Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας.Μπορεί κάποιος που ξέρει καλά να μου στείλει με pm τη διαδικασία για unlimited rapidshare??Συγγνώμη αλλά δε διάβασα όλα τα προηγούμενα posts,το παραδέχομαι... Διάβασα μερικά αλλά μπερδεύτηκα...:oops: :oops:

Άν γίνεται λοιπόν ας μου στείλει κάποιος τη διαδικασία είτε για δυναμική είτε για στατική ip (πανεπιστημίου).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:wink: :wink:

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

5 post παραπάνω να είχες διαβάσει, θα είχες κι εσύ πάρει την απάντηση που ήθελες.

Να σου στείλουμε καλύτερα μια συνταγή αρνάκι μ' αυγολέμονο μέσω pm, να τελειώνουμε;

Δημοσ.

Εεμμμμμμ !!

Μ' αυτόν τον τίτλο που βάλατε στο τόπικ

Rapidshare unlimited downloading!!!

πως να μην μπαίνει ο καθένας, και να ζητάει τα δικά του ?????

Δημοσ.
Eleos diladi!!! exo kanei post edo pera gia na mou peite kai emena gia to pos ginetai edo kai kamia vdomada , exo steilei PM kai akoma perimeno! aman dldi!:evil:

Αχαχαχαχαχαχα!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πανάθεμά με!!!

Να 'σαι καλά βρε φίλε...μου έφτιαξες την Κυριακή μου! :-D

Ωχ το στομάχι μου! :mrgreen:

@MrTryANalyzer

Αντέχεις ακόμα να δίνεις σοβαρές απαντήσεις; Προσωπικά εγκατέλειψα.

Χρήσιμο θα ήταν να μεταφερθεί στο Μπλα Μπλα το παρόν thread και να μετονομαστεί σε "Ανέκδοτα για ξανθιές τω πνεύματι". :D

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο...Υπάρχει και καλύτερος τρόπος να απαντάτε!! :evil: Αμέσως να κοροιδέψετε...Σας είπα ότι δε διάβασα τα παραπάνω posts σας!!Άν σας ήταν τόσο δύσκολο να μου στείλετε ένα pm οκ...Αλλά τουλάχιστον αφήστε την ειρωνία.....:evil:

Τέλος πάντων,διάβασα τα παραπάνω posts και κατάλαβα πώς γίνεται.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο...Υπάρχει και καλύτερος τρόπος να απαντάτε!! :evil: Αμέσως να κοροιδέψετε...Σας είπα ότι δε διάβασα τα παραπάνω posts σας!!Άν σας ήταν τόσο δύσκολο να μου στείλετε ένα pm οκ...Αλλά τουλάχιστον αφήστε την ειρωνία.....:evil:

Τέλος πάντων' date='διάβασα τα παραπάνω posts και κατάλαβα πώς γίνεται.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.[/quote']

Τα προηγούμενα ποστ δεν τα διάβασες, το οτι και άλλοι σαν και σενα ζητάνε πμ, το διάβασες όμως... :evil:

Δεν το κλειδώνουμε καλύτερα το ρημάδι...

Δημοσ.

ειρωνεία;;;; Φιλαράκο αν διάβαζες αυτό το post από την αρχή θα καταλάβαινες τι θα πει να διαβάζεις μηνύματα επί μυνημάτων το ίδιο τροπάριο. Να λες ότι δεν υπάρχει τίποτα καινούριο που να μην έχει ειπωθεί και να συνεχίζεται το ιδιο και το ίδιο και το ίδιο συνέχεια...

Εδώ εννοείται είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε αλλά όταν βλέπεις ότι τα έχεις πει εκατό φορές και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ή θέλουν να τους πεις τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σε pm έ τί να πω. και λίγα λένε τα παιδιά.

Προσπάθησε να καταλάβεις και εσύ και όλοι οι άλλοι ότι εδώ δεν είμαστε προσωπικοί βοηθοί. Θέλει και λίγο να διαβάζετε και κανα post (Δεν λέμε και 100 σελίδες αλλά τις τελευταίες σελίδες έλεος 10 λεπτά θα σας πάρει).

Και πίστεψέ με είναι και πιο γρήγορο από το να περιμένεις απάντηση από κάποιον...

Δημοσ.

Δεν το κλειδώνουμε καλύτερα; νομίζω έχει παρατραβήξει η ιστορία αυτή και άλλωστε δεν έχει νόημα ....

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό δεν ήταν ειρωνία???: "Να σου στείλουμε καλύτερα μια συνταγή αρνάκι μ' αυγολέμονο μέσω pm, να τελειώνουμε;" :evil: :evil: :evil:

Εντάξει ρε παιδιά χαλαρώστε...Βρήκα το topic τυχαία,είδε ότι είχε 30 σελίδες και απλά για διευκόλυνση ζήτησα να μου στείλετε pm...Μην ανησυχείτε,δεν θα σας ξαναενοχλήσω...Κλειδώστε,σβήστε το θέμα,κάντε ό,τι θέλετε.:-| :-|

Δημοσ.

to thema nonta den einai oti zitises pm. den eipame na diavaseis kai tis 30 selides. entaksei, den diavases tis teleutaies 3 selides... ante den diavases tin proigoumeni selida... ma den diavases k tin idia selida pou egrafes, 5 posts prin?!? eides ton titlo, variosoun na diavaseis kai les "aa, as steilo ena pm na mou poun"? kai an prosekses(pou na prosekses afou den exeis diavasei katholou tis teleutaies selides) to paidi den sto eipe me eironia to parapanw pou grafeis. itan ena asteio pou legame pio prin. tora o kathenas as to parei opws thelei.

Δημοσ.

Ε, όχι! Δεν το ανέχομαι!!!

Εντάξει...αν δε σου άρεσε η συνταγή, έχω και μία με φρικασέ. :P :D

Μου κάνει όμως εντύπωση...θεωρούμε αυτονότητο πως για κάποιον είναι εύκολο να στείλει ένα pm για να ενημερώσει για τρόπους που έχουν χιλιο-ειπωθεί ως τώρα από δέκα διαφορετικά άτομα, αλλά μας φαίνεται περίεργο όταν μας παίρνουν στο ψιλό για την πρόδηλη αδιαφορία μας να αφιερώσουμε μερικά λεπτά για να διαβάσουμε 5 post παραπάνω.

Το άλλο το παλικάρι πιο πάνω μόνο που δε μας έδειρε που δεν τον ενημερώσαμε, όπως οφείλαμε άλλωστε, για 435η φορά πως μπορεί να κατεβάσει από το RS. Τουλάχιστον σε σένα προτάθηκε και κοτζάμ νοστιμότατη συνταγή, μια και δεν μπορούσα να σου προσφέρω τίποτα περισσότερο από την ίδια σου τη διάθεση να διαβάσεις 2-3 post ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...