτία φρικασέ...χαχαχαχαχαχαχα
beastgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μπορείς να μου τη στείλεις ΚΑΙ σε pm σε παρακαλώ γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα post εδώ;;; . δεν έχω τι να φάω αύριο και είμαι απεγνωσμένος.... Και μην αργήσεις ε γιατι θα τα πάρω στο κρανίο και ποιος σε σώζει τότε...
blueviper Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μ' αυτά και μ' αυτά που κάνετε κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πηγαίνει 20 post πίσω για να διαβάζει πως θα κατεβάζει απεριόριστα. Σκοπός είναι σε κάθε post που γίνεται στο παρόν thread να υπάρχει κι ως κατακλείδα κι ο τρόπος!
nontasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μπορείς να μου τη στείλεις ΚΑΙ σε pm σε παρακαλώ γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα post εδώ;;; . δεν έχω τι να φάω αύριο και είμαι απεγνωσμένος.... Και μην αργήσεις ε γιατι θα τα πάρω στο κρανίο και ποιος σε σώζει τότε... Θες να στη στείλω εγώ μήπως??? :mrgreen: :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Λοιπόν παιδιά,το παραχ....ε με τα off topic.Ας το κόψουμε καλύτερα.....
nontasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Σκοπός είναι σε κάθε post που γίνεται στο παρόν thread να υπάρχει κι ως κατακλείδα κι ο τρόπος! Αυτό θα ήταν το καλύτερο..... Να ρωτήσω τώρα κάτι on topic:αν θέλω να μπορώ να κατεβάζω απεριόριστα με rapidshare,αλλά από πανεπιστήμιο όπου είναι static η ip και με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θέλω να σβήσω τα cookies από τον explorer τότε τι πρέπει να κάνω???Το είχα ρωτήσει κι αυτό όταν ζήτησα το pm νωρίτερα,αλλά δε δώσατε ιδιαίτερη σημασία........
JiKL Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι?? Κακως κανουν τα παιδια που ζητανε Pm..Κακως δεν διαβαζουν τα παλιοτερα ποστ... Αλλα κακως κανουν και οσοι ποσταρουν για να κοροιδευψουν!!Οσο κακο μου ακουγεται το ενα τοσο και το αλλο..Και τα δυο εχουν σαν αποτελεσμα ενα μπαχαλο τοπικ χωρις καμια ουσιαστικη προσφορα... Μην σας πω οτι δικαιολογω λιγακι αυτους που ζητανε pm γιατι θελουν να μαθουν κατι και "βιαζονται"...Αλλα οι υπολοιποι γιατι καθεστε και κοροιδευτε?Αμα δεν σας αρεσει και σας κουραζει το εν λογω τοπικ μην το διαβαζετε!(αφου δεν υπαρχουν και εξελιξεις και ξερετε και το κολπο) PS καλη φαινεται η συνταγη :P
kallair Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 apo static ip o monos tropos einai mesw proxy lists. katholou endedigmenos... ante na vreis sostos proxly list. an pantos exei kaneis sas kamia kali lista, as apantisei edo na tou steilo pm na mou apantisei na mou tin pei
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Τέλος. Καλή σας όρεξη - καλή σας χώνεψη. Τα υπόλοιπα πείτε τα με pm ή (ακόμα καλύτερα) διαβάστε το παρόν topic από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.