Nightfall_2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 egw ekana kanonika ta vimata. Twra de deixnei tin ip mou alla parola ayta mou vriskei oti exw katevasei k mou leei na perimenw mia wra. ti na pw...gkantenis.... tespa...thanks to The Crow K grtsik gia tin amesi apantisi
hugelacky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Ok, τελικά με λίγο ψάξιμο τα κατάφερα! Δουλεύει μια χαρα! Πολλά πολλά thanks σε TheCrow, Giannnni και τον grtsik για το searching tip!!! :smile: :wink: :smile:
Nightfall_2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 ma kala se olous sas douleuei kanonika? Ti ginete re paidia? Mono egw exw provlima? Dokimasate na katevasete tria arxeia sinexomena k den eixate provlima?
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά όποιος έχει λάβει τις οδηγίες παρακαλώ να βοηθήσει στέλνοντας και αυτός pm.Από χτες έχω στείλει ούτε ξέρω και γω πόσα Pm!Όσοι λοιπόν λάβετε τις οδηγίες και ξέρετε πως γίνεται ενημερώστε και τους υπόλοιπους.Χτες τα posts ήταν στη σελίδα 4 και τώρα έχουνε πάει στην 9!Χαμός!!!
haris_ch02019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 exei dikio o the crow as boithisoune opoioi mporoune!
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω τους Moderators αν γίνεται να ανεβάσουμε τις οδηγίες κάπου και να δώσουμε το Link εδώ.
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν έκανα ένα zip τις οδηγίες και τις ανέβασα στο megaupload.Τώρα μένει να πάρω το ok από τους moderators για να δημοσιεύσω το link.Πάντως δε νομίζω να είναι παράνομο από τη στιγμή που δε δημοσιεύω κατευθείαν τη σελίδα με τις οδηγίες.Αλλά έχω φάει μια φορά ban και δε θα ήθελα να ξαναφάω!
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Και όσων αφορά τις οδηγίες παιδιά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα δουλέψουν σε όλους.Ακόμα και μένα χτες μου έκανε κάτι τρελά.Αλλά καλό είναι να τεστάρουμε κάποια πράγματα έστω και αν στο τέλος αποδειχτεί ότι δε δουλεύουν.
SPiTFiRE Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 lol Εγώ βρίσκω premium accounts τα οποία δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω ούτε να δώσω μέσω pm δυστυχώς...
grtsik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέχρι εδώ σας έχω καλύψει όλους. Βοηθήστε και σεις με pm γιατί τα έστελνα σε πεντάδες. ¨εχω στείλει πάνω από 60 pm's. Μάθετε την αξία του να μοιράζεσαι κάτι που έχεις (seed you know?
grtsik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Όσι για το fl****tech μάλλον έπεσε ο server.
Sinclair Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Αυτο ομως που δεν ξερετε ειναι οτι υπαρχει και ενα "προγραμματακι" που κανει ολες αυτες τις "ματσακονιες" με το rapidshare (κανει renew την ip κλπ. κλπ.) και λεγεται....ουπςςςςςς
Goacore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 πως θα ακουγοταν στα αυτια σας ενα firefox extension ειδικα για το rapidshare?? Για οσους δεν το γνωριζουν υπαρχει τετοιο extension!! λειτουργει αψογα και μαλιστα με download manager (ολο το 24ωρο οχι οπως στο "unlimited downloads" που υπαρχει μετα τις 3 τα μεσανυχτα) Δυστηχωs απο οτι ελεγξα πριν λιγο το site του δημιουργου του extension einai off...αν μπορεσετε να το βρειτε στο νετ καλως....το extension legete Rapidshare ticketer. good luck 8)
petesoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Κανένα νέο? Fl****tech + rapidshare ticketer είναι off...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.