Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

and1...καληνύχτα κι έφεξε!

Αν μετά από 433 post, που αμφιβάλλω αν διάβασες κι 1-2, δεν κατάλαβες ακόμα τι πρέπει να κάνεις, μπορείς να δέσεις μια πέτρα γύρω από το λαιμό και να απαλλάξεις την παγκόσμια κοινότητα από άλλη μια περίπτωση ραθυμίας, για να μην πω ανοησίας.

Έχεις στείλει ως τώρα 2 μηνύματα ζητώντας pm με απόσταση ημερών. Διάβασε και τίποτα από αυτά που καταθέτει ο κόσμος, μπας και πάρεις επιτέλους την απάντηση που αναζητάς. Εκτός κι αν θες να έλθουμε και σπίτι σου να σου αλλάζουμε την ip οι ίδιοι ή να στείλουμε τα φράγκα μέσω Western Union από την τσέπη μας.

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωχ πώς στέλνεις στο rapidshare λεφτά μέσω western union?????? Στείλε μου ένα Pm παρακαλώ ζεστό ζεστό και γρήγορα με τις χακεριές που πρέπει να κάνω

Δημοσ.
re paidia boreite na mou peite k emena ti na kano gia na katevazo apo to rapishare horis na perimeno?

απλα αφου κατεβασες κατι, βγαινεις απο το internet, σβηνεις τα cookies, κανεις connect και κατεβαζεις το επομενο αρχειο.

Δημοσ.

Το τοπικ αυτο εχει πολυ γελιο...Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΟΛΟΙ ζητανε Pm...Οι μισοι γιατι θελουν να μαθουν πως και τι και οι αλλοι μισοι κοροιδευοντας τους προηγουμενους μισους ζητωντας σε Pm οτι πιο κουφο :P

Δημοσ.

ti to kako exei diladi na zitao na mou feroun se ena me dipli pita me ap'ola mesa? aaa! se poion na steilo pm gia na pliroso ta souvlakia? :P

dokimasa to rapidgrabber(an thimamai kala etsi legotan). den me volepse katholou ma katholou. to usdownloader einai makran kalitero.

Δημοσ.
Βρήκα τελικά τρόπο να κατεβάζω από rapidshare όσο θέλω χωρίς να κάνω subscription και χωρίς time limitation!Παρακαλώ κάποιον moderator να μου πει αν μπορώ να ποστάρω πως ακριβώς γίνεται αλλιώς όποιος ενδιαφέρεται και φυσικά δεν ξέρει πως γίνεται ας μου στείλει pm.

Borei na mou pei kapios pos na katevazo xoris time limitation apo to rapidshare???????????Sas iketevo:|

Δημοσ.

εγω το μονο που κανω ειναι ,αφου κατεβασω ενα μεγαλο αρχειο, να κλεισω τον modem/router mou και να τον ανοιξω ξανα σε 10 sec. Ως δια μαγειας παιρνω καινουριο ip και afoy aνοιξω ξανα την σελιδα στον internet browser μου δινει τη δυνατοτητα να κατεβασω παλι μεγαλο αρχειο.

Δημοσ.

Νισάφι πια ρε παιδιά!

Αν πιστεύτε ότι κάποιος από τα γραφόμενα του, γνωρίζει την συνταγή του μαγικού φίλτρου, στείλτε του ΡΜ και μην γεμίζετε σελίδες εδω μέσα με εκκλήσεις και σαχλαμάρες.

Δημοσ.

Σωστός ο σα !! Απλά ας δηλώσουν ποιοι τα καταφέρανε να ξέρουν τα παιδιά σε ποιον να στείλουν PM!!

Δημοσ.

sa1910 μπορείς να μου στείλεις pm?

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.

Δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτο το μύνημα............

Λοιπόν θα απαντήσω....

Υπάρχουν ΜΟΝΟ 2 τρόποι να μην έχεις χρονικό περιορισμό.

1)ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 10Ε ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΩΣ PREMIOUM ΧΡΗΣΤΗΣ

2)ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ IP ΕΪΤΕ ΜΕ REBOOT ΣΤΟ ROUTER ΕΙΤΕ ΟΠΩς ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

(Ας ήμουν mod να το κλείδωνα εδώ.).-

Δημοσ.

Καλά, υπάρχει και τρίτος τρόπος μέσω proxies, μόνο που θέλει αρκετή υπομονή να πετύχεις ελεύθερο, και συνήθως η ταχύτητα είναι αισθητά χαμηλότερη.

Εγώ αυτό που κάνω τώρα (όταν βρίσκομαι πάνω απο το pc), και δε μου κάθεται το θέμα proxies, είναι να κατεβάζω απο rapidshare, και στο "ενδιάμεσο" διάστημα να κατεβάζω απο αλλού (torrents, megaupload, sendspace κλπ)

Αλλιώς, βάζω μια λίστα απο rapidshare links στο USDownloader και τα κατεβάζει μόνο του το ένα μετά το άλλο (χωρίς βέβαια να παρακάμπτει το όριο των MB/ώρας, απλά δε χρειάζεται να κάθεσαι πάνω απο το pc, περιμένει μόνο του να φτάσει η ώρα που επιτρέπεται να ξανακατεβάσεις και το κάνει μόνο του χωρίς να χρειάζεται να βάζεις τον 3-ψήφιο κωδικό)

Δημοσ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ PREMIUM - ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ

.. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ - ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ !

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ - ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ - ΑΝΤΕ ::twisted::

Α Γ Α Ν Α Κ Τ Η Σ Α Π Ι Α ! ! ~ λολ ~ lol ~

Δημοσ.

eides oi kologermanarades ti kanoun gia na vgaloun xrima? Ftiksane site sto opoio prepei na plironeis gia na aktevazeis akou ekei!!! Siga min tous doso 10 evro ton mina dld ton mina autoi posa tha penroune eleos!!!!

Δημοσ.

είδες τι κάνουν και οι ελληναράδες όμως;;; Που πληρώνουν 30τόσα ευρώ το μήνα (βλ. adsl) για να κατεβάζουν. Τι ξεφτίλα... Πρέπει να πληρώνεις adsl για να κατεβάζεις αντί να το έχουν τζάμπα .... Σιγά μην τους τα δώσω, έλεος!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...