Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ok, τελικά με λίγο ψάξιμο τα κατάφερα! Δουλεύει μια χαρα! :-)

Πολλά πολλά thanks σε TheCrow, Giannnni και τον grtsik για το searching tip!!! :smile: :wink: :smile:

Δημοσ.

Παιδιά όποιος έχει λάβει τις οδηγίες παρακαλώ να βοηθήσει στέλνοντας και αυτός pm.Από χτες έχω στείλει ούτε ξέρω και γω πόσα Pm!Όσοι λοιπόν λάβετε τις οδηγίες και ξέρετε πως γίνεται ενημερώστε και τους υπόλοιπους.Χτες τα posts ήταν στη σελίδα 4 και τώρα έχουνε πάει στην 9!Χαμός!!!

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα ένα zip τις οδηγίες και τις ανέβασα στο megaupload.Τώρα μένει να πάρω το ok από τους moderators για να δημοσιεύσω το link.Πάντως δε νομίζω να είναι παράνομο από τη στιγμή που δε δημοσιεύω κατευθείαν τη σελίδα με τις οδηγίες.Αλλά έχω φάει μια φορά ban και δε θα ήθελα να ξαναφάω!:)

Δημοσ.

Και όσων αφορά τις οδηγίες παιδιά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα δουλέψουν σε όλους.Ακόμα και μένα χτες μου έκανε κάτι τρελά.Αλλά καλό είναι να τεστάρουμε κάποια πράγματα έστω και αν στο τέλος αποδειχτεί ότι δε δουλεύουν.

Δημοσ.

Μέχρι εδώ σας έχω καλύψει όλους. Βοηθήστε και σεις με pm γιατί τα έστελνα σε πεντάδες. ¨εχω στείλει πάνω από 60 pm's. Μάθετε την αξία του να μοιράζεσαι κάτι που έχεις (seed you know? ;)

Δημοσ.

Αυτο ομως που δεν ξερετε ειναι οτι υπαρχει και ενα "προγραμματακι" που κανει ολες αυτες τις "ματσακονιες" με το rapidshare (κανει renew την ip κλπ. κλπ.) και λεγεται....ουπςςςςςς

Δημοσ.

πως θα ακουγοταν στα αυτια σας ενα firefox extension ειδικα για το rapidshare??

Για οσους δεν το γνωριζουν υπαρχει τετοιο extension!! λειτουργει αψογα και μαλιστα με download manager (ολο το 24ωρο οχι οπως στο "unlimited downloads" που υπαρχει μετα τις 3 τα μεσανυχτα) Δυστηχωs απο οτι ελεγξα πριν λιγο το site του δημιουργου του extension einai off...αν μπορεσετε να το βρειτε στο νετ καλως....το extension legete Rapidshare ticketer. good luck 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...